Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Ahhh tatlım benim çok zor ya geldim ben buraya tanıdığım bı Allah'ın kulu yok nasıl bunalıyorum biriyle oturup insan sohbet etmek istiyor oda yok ilk aylarda hasta gibi dolaştım zaten çok zor ya özlüyorum İzmir'deki herkesi bütün ailem orda ben bu doktora öylesine gittim yani bebek icin değil rutin bı muayene icin baktım bide Hacettepe mezunu diye gittim kadın beni düşünüyor belkide haklıdır şimdi yap bebeği sonra zor olabilir diye düşündü belkide belki hiç söylemese ben seneye daha çok ugrasicaktim belkide şansım kalmayacaktı neysee güzel seyler konuşalım artık gurbet arkadaşım Artık hep neşeli rahat olucaz hoooop bebislere kavusucaz

Kizlar size gecen yıl yaşadığım bı olayı anlatıcam babamin kuzeni kadın evli 39 yasında 2 cocuğu var biri 18 biri 14 yasında falan neyse kadın daha once 2 cocuğunuda hep tedaviyle dünyaya getirmiş ve hepte kadın hastalıklarından rahatsızlığı olurmuş gecen yıl bı anda haber geldi hamileymis hepimiz sok olduk hatta kızdıkta 2 cocuğun var kaç yaşındasin bide eşiyle çok problemli evliliği falan konuştuk derken oda dedi planlı bişey değil bende şaşırdım gecen ay kadın hastalıklarından iltihabım var faydası dokunur diye soğan suyu içmiştim hamile kalmışım diğer cocuklarım bile doktor tedavisinde olmustu buna inanamadım dedi neyse tatbiki Allah'ın takdiri en basta o nasib ediyor ama o yasta hemde tedavisz hamile olamayan insan soğanla istem dısı bebeği oldu

amiiiin inşallah 9ay kadar görmeyiz kırmızıları :)

ayyyy benimde bat 21 mayıs inşallah irlikte alırız müjdeyi :)
bu arada şu incir kürünü tarif edermisin canım

innnşallah :) incir kürü şöyle yapılıyor canım

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. ,

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Saraçoğlunun sitesinden kopyaladım bu tarifi,ama ben şöyle yapıyorum bir buçuk bardak suya 3-4 tane incir koyarak taze yapıp içiyorum ,yapamadığım zamanlarda da kuru incir yiyorum

taze demlemek en mantıklısı canım ya peki adetin ilk günü başlanması gerekir diye duymuştum o doğrudumu acaba. benim adetim biteli 2 gün oldu şimdi başlasammı ne dersin

Kızlar ya benim adetim 28 nisandı ekliydim ama hala olmadım geçen ay bahardan dolayı 3 gün gecikti bu ay da öyle bi şey yoktur dimi miyde bulantısı ve aşırı kasık ağrım var sizce bi umut varmıdır ((

canım bak bu işte herşeyden önce stresi hayatımızdan çıkarmak geliyor arkadaşım 4 yıllık evli ve evlendikten 1 yıl sonra orunmayı bıraktılar ve daha yeni hamile kaldı. ne tahliller ne testler ne kürler kızın vücudu harap oldu biliyomusun. dr tek sorununun psikolojik olduğunu söyledi hep. ama doktoruna güvenmek çok önemli ben 3 ay gezindim anca doktorumu buldum. aynı sorunları bende yaşadım hiç bilmediğim bir yer helede istanbulda zor yaa off işte. aynen gurbet arkadaşım güzel şeyler konuşalım. bu senin korunmasız kaçıncı ayın

kuzum plan programlı olunca gerildiğin gibi sonuçta alamıyorsun :):) bol relax kırmızısız olsun günlerimiz o zaman :)

Daha ilk ayım yani gecen ay ilaç bitti ve kullanmadım bu geçtiğimiz haftada yumurtlama haftamdi belki olmuştur bişeyler daha dogrusu mucize olabilir ben Mayıs'tan umutluyum hem ilacın etkisi tamamen gitmiş olur ama nedense ben sürekli bu ay hamile kalacakmışım gibi hissediyorum züğürt tesellisi senin adet zamanın ne zaman?

Düşük bı ihtimal ama olabilirse yani neden olmasın ayy inşallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

bende kür kullanıyorumkiiii belki bende hazirana kalacağım birlikte bekleriz zaten topic başlığını değiştirtcem bugün

valla bende öyle bişey duydum ama ne derece doğrudur bilemiyorum :)

yumyum ne kızzz :)

yumurtlama günü canım aynı zamanda yum yum gününde yapılan çalışma mik mik.... tanıştırdığıma memnun oldum

bende soğan suyu kullanıyoruuuuuuuummmmmmm

canım yine bekle cuma yada c.tesi test yap

Hadi bakalım tatlım bizde Haziran'a göbişlerimizi sevicez oksuycaaz ayrıca mik mik ede bayıldım haaaa haa mik mik

benimde ilk ayım canım en son 24 nisan adet tarihim beklenen adet tarihim ise 21 mayıs daha beklicez anlayacaın :) ama ilaç kullananların bıraktıktan sonra 2. ayındahamile kaldıklarını çok duydum haydi inşallah bakalım. senin beklenen adet tarihi ne zaman

Evet canım en yakın ornek benim teyzem 34 yasında falandi herhalde bı kaç gün içmeyi unutuyor o arada hamile kalıyor hemde teyzem baya kilolu bir insan ilac kilo ve yasına rağmen kalmış hamile benim bat 10 Mayıs yumurtlama zamanida artık ağda kuaför hahaa gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…