Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlar dün yanı adetıme 3 gun kala beta hcg yaptırdım ve sonuç yine koskocaman bir negatif çok yoruldum bu sonucu görmekten yıkıldıııımmmmm

canım allaha şükür allaha inancı olan insanlarız vardır rabbimib bir bildiği bende ne yapacağımı şaşırdım üstüne düşmeyeyim diyorum ama nafile herkez kızıyor daha erken diye ama bu ay 5.deneme olacak.artık hayırlısı diyelim.rabbim zamanı gelince verecektir elbet ya sabırr

malesef canım dün kasık agrım başladı ve bugün adet oldum birkaç damla geldi ama hala kasık agrım var benim ümidim bir dahaki aya kaldı

canım hayırlısı olsun üzülme diyeceğim ama faydası olmuyor insan ne ümitlerle bekliyor.ama olsun hakkımızda hayırlısı buymuş demekki.elbet hamile kalacağız ,elbet rbbim kucaklarımızı boş bırakmayacaktır

inşallah inşallah inşallah umutların kırılmaz canım bende çok emindim bu ay cok umudum vardı dün beta yaptırdım sonuc yine hüsran

aaaa çok üzüldüm canım bende senden umutluydum bu ay. belirtilerin çok güçlüydü. offfff artık hiç birşeye inancımız kalmadı.
elbet bir gün olacak canım sıkma canını Rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek inş. benimde umudum gidiyor yavaş yavaş çünkü bu ay çok az çalışma yapabildik en fazla 5 olmuştur çalıştığım için uyuyorum sürekli sızıyorum canım bendende bişi çıkmaz yani bu ay

evt herşeyın bi zamanı vardır elbet ama çook umutluydum ve şuan çok kötüyüm artık kırmızılar gelsın de gitsin bian önce diye beklıyorum...

evt bende kendımden çok ümitliydim çünkü belırtılerım çok farklıydı ama malesef olmadı şuan çok kötüyümm canım çok sıkkın.
umarım sen güzel haberleri verirsin canımm

ahseencim pazartesi birlikte apıcaz ümidini kırma lütfen daha erken olabilir pazartesi büyük gün unutma

canım adetıme 3 gun vardı bence olsa mutlaka çıkardı yine Allah' ın mucizeleri büyüktür ama bilemem...
çok ama çook umutluydum farklı belirtilerim vardı ama olmadı yine olmadı olmuyooooor

evt bende kendımden çok ümitliydim çünkü belırtılerım çok farklıydı ama malesef olmadı şuan çok kötüyümm canım çok sıkkın.
umarım sen güzel haberleri verirsin canımm

of şu belirtiler yokmu mahvettiler bizi ya yinede üzme kendini canım belki geç döllenme olmuştur. herzaman bir umut beklemiyormuyuz belki bir umudun vardır tatlım

canım adetıme 3 gun vardı bence olsa mutlaka çıkardı yine Allah' ın mucizeleri büyüktür ama bilemem...
çok ama çook umutluydum farklı belirtilerim vardı ama olmadı yine olmadı olmuyooooor

o kadar ümitsiz olma canım bak kendin diyosun 3 gün var daha günü geldimi kan tahlili yap o zaman çıkmazsa üzül şuan erken

Merhaba hanımlar,
Size bir sorum olacak, biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
Ben bu ay ecotest ve labmen markalı iki farklı gebelik testi kullandım, ecotest te silik çizgi çıktı. Labmende hiç bir belirti yok bu durumu açıklayacak birisi var mı?

of şu belirtiler yokmu mahvettiler bizi ya yinede üzme kendini canım belki geç döllenme olmuştur. herzaman bir umut beklemiyormuyuz belki bir umudun vardır tatlım

aynen canım belirtiler belirtiler belirtiler.... son adet tarihim 10 mayıs normalde 2 gun önce olmam lazımdı ani 8 inde bide pskolojik olarak testte yok çıkınca hemen adet olurdum bugun beelırtıler aynı şekılde devam edıyor ve adet olmadım inşallaah olmam yaa

o kadar ümitsiz olma canım bak kendin diyosun 3 gün var daha günü geldimi kan tahlili yap o zaman çıkmazsa üzül şuan erken

evt canım 3 gun vardı aslında her a 2 gun erken olurdum 8 ınde olmam gerekırdı olmadım belırtıler devam edıyor bugün şeffaf akıntım olmaya başladı inşallah hasta olmam ya sen ne durumsın canımmm??

canımm kan testi yaptır en kesın sonuç o eğer varsa mutlaka çıkar. Silik de olsa çizgi eğer ılk 5 dakka içinde çıktıysa gebelık vardır yoksa sılık dahi çıkmaz. diğer test belkı daha geç algılıyodur ondan çıkmamıştır. Buarada adet tarihin ne zamn?

kızlar dün yanı adetıme 3 gun kala beta hcg yaptırdım ve sonuç yine koskocaman bir negatif çok yoruldum bu sonucu görmekten yıkıldıııımmmmm

Ben de merak ediyordum kaç çıktı diye üzülme tatlım ya belki de erken diye çıkmamıştır,regl oldun mu?

inşallah canım vardır ya adet olmazsın inşallah moralini bozma daha erken bozmak için

canım bende bugün kahverengi leke gördüm bu leke kırmızıya dönüştü çok korktum regl oldum sandım biraz araştırdım doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir dedi bakalım yarın test yapıcam herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…