Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canım hiç belirti yaşamayanlarda var hemen umutsuzluğa kapılma bakalım 3 gün varmış gerçi ama önceden test yapıp sonucu alanlarda var sen test yaptınmı hiç

test yapmadım yapsam cıkarmıki acaba hamilelik belirtilerinden sadece göğüslerde acıma ve ağızda demirimsi tat yasıyorum ama ne tat sanki demir yemişim baskada bi kıpırtı yok bugün yapayımmı testi sizce

demirimsi tat.... bunu çok duydum hadi inşallahhhh dediğim gibi 2 gün 3 gün önceden tets yapıp sonuç alanlar var ama olur çıkmazsa umutsuzluğa kapılırsan en güzeli beklemen

arkadaşlar benimde bat 5 mayıs bendede hiçbir belirti yok sadece göğüslerde acıma var öyle kasıklarım falanda batmıyor benimde olmadı galiba sanki adet acısı bu ilk deneme başarısız sanırımmmmm

canım göğüslerde damarlar varmı. demirimsi tat hamilelikte olurmuş ama ben ilkinde öyle bi tat almamıştım. az kalmış batına bence sabret bat günü yaparsın testini. inşallah bebeğin seninledir :))

canım göğüslerde damarlar varmı. demirimsi tat hamilelikte olurmuş ama ben ilkinde öyle bi tat almamıştım. az kalmış batına bence sabret bat günü yaparsın testini. inşallah bebeğin seninledir :))

biz ilk kez denedik ama hormanlarda bi gariplik olduğunu hissediyorum bu sefer 3 gün sonra anlarız bakalım :)

merhaba kızlar, benim adetime 17 giün falan var ama dün akşamdan beri sol kasığımdaki şişlik dikkatimi çekti sağ tarafa göre baya belirgin neden olabilir bir fikri olan varmı? birde sürekli göğüslerimde değişiklik varmı diye bakarım damarlar yukardaydı şimdi göğüs ucuna doğru baya belirgin bu kadar erken belirti verirmi sizce?

cnm bence yumurtladığın içindir daha çok erken çünkü benimde geçen ay öyle oldu

cnm bence yumurtladığın içindir daha çok erken çünkü benimde geçen ay öyle oldu

bencede çok erken benim zaten yumurtlama problemim var ilaç kullanıyorum. yumurtlama belirtileri adetten kaç gün sonra olur, ben kaç aydır hamileymişim gibi hissediyorum ama olmuyor artık çok sıkıldım umutlarım kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…