- Konu Sahibi cimcimesultan
-
bende hiç hamilelik belirtisi yok şuan. hatta adet olacakmışım gibi hissediyorum galiba hazirana kaldım ben
taze demlemek en mantıklısı canım ya peki adetin ilk günü başlanması gerekir diye duymuştum o doğrudumu acaba. benim adetim biteli 2 gün oldu şimdi başlasammı ne dersin
Kızlara biraz once arkadasım aradı hamileymis cok sevindim mutlu oldum güne böyle bı haberle başladım ee hepimize umut olsun
ayy ne güzel çok sevindim,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Benimde 12 mayiss ins hamileyiz bu ay kizlarr belirtiler varmi?? Benim kasiklarm agriyor
Benimde 10 Mayıs hiç bı belirti yokkızlar ben bişey sorucam şimdi benim 13 Nisan'da adetim başladı ve 22-26 Nisan arası yumurtlama ve ilk defakorunmasiz. İliski neyse hamile olduğunu duydugum herkes yok 4 haftalık yok 6 haftalık diyor bu durumda ben hamile kalmış olsam bile mantık olarak 10 Mayıs'ta adetimin gelmesi gerekmiyor mü yani gelmezse eğer 26. Si tam yumurtaların çatladıgi gündü eğer hamile kaymışsam 10 Mayıs adetim olmazsa 2 haftalık hamile mı olucam belli oluyor mü o kadar erken
canım zaten bizim hesaplarımız ultrason hesabıyla aynı olmuyor en doğru hesabı doktorlar yapıyor. yani mesela sen 10 mayısta adet olmadın hamile olduğunu öğrendin diyelim. biz 13 nisanı baz alıyoruz ve hemen 4 haftalık hamile olduğunu söylüyoruz sana ama doktora gidiyosun doktor ultrasonla bakıyo daha 2+3 günlük hamilesin diyo mesela. buda 2 hafta 3 günlük hamile anlamına geliyo ve o zamanda geriden geliyo bebek diyoruz. aslında o geriden gelmiyo biz ileriden gidiyoruz.
kan tahlilinde kesin sonuç belli oluyor canım ama idrarda daha geç belli olabilir.
Anladım canım teşekkürler cevabın icin yani konuşmalardan kendimce bı mantık çıkardım bu sabahta arkadasım hamileyim diye aradı 6 haftalıkmis dedi bende sonra kendimce dedim arada adeti oldu herhalde falan ondan bu kadar geç firak etti diye
Evet canım en yakın ornek benim teyzem 34 yasında falandi herhalde bı kaç gün içmeyi unutuyor o arada hamile kalıyorhemde teyzem baya kilolu bir insan ilac kilo ve yasına rağmen kalmış hamile benim bat 10 Mayıs yumurtlama zamanida artık ağda kuaför hahaa gelsin bebisler
bende hiç hamilelik belirtisi yok şuan. hatta adet olacakmışım gibi hissediyorum galiba hazirana kaldım ben
adet başlamasıyla yumurta oluşmaya başladığı için hemen başlamak gerekiyormuş,bence 2 günden bişey olmaz hemen başla canım inşallah bol bol yumurtlarız :)
Anladım canım teşekkürler cevabın icin yani konuşmalardan kendimce bı mantık çıkardım bu sabahta arkadasım hamileyim diye aradı 6 haftalıkmis dedi bende sonra kendimce dedim arada adeti oldu herhalde falan ondan bu kadar geç firak etti diye
bende hiç hamilelik belirtisi yok şuan. Hatta adet olacakmışım gibi hissediyorum galiba hazirana kaldım ben
arkadaşlar benimde bat 5 mayıs bendede hiçbir belirti yok sadece göğüslerde acıma var öyle kasıklarım falanda batmıyor benimde olmadı galiba sanki adet acısı bu ilk deneme başarısız sanırımmmmm
benimde bu hafta sonu başlıyor yumurtlamam. bildiğim halde ovulasyon testi aldım yaptım negatif çıktı kendi kendimin moralini bozdum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?