- Konu Sahibi cimcimesultan
-
eğer geç döllenme olmadıysa bence çıkar geçen hamileliğimde bende 4 gün sonra yapmıştım kıpkırmızı çıkmıştı, ama malesef bebeğimi kaybetdimbelirtilerin varmı canım
merhaba kızlar... Günlerdir sizi takip ediyorumm en sonunda dayanamadım bende katılıyım dedım :))) ılk gebeliğim düşükle sonuçlandı 3 ay aradan sonra tekrar bebiş sahibi olmak istiyoruz. 2 aydır umutla beklıyoruz ama olmadı, İnşallah Allah gönlumuze göre verir.
(BAT 12 MAYIS) hakkımızda herşeyın hayırlısı olsun....
hoşgeldin arkadaşım... ilk gebelikte düşük çok duyduğum bir şey sebebi ne bilmiyorumda... umarım gönlünce olur herşey ve bebişlerimizi hep beraber alırız kucağımıza :):):)
benimde ilk olucak deniyoruz inşş düşük felen yaşamam ya ben de çok duyuyorum
hoşgeldin arkadaşım... ilk gebelikte düşük çok duyduğum bir şey sebebi ne bilmiyorumda... umarım gönlünce olur herşey ve bebişlerimizi hep beraber alırız kucağımıza :):):)
benmde 15 mayıs..arada kasıklarmda ağrı oluo benmde bu şimdi iyiye mi işaret ?? gerçi ben umutlu deilim ilk denememiz çünkü..
biz ilk kez denedik ama hormanlarda bi gariplik olduğunu hissediyorum bu sefer 3 gün sonra anlarız bakalım :)
merhaba kızlar, benim adetime 17 giün falan var ama dün akşamdan beri sol kasığımdaki şişlik dikkatimi çekti sağ tarafa göre baya belirgin neden olabilir bir fikri olan varmı? birde sürekli göğüslerimde değişiklik varmı diye bakarım damarlar yukardaydı şimdi göğüs ucuna doğru baya belirgin bu kadar erken belirti verirmi sizce?
kızlar benim adetim nisan 28 di 4gün geçti hala olmadım yarın test yapsam çıkarmı ....
merhaba kızlar... Günlerdir sizi takip ediyorumm en sonunda dayanamadım bende katılıyım dedım :))) ılk gebeliğim düşükle sonuçlandı 3 ay aradan sonra tekrar bebiş sahibi olmak istiyoruz. 2 aydır umutla beklıyoruz ama olmadı, İnşallah Allah gönlumuze göre verir.
(BAT 12 MAYIS) hakkımızda herşeyın hayırlısı olsun....
benimde ilk olucak deniyoruz inşş düşük felen yaşamam ya ben de çok duyuyorum
hoşbuldumm canımmm teşekkur edrrım. Evet ilk gebelıklerın %60 ı düşük ıle sonlanıyormuş sebep belırsız ama doktorlar bunye alışkın olmadıgından diyor. inşallahhh aylar sonra bebeişlerimizden bahsederız :)))
bu topiğin uğuruna güven canım alacağız bebişlerimizi kucaklarımıza :)
hoşgeldin canım benimde 3 ay önceki gebeliğim sonlandı benimkisi dış gebelikti şimdi herşeyden çok istiyorum. ama sanırım 3 ay falan ara vermem gerekecek çünkü benim psikolojim bozuldu artık herşeye ağlar oldum bebek sevemez oldum ve kimse beni anlamıyor diye kendi kendimi bitiriyorum
hoşbuldum....ah canımm kıyamam hamıle oldugunu öğrenıp sonrada bebeğini kaybetmenın acısı cok buyuk bunu en ıyı ben bılırım. ben bebeğimin kalp atışlarını bıle duymustum 2.5 aylıkken dustu(( benımde pskolojım bozulmuştu gercekten ara vermek ıyı gelıyor bıraz unutuyosun. Hakkında hayırlıısı olsun canım
arkadaşlar peki dikkat etmek ve önlemek adına ne yapmamız gerekiyor
hiçbişey yapamıyoruz canım onu bünye atıyormuş. sağlıksız gebelikse bünyen otomatik olarak onu dışlıyormuş.
sen sadece bebek istediğin ve iyi çalıştığına inandığın ay fazla ağır kaldırma kendini yorma bol bol meyve ye ve beslenmene dikkat et
bi hafta önce kasık ağrım oldu şiddetli bi ağrydı bi anda giriyodu 2 gün felan miydem bulandı şuanda göğsümde ağrı şişme damarlaşma var ve karnım şişti sende ne gibi belirtiler vardı
İnsan hamıle oldugunda hiç başına gelmiycek sanıyo ve yaşayınca buyuk bı yıkıntı oluyor Allah kimseye yaşatmasın. İlk aylar cook ama cooook dikkat etmek gerek ben fazla dıkkat edememiştim bıde ev felan taşımıştık...kısmet olmadı
gerçekten inanıyorum çünkü bı kaç aydır takıp edıyorum ama hiç yazmamıştım ılk defa yazasım geldııhadı güzel haberler inşallah
bendede aynı belirtiler vardı ben ilk süpürge yaparken farketdim çok kasığım ağrıdı. ben gece hiç tuvalete kalkmam gece koşturarak tuvalete gidiyordum, başım dönüyodu ve canım sürekli limon yemek istiyodu gece kalkıp limon yiyordum. valla yazdıkların hamilelik belirtisi canım ama ben artık bunları psikolojik olarak sürekli yaşıyorum bence test yap için rahatlasın. bu ilk hamileliğin mi olacak?
hayatım bak kendin söylüyorsun eğer sağlıksız gebelikse diye bu acıyı yaşamadım konuşupta üzüntüne saygısızlık yapmam istemem ama her şerde bir hayır olduğunu biliyoruz ve sen sağlıklı olmayan gebeliği bünyenin otomatik olarak atacağı bilincindesin bu en önemlisi bence... olduğunu biliyoruz değilm olacağınada inanalım tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?