Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

merhaba kızlar... Günlerdir sizi takip ediyorumm en sonunda dayanamadım bende katılıyım dedım :))) ılk gebeliğim düşükle sonuçlandı 3 ay aradan sonra tekrar bebiş sahibi olmak istiyoruz. 2 aydır umutla beklıyoruz ama olmadı, İnşallah Allah gönlumuze göre verir.
(BAT 12 MAYIS) hakkımızda herşeyın hayırlısı olsun....

eğer geç döllenme olmadıysa bence çıkar geçen hamileliğimde bende 4 gün sonra yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı, ama malesef bebeğimi kaybetdim belirtilerin varmı canım

bi hafta önce kasık ağrım oldu şiddetli bi ağrydı bi anda giriyodu 2 gün felan miydem bulandı şuanda göğsümde ağrı şişme damarlaşma var ve karnım şişti sende ne gibi belirtiler vardı

hoşgeldin arkadaşım... ilk gebelikte düşük çok duyduğum bir şey sebebi ne bilmiyorumda... umarım gönlünce olur herşey ve bebişlerimizi hep beraber alırız kucağımıza :):):)

hoşgeldin arkadaşım... ilk gebelikte düşük çok duyduğum bir şey sebebi ne bilmiyorumda... umarım gönlünce olur herşey ve bebişlerimizi hep beraber alırız kucağımıza :):):)

hoşbuldumm canımmm teşekkur edrrım. Evet ilk gebelıklerın %60 ı düşük ıle sonlanıyormuş sebep belırsız ama doktorlar bunye alışkın olmadıgından diyor. inşallahhh aylar sonra bebeişlerimizden bahsederız :)))

benmde 15 mayıs..arada kasıklarmda ağrı oluo benmde bu şimdi iyiye mi işaret ?? gerçi ben umutlu deilim ilk denememiz çünkü..

bende umutlu değilim canım toplasan bu ay 4 defa çalışamadık

biz ilk kez denedik ama hormanlarda bi gariplik olduğunu hissediyorum bu sefer 3 gün sonra anlarız bakalım :)

merakla bekliyoruz topiğin ilk annesi olabilirsin canım :)

bu kadar erken belirti vermez canım yumurtlama olabilir seninkisi.

kızlar benim adetim nisan 28 di 4gün geçti hala olmadım yarın test yapsam çıkarmı ....

çıkar canım hatta kan bile verebilirsin orada kesinlikle çıkar.

hoşgeldin canım benimde 3 ay önceki gebeliğim sonlandı benimkisi dış gebelikti şimdi herşeyden çok istiyorum. ama sanırım 3 ay falan ara vermem gerekecek çünkü benim psikolojim bozuldu artık herşeye ağlar oldum bebek sevemez oldum ve kimse beni anlamıyor diye kendi kendimi bitiriyorum

benimde ilk olucak deniyoruz inşş düşük felen yaşamam ya ben de çok duyuyorum

İnsan hamıle oldugunda hiç başına gelmiycek sanıyo ve yaşayınca buyuk bı yıkıntı oluyor Allah kimseye yaşatmasın. İlk aylar cook ama cooook dikkat etmek gerek ben fazla dıkkat edememiştim bıde ev felan taşımıştık...kısmet olmadı

bu topiğin uğuruna güven canım alacağız bebişlerimizi kucaklarımıza :)

hoşgeldin canım benimde 3 ay önceki gebeliğim sonlandı benimkisi dış gebelikti şimdi herşeyden çok istiyorum. ama sanırım 3 ay falan ara vermem gerekecek çünkü benim psikolojim bozuldu artık herşeye ağlar oldum bebek sevemez oldum ve kimse beni anlamıyor diye kendi kendimi bitiriyorum [/QUOTE]

hoşbuldum....ah canımm kıyamam hamıle oldugunu öğrenıp sonrada bebeğini kaybetmenın acısı cok buyuk bunu en ıyı ben bılırım. ben bebeğimin kalp atışlarını bıle duymustum 2.5 aylıkken dustu (( benımde pskolojım bozulmuştu gercekten ara vermek ıyı gelıyor bıraz unutuyosun. Hakkında hayırlıısı olsun canım

hoşbuldum....ah canımm kıyamam hamıle oldugunu öğrenıp sonrada bebeğini kaybetmenın acısı cok buyuk bunu en ıyı ben bılırım. ben bebeğimin kalp atışlarını bıle duymustum 2.5 aylıkken dustu (( benımde pskolojım bozulmuştu gercekten ara vermek ıyı gelıyor bıraz unutuyosun. Hakkında hayırlıısı olsun canım[/QUOTE]

arkadaşlar peki dikkat etmek ve önlemek adına ne yapmamız gerekiyor

ben unutamıyorum hala karnımı okşuyorum olsaydı şimdi benimkide 4 aylık olacaktı ama olsun rabbim hayırlısını versin. yinede aklımdan atamıyorum duvarlar üstüme geliyo insanlar üstüme geliyo hatta kocam bile anlamıyo beni. yada ben öyle düşünüyorum

arkadaşlar peki dikkat etmek ve önlemek adına ne yapmamız gerekiyor

hiçbişey yapamıyoruz canım onu bünye atıyormuş. sağlıksız gebelikse bünyen otomatik olarak onu dışlıyormuş.
sen sadece bebek istediğin ve iyi çalıştığına inandığın ay fazla ağır kaldırma kendini yorma bol bol meyve ye ve beslenmene dikkat et

hayatım bak kendin söylüyorsun eğer sağlıksız gebelikse diye bu acıyı yaşamadım konuşupta üzüntüne saygısızlık yapmam istemem ama her şerde bir hayır olduğunu biliyoruz ve sen sağlıklı olmayan gebeliği bünyenin otomatik olarak atacağı bilincindesin bu en önemlisi bence... olduğunu biliyoruz değilm olacağınada inanalım tamammı

bi hafta önce kasık ağrım oldu şiddetli bi ağrydı bi anda giriyodu 2 gün felan miydem bulandı şuanda göğsümde ağrı şişme damarlaşma var ve karnım şişti sende ne gibi belirtiler vardı

bendede aynı belirtiler vardı ben ilk süpürge yaparken farketdim çok kasığım ağrıdı. ben gece hiç tuvalete kalkmam gece koşturarak tuvalete gidiyordum, başım dönüyodu ve canım sürekli limon yemek istiyodu gece kalkıp limon yiyordum. valla yazdıkların hamilelik belirtisi canım ama ben artık bunları psikolojik olarak sürekli yaşıyorum bence test yap için rahatlasın. bu ilk hamileliğin mi olacak?

bende hamile olabilirim diye dikkat ediyrum inşş rabbim bizede nasip eder o duyguyu

evet ilk olucak cnm geçen ay bende çok belirti yaşadım kessin var deddim deyilmişim piskolojik olabiliyo ama bu ay adet olucam diye bekledim kafaya takmadım inşşş hamileyimdir ya hayal kırıklığı kötü oluyo

aaaahhh ahh doktorun kürtaj yapmamız lazım demesi o kadar acıki. inan bana sağlıksızda olsa o bebeği doğurası geliyo insanın. canından can koparmalarına nasıl izin vereceksin ne olursao lsun o senin canın. çok zor bir durum Allah düşmanıma vermesin en önemlisi rabbim herkese hayırlı gebelik ve hayırlı ömür versin. dün ablamın iş arkadasının eşi ölmüş. kadın 20 yaşında ve 3 yaşında bebeği varmış evde epilepsi nöbeti geçirip ölmüş eşi işteymişti yalnızmış kadın evde. daha kocasıda 24 yaşında kaldılar bebeğiyle bir başlarına. psikolojim bozuldu dedimya dün onun haberini alınca kesinlikle karar verdim biraz ara vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…