- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Stres yapma tatlım düşünme hiç ben hiç test falan yapmıyorum kendimi strese sokmiym diye kiii bide benim doktorum senn yumurtaliklarin cok yavaş çalışıyor falan dedi ama ben 1-2 ay böyle sanki cok saglikliymisim gibi deniycem bakalım moral bozmak yok rahat rahat mutlu Mesut hamis kalicaz[/QU
tecrübeyle şimdlik sabit test yapmamak en güzeli :) senin yumurtlama ne zaman başlıyor tatlım
canım hiç belirti yaşamayanlarda var hemen umutsuzluğa kapılma bakalım 3 gün varmış gerçi ama önceden test yapıp sonucu alanlarda var sen test yaptınmı hiç
test yapmadım yapsam cıkarmıki acaba hamilelik belirtilerinden sadece göğüslerde acıma ve ağızda demirimsi tat yasıyorum ama ne tat sanki demir yemişim baskada bi kıpırtı yok bugün yapayımmı testi sizce
Stres yapma tatlım düşünme hiç ben hiç test falan yapmıyorum kendimi strese sokmiym diye kiii bide benim doktorum senn yumurtaliklarin cok yavaş çalışıyor falan dedi ama ben 1-2 ay böyle sanki cok saglikliymisim gibi deniycem bakalım moral bozmak yok rahat rahat mutlu Mesut hamis kalicaz[/QU
tecrübeyle şimdlik sabit test yapmamak en güzeli :) senin yumurtlama ne zaman başlıyor tatlım
Tatlım benim sat 13 Nisan yumurtlamamda 22-26 nisandi bat ta 10 Mayıs bakalım bekleyisteym
Tatlım benim sat 13 Nisan yumurtlamamda 22-26 nisandi bat ta 10 Mayıs bakalım bekleyisteym[/QUOT
ayyyyyyyyyyyyy hadi inşallahhhhhhh çalışıyormusun tatlım sen
Tatlım benim sat 13 Nisan yumurtlamamda 22-26 nisandi bat ta 10 Mayıs bakalım bekleyisteym[/QUOT
ayyyyyyyyyyyyy hadi inşallahhhhhhh çalışıyormusun tatlım sen
Yoook tatlım çalışmıyorum ev hanımıyim maalesef
Yoook tatlım çalışmıyorum ev hanımıyim maalesef
aaa deme ama öyle kıyamam... bak bebiş gelsin o zaman evde olmanın keyfini çıkaracaksın :)
aaa deme ama öyle kıyamam... bak bebiş gelsin o zaman evde olmanın keyfini çıkaracaksın :)
Aynen öyle canım ya tek tesellim eşim mühendis ama benim çalısmamı istemiyor sen çalışıyorsun sanırım
arkadaşlar benimde bat 5 mayıs bendede hiçbir belirti yok sadece göğüslerde acıma var öyle kasıklarım falanda batmıyor benimde olmadı galiba sanki adet acısı bu ilk deneme başarısız sanırımmmmm
test yapmadım yapsam cıkarmıki acaba hamilelik belirtilerinden sadece göğüslerde acıma ve ağızda demirimsi tat yasıyorum ama ne tat sanki demir yemişim baskada bi kıpırtı yok bugün yapayımmı testi sizce
Aynen öyle canım ya tek tesellim eşim mühendis ama benim çalısmamı istemiyor sen çalışıyorsun sanırım
evet canım çalışıyorum işim rahat olduğu için allah izin verirde hamilelik olursa sıkıntı çekmeyeceğim yani
evet canım çalışıyorum işim rahat olduğu için allah izin verirde hamilelik olursa sıkıntı çekmeyeceğim yani
Cok iyiymis tatlım sevindim senn icin
benimde 13 mayıs canımmmmm
benimde hafif kasık ağrım var onun dışında bişey yok
canım göğüslerde damarlar varmı. demirimsi tat hamilelikte olurmuş ama ben ilkinde öyle bi tat almamıştım. az kalmış batına bence sabret bat günü yaparsın testini. inşallah bebeğin seninledir :))
merhaba kızlar, benim adetime 17 giün falan var ama dün akşamdan beri sol kasığımdaki şişlik dikkatimi çekti sağ tarafa göre baya belirgin neden olabilir bir fikri olan varmı? birde sürekli göğüslerimde değişiklik varmı diye bakarım damarlar yukardaydı şimdi göğüs ucuna doğru baya belirgin bu kadar erken belirti verirmi sizce?
cnm bence yumurtladığın içindir daha çok erken çünkü benimde geçen ay öyle oldu
kızlar benim adetim nisan 28 di 4gün geçti hala olmadım yarın test yapsam çıkarmı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?