Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

hehe bende öyleyim eşim doktora benim sayemde gitmeye başladı oda kendisi için değil benim refakatçim olarak sen hiç stres yapma haziranda başka doktora git bu arada bak incir + havuç veya bal+çörek otu+tarçın kürleri var onlardan kullan artı soğan kürü var onuda yapabilirsn ama senin durumuna hangisi uygun onu bilmiyorum onu araştır ona göre kullan hazirana kadar değerlerinde normale döner ve bebeğinde sana gelir. biraz farklı oluyor canım benimde ilaç kullanırken belim ağrırdı hatta yumurtladığımı bile anlamazdım ama ilacı bırakınca kasıklarım ağrımaya başladı ilaç yumurtlamayı örtüyor bu yüzden anlaşılmıyo budnan sonra anlarsın sende :)

Erken belirtiler için erken ama demirsi tat hamilelik belirtisi olabilir,
Ancak en önemlisi sıcaklama gebeliğin ilk aylarında hiç olmayacak bir şey. İlk dönemlerde tam tersi acayip bir üşüme geliyor... Herkes kısa kollularla dolaşırken en kalın kazaklarımı montlarımı giyip şaşkın bakışlar altında işe gittiğimi biliyorum.

Son üç ay ise tam tersi yanıyor insan...

Sizin için Biraz daha beklemek en iyisi herhalde...

Benim eşimde refakatçi hep kıyamam ama kanım alınırken bile geliyor dibimde bekliyor hakkını yemiyim bana aslında Aslan percemi otu faydalı fsh icin yumurtaliklarim icinde ari sutu bal polen almıştım yiyecemedim midem bulandı çok denedim olmadı bende incir kürüne başladım 2 gün ictim ama korktum çok tatlı yani ailemde seker hastalığı yaygın dedim yumurtaliklari çalıştırıcam diye seker hastası olucam bide okudum İncir kürüne adetin ilk gunü falan başlanıyormuş onu bekliyorum öyle yani ben küre başlarken inşallah sizlerin hamilelik haberlerini alicam o sevinçle Haziran'a bende olucam

dur bakıyım araşırayım bende başlayayım bari.

o nasıl bir yaklaşım öyle yahu. daha yeni evli birine. bizim doktorumuz sperm testi için bile hemen yapmayalım durun bakalım bir kaç ay deneyin kendi halinizde ndan sonra yaparız panik yok stres yok demişti. bence sen doktorunu değiştir hayatım. öyle hemende umutsuzluğa kapılma

tatlım aslan perçeminin adet söktürücü ve yumurtalık kisti tedavisinde önemi var. ben kullandım çok faydalı ama senin durumunda ne olur etkisi bilmiyorum iyice araştır

kızlar günaydınnnn
bir şey soracağım bir kaç yerde ilişki temposuna yumurtlama gününden 4-5 gğn önce başlayın yumurta çatladığında sperm ulaşmış olur vakit kaybı olmaz gibi şeyler okudum konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar vrmı

Haklisin canım bide şu var daha oncede sormuştu korunuyormsun falan diye konuşmuştuk bizim icin çok erken bebek daha istemiyoruz demiştik oda korunun ilacın bı zararı yok falan demişti yani ben kadına hamileliğin h sinı sormadan aşılayalım bilmem ne diyor bana sormuyor bile cocuk dusunuyormusunuz diye özel hastane olduğu icin belkide böyle yaptı bilmiyorum belkide haklıdır okumuş doktor olmus

Tatlım nette okuduğum bir yazı umarım faydalı olur
Hamile kalmak için ne zaman cinsel ilişkiye girmeli?
Hamile kalmak için en verimli günler, yumurtlamanın olduğu gün ve bu tarihten 5 gün öncesidir.

Bir başka deyişle, bir sonraki adet başlangıcından 10-16 gün önceki dönem hamile kalma şansınızın en yüksek olduğu dönemdir. Şayet bu dönemde iki günde bir cinsel ilişkiye girerseniz hamile kalma olasılığı artar. (10., 12., 14. ve 16. günler hamilelik açısından en uygun günlerdir.)

Birinci yılda alınabilecek bazı tedbirler vardır, o da hamilelik şansını artıracak günlerde özellikle cinsel ilişki gerçekleştirilmesi. Eğer 28 günde bir adet gören bir kadınsa normal olarak 14. günde yumurtlama olmasını bekleriz. Yumurta maalesef sadece 24 saat yaşayabilir. Bu süre içerisinde spermle buluşursa embriyo haline geçer ve bebek gelişir. Spermle buluşamamışsa kendiliğinden yok olur. Sperm ise kadın vücudunda, iyi sperm parametreleri varsa ilişkiden sonra 48 saat kadar yaşar. Hatta çok iyi sperm parametreleri varsa ve ortam da uygunsa bu süre 72 saate kadar çıkabilir. Yani 14. gün gibi bir yumurtlama bekleniyorsa, bunu biz adetin başladığı günü birinci gün kabul ederek sayıyoruz. Bu da demek oluyor ki, adetin ilk gününden sonra 14. gün en çok beklenen yumurtlama günüdür. Sperm de 48 saat yaşadığına göre. Biz kabaca 10. günden itibaren gün aşırı ilişkiyle hamilelik şansının en yüksek seviyeye ulaşacağını tahmin ediyoruz.

tatlım aslan perçeminin adet söktürücü ve yumurtalık kisti tedavisinde önemi var. ben kullandım çok faydalı ama senin durumunda ne olur etkisi bilmiyorum iyice araştır

Aslan pençesiydi sanırım canım ya neyse fsh degeri yükseldikçe yumurtaliklar çalışmıyor sanırım bu çay onada faydalı yani benim degerim düşünce yumurtaliklarim daha iyi çalışacak benim 13 sınırda netten okuduğum kadarıyla insanlar 60 fshla tedavi görüyor umarım herkesin cocuğu olur sağlıklı bir sekilde bu arada ben tedavide görmüyorum yani doktor fsh i düşürmek icin bana ilaç falan vermedi :18:

ilacın zararı tamam yok ama vücuttan atılması belli bir zamanı alıyor işte. tatlım sen hangi şehirdesin dr araştıralım istersen

canım hormon tahlilleri o kadar hassaski iğne vücuduna girerkenki canının acımasıyla olduğun stress bile etkiliyor yahu...

epey aydınlatıcı oldu herşey iyi güzelde bu bekleyiş yokmu daha çok var yaaa ayyyy

canım hormon tahlilleri o kadar hassaski iğne vücuduna girerkenki canının acımasıyla olduğun stress bile etkiliyor yahu...

Haklisin canım zaten beynin ürettiği bı hormon stres oldugunda yükseliyor artık onu takmıyorum ilk günler çok ağladım gecti canımda ben Malesef izmirden Denizli'ye gelin geldim kendimce dedim Haziran'da adetin 3. Gunü kan veririm bida baktiriyim arkadaşımın annesi hemşire onunla bulucam biryer artık ama çok teşekkürler beni düşündüğün icin

epey aydınlatıcı oldu herşey iyi güzelde bu bekleyiş yokmu daha çok var yaaa ayyyy

Evet canım zaten birazda plan program yapıp iliski yaşadığında stres oluyor bir sürü kafasında düşünce sansin azalıyor hersey spontane olsa ohhh mis insanlardan duyuyorum -ay hiç beklemedik olduğu -ayy korunuyorduk hamile kalmışım -ayy adam üstüme gömleğini atsa hamile kaliyoruum bizde uğraşalım kürlerse hesap kitap zmaanlamayla

kıyamammm sende benim gibi gurbet gelinisin bende bursadan istanbula geldim.. yabancı şehir kimseyi tanımıyosun güvenebileceğin bir dr bulmak imkansız ooff off çok iyi anlıyorum seni biz bebek düşünmeden 3 ay önce başladık dr arayışına. ne demek canım ellmden gelen bişey olsaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…