Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

benımde olsaydı suan 8 aylık olcaktı benımle hamıle kalanlar doğum ıcın hazırlanıyor suan...ama napalım canım kısmet değilmiş belkıde Allah' ın sevgili kuluyuz ki o bebekler düşmüş herşeyde bı hayır vardı ben düşük yaptıgım gun doktorum 2 şey için şükret demişti birincisi hamile kalabılıosun bı sorun yok bunu öğrendiğin için 2. sıde sağlıksız hastalıklı bı bebeği bünyen kabul etmediği için şükretmelısın demişti. oyuzden sende gönlunu ferah tut canımmm

bende hamile olabilirim diye dikkat ediyrum inşş rabbim bizede nasip eder o duyguyu

İnşalah canım hayırlısı ne ise o olsun. ama benden sana tavsıye olurda hamıle olursan doktor cinsi ilşki zarar vermez desede ılk aylar bundan sakın çünkü cınsı ılşkı düşük rıskını arttırıyormus. kesınlıkle ağır kaldırma ve ılk 3 ay bol bol dınlen

diyorum ya ateş düştüğü yerdedir ama her zaman şükretmek için bir sürü sebebimiz var ablanın arkadaşının yaşadığı olaya baksana...canından can kopmasına sen izin vermedin tatlım kendini suçlu hissetme. çok şükür olabileceğini biliyoruz ve inatla sabır edip sağlığımızı yitirmeden bekliyoruz... bak bir sürü insana bir şeyler yazıp umut olduğunu görüyorum bu ışık sende var ilk başta kendine umut ol olurmu...

bide 2 gün önce açık kahve rengi akıntım oldu adet oldum zandım ama bi daha gelmedi sende böyle bi şey oldumu

hımm dikkat adicem cnm çok tşk ederim bilgilendirdiğin için çok sağol bide kahve rengi akıntı neye işaret cnm

bide 2 gün önce açık kahve rengi akıntım oldu adet oldum zandım ama bi daha gelmedi sende böyle bi şey oldumu

yok bende öyle birşey olmamıştı, ama ona yerleşme kanaması diyorlar bence hamile olma ihtimalin çok yüksek gibi geldi bana sen bugün test al ve sabah ilk idrarınla yap bence canım kesin sonuç çıkar.

yok bende öyle birşey olmamıştı, ama ona yerleşme kanaması diyorlar bence hamile olma ihtimalin çok yüksek gibi geldi bana sen bugün test al ve sabah ilk idrarınla yap bence canım kesin sonuç çıkar.

inşş cnm yabende öyle yapmayı düşünüyorum o akıntı iyice umutlandırdı beni ya hayırlısı bakalım

hımm dikkat adicem cnm çok tşk ederim bilgilendirdiğin için çok sağol bide kahve rengi akıntı neye işaret cnm

rica ederım canım ne demek. Kahverengı akıntı adet gununden önce ıse gebelığe ama adet gunu geçtikten sonra ise düşüğe işart canım. Benım de ılk kahverengı akıntılar geldı sonra düşük yapmıştım Allah kımseye göstermesin

merhaba canım sanırım seninle aynı duyguları yaşıyoruz bu yazını görünce yazmak istedim. bende şuan 8 aylık olacaktım. benimde doktorum aynı şeyleri söyledi, bazı sağlıksız bebekler annelerini üzmemek için kendilerini atarlar bünyeden sen çok şanslısın demişti.ama o an insan sağlıksızda olsa o benim canımdı diye düşünüyor, keşke yaşasada sağlıksız olsa demiştim.

evt canımm cok haklısın... İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız.
Folik asit içiyomusun doktorum bana mutlaka iç bebekte oluşan tum hastalıkları önler demişti. Gebe kalmadan mutlaka içmeye başlamalısın demişti

inşallah canım Allah kimseye yaşatmasın çok zor ben psikolojimi kaybetdim.folik asiti kürtaj olduğumdan beri içiyorum banada doktorum aynı şeyi söyledi.

inşallah canım Allah kimseye yaşatmasın çok zor ben psikolojimi kaybetdim.folik asiti kürtaj olduğumdan beri içiyorum banada doktorum aynı şeyi söyledi.

ahh canım bende kürtaj oldumştum. benımde pskolojım bozuldu ben afedersın tuvalette düştüğünü gördüm ve 2 hafta evımde lavobaya gidemedim ve içimde parça kaldığı için kürtaj yapmışlardı (( senin ne kadarlıkken düşük oldu?

hımm korktum simsi ya benim iki üç dmla geldi 2 gün geçti üzerinden inş öyle bi şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…