- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
- 88
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.061
ümitli ol canım iyi düşünelım ıyı olsun olcak bu ay inşallaaaahbuarada benımde belık ve kasıklarım ağrıyor son 4 gun. Şafak 4
Yaaa gerçekten mi benim de dün gece resmen regl olucakmışım gb.ağrıdı ve sanki içime iğne batırıyorlar gb.ydi hiç böyle olmamıştım regl öncesi ama göğüslerimde bir değişiklik yok :44: benim daha bir hafta var şafağasenin de 14-15 haziran gb.değilmiydi :44:
canımm benımde göğüslerimde değişiklik yok ara sıra kaşınıyo gıbı oluyo sadeceama karnım ve belım çok tuaf ağrıyo böyle ağırdığında mutlaka adet olurdum ama şimdi günlerdir ağrıyor bişey yok sanırım ben dayanamıycam bügün kan testi yaptırcam benim 10 hazıran adet tarıhım normalde 1-2 gun önce oluyorum yanı 8 inde olmam gerekir ama ben yıne garanti olsun diye 10 dıyorum.
Yanlış hatırlamışım o zaman,baktırıcak mısın kana :18: benim de aklıma gelmiyor değil ama 1 hafta öncesinden çıkar mı bilmem tabi :44:
evt canım bugün baktırcam adetime 3 gun var eger hamileysem cıkar mutlaka. Öğlenden sonra gidicem inşallah çıkar. Doktorum bana şüphelı ilişkiden 6 gun sonra mutlaka çıkar demişti
Şüpheli ilişki mi nasıl yani? Ben de haftaya baktırırım belki kararsızım bi yanım yok olmaz bu ay diyor kasığımda hareketlenmeler olunca acaba tuttu mu ki diyorum çok kafa karıştırıcı bir olay bu
yani korunmasız olan her ilişki şüphelıdır hamile olabilirsin yani korunmadan ilişki olduktan 6 gun sonra bellı olurmmuş kanda. Ben az önce bı yazı okudum başka bır arkadas yazmış adetıne bır hafta kala kasık ve bel ağrısı olmuş sureklı adet oldu sanmış ve test sonucu hamileymiş. onun belırtılerını okuyunca yıne umutlar ışıklandı bendeya bıde test yapcam eger negatıfse boşuna 3 gun boyunca ümitlenmıycem. pozitifsede dünyalar benım olcak
Hmm şüpheli deyince ben de o ne dedim yumurtlama zamanı bittikten 6 gün sonra belli oluyor yani,ben de adet tarihini beklemeden kan testinde negatif çıkıp sonrasında pozitif çıkanları okudum,herkese göre değişiyor bu sonuçta yaptır bakalım canım bugun alabılecekmısın peki sonucunu? inşallah güzel haberler verirsin ama olur da negatif çıkarsa üzülmek yok çünkü dediğim gb.geç döllenme ise hemen çıkmayadabilir.
evt canım öğlenden sonra gidicem eşimede arkadaşa gidiyorum dicem umarım güzel haberler alırım da oda sürpriz yaparım. Hastanede yaptırcağım için sonuç 1 saatde çıkıyor canımm
Kızlar günaydın bugün ilginç bişey farkettim göğus ucum bayağı kabarmış beyaz beyaz pıtırcıklar çıkmış özellikle sol göğsumdü var diğeri o kadar şişik değil ama hiç acımıyo ilk defa bunu farkediyorum kızlar dün adet günümdü biraz kasıklarımda ağrı oldu ama hala olamadım bugün bakalım ne olacak bi de bahsetmiştim daha önce 10 kadar öncesinde karın alt bölgemde şişlik vardı o kısım arada batma yapıyo hafif hafif salı gününü beklicem kan tahlili yapıcam direk ama bunun dışında bişey yok midem bulantısı falan yok annem kesin miden bulanır benim ikisindede öyle olmuştu dedi ama bilmiyorum artık iyi günler dilerim hepinize.
ahh canımm Allah yardımcın olsun. İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAAH hamile çıkarsın da hiç bir teste hiç bir tedaviye gerek kalmaz
saol canım benim Allah razı olsun dularımz kabul olur inşallaaahRüyan hayırlara vesile olsun canım çok etkileniyoruz oyüzden tuaf tuaf ruyalar görüyoruz. Ben adet olduğumu çok görüorum kafaya çok tatıgım için heralde. Senınde bu kötü rüya ondandır içini ferah tut
canım senin ümidini kırmak istemem ama 10 gün önceden belli olmaz bence üsütmüş olabilirsin ben 2 aydır ne belirtiler yasıyorum bilemessin ama olmuyor oluruna bırak takma kafana belirti diyede kendini dinleme allah nasip eder insallah
canımm daha 10 gun varmış belırtıler ıcın bırazcık erken ama sendekı belırtıler tıpkı gebelık belırtısı inşallah hamılesındır canımmmm. ama ateşin 36.7 ise normal
Kızlar günaydın bugün ilginç bişey farkettim göğus ucum bayağı kabarmış beyaz beyaz pıtırcıklar çıkmış özellikle sol göğsumdü var diğeri o kadar şişik değil ama hiç acımıyo ilk defa bunu farkediyorum kızlar dün adet günümdü biraz kasıklarımda ağrı oldu ama hala olamadım bugün bakalım ne olacak bi de bahsetmiştim daha önce 10 kadar öncesinde karın alt bölgemde şişlik vardı o kısım arada batma yapıyo hafif hafif salı gününü beklicem kan tahlili yapıcam direk ama bunun dışında bişey yok midem bulantısı falan yok annem kesin miden bulanır benim ikisindede öyle olmuştu dedi ama bilmiyorum artık iyi günler dilerim hepinize.
malesefff olmadııbugün sonucu aldımm AMA hala adet olmadıı bugün 25.gün negatif çokıyı adett yokkk yarın doktora gidicemm noluyo anlamadım (((
canım inşallah hamilesindir.
evet sürekli böyle rüyalar görmeye başladım canım . aslında artık pek ümitlenmiyorumda çok uzak gibi geliyor artık hamile kalmak
bu belirtileri ilk defa yaşıyorum erken değil bence olabilir canım yeni hamile bir arkadaşım var o 15 gün önceden bu belirtileri hissetti yani vücut hazırlık aşamasındada belirti veriyor canım. ateşimin yüksek olduğunu kanısına doktorum vardı canım hergün giderek artarsa hamilelik olabilir dedi düşmediği sürece umut var dedi valla. inşallah bu sefer umutlar kırılmaz:)
canım salı gününü beklemene gerek yok adetın geçmiş zaten bence hemen test yap ve güzeeeel haberlerini bizimle paylaş hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?