Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

6 haftalıkdı canım benim kanamam geldi doktora gitdim, bebek 5 haftada kaybedilmiş ama hala kesenin içindeydi yavrum kendini atmaya çalıştığı için kanaman gelmiş çok şanslısın dedi. ben düşürmedim yani kürtajla aldılar. şimdi bebekden başka birşey düşünemiyorum çok etkilendim.

canımm doktora gitsene maşallah çok sabırlısın yada test felan yap neyi beklıyosun :))))

bencede çok sabırlısın canım maşallah. test yap hemen mutlaka çıkacaktır. ama bu kadar erken düşük olmaz adetinin baya geçmesi lazım zaten düşük olsa arkasından hemen kanama geliyor. korkma yani

merhaba kızlar,
adetim 6 gün gecikti bugün gebelik testi yaptım şu evde yapılanlardan negatif kısmı çok net pozitif kısmı çok silik çıktı int den baktım pozitif diyor ama içim bi garip fikri olan varmı aynı durumla karşılaşan oldumu? :18:

merhaba canım, evet gebeliğin yeniyse silik çıkıyor çizgi. ben yaşamadım ama eltim ve arkadaşımda gördüm. emin olmak için kan testi yaptırmalısın.

canım bellı olcak şekildeyse çok hafıfde sılık olsa bu pozitif demek tabı en ıyı sonucu almak için kan testı yaptırmalısın. Güzel haberlerini beklıyoruzz :)))

anladım canım Allah bızlere bıdaha yaşatmasın o kötü ve zor gunlerı. İnşallah her şey güzel olcak Allah ın izni ile...

evet canım doktorumda bana aynı şeyi söyledi en azından hamile kalabildiğini gördük senelerce uğraşanlar var şuan talihsizlik yaşadın ama emin ol ikinci bebeğin daha sağlıklı olacak demişti. hakkımızda hayırlısı

ben kürtajdan sonra 3 gün boyunca hep rüyamda gördüm bebeğimi.
ilk akşam gördüğümde kızgındı bana ağlıyodu
beyaz tenli ela gözlü dünya tatlısı bir kızdı.
annemin kucağındaydı ve bana kendini sevdirmiyordu.
gel yavrum dedikçe sen beni bıraktın deyip ağladı
ikinci gün yine ağlıyodu ve benden kaçıyodu bende ağladım
sonra üçüncü gün yine aynı kızı gördüm
anne beni neden bıraktın hiçmi sevmedin beni diye ağladı
bende ağladım kızım seni ben bırakmadımki
aldılar seni benden Allah istedi böyle olmasını
ben seni hala çok seviyorum hep sevcem zaten dedim.
tamam o zaman dedi
geldi kucağıma okşadım sevdimmmm
kokusunu içime çektimmmmm
Aman YA RABBİM o nasıl bir kokudur.
cennetten bir çiçek kokladım sanki.
sonra bebeğim benim gözyaşımı sildi
ağlama annecim ben yine gelirim sonra dedi
gülerek arkasına bakıp el sallayarak gitti
gidiş o gidiş
3 ay oldu hala görmedim
gelmedi bidaha
aklıma geldikçe ağlarım
şimdi kaç tane bebek sevsemde koklasamda
yok
benim kızım gibi kokmuyo hiçbiri
yeğenim bile öyle kokmuyo
o kokuyu hiçbişeyde bulamıyorum
Allah nasip ederse kardeşinin kokusunda bulurum kızımı
rabbim evlat kokusundan mahrum bırakmasın kimseyi

kızlar topiğin sahbı bat gunlerımızı, yaşımızı, kaçıncı cocuk oldugunu felan tablo yapsa çok iyi olur demi :))))

tamam kızlar siz yazın ben tablo oluştururum yarın. :)

canım benim bat 22 mayıs, yaşım 23, ilk bebeğimi malesef kaybetdim((, bu ikinci olacak ama yinede ilk sayılır. başka bir bilgiye ihtiyacın olursa sorabilirsin

[/QUOTE] tamam kızlar siz yazın ben tablo oluştururum yarın. :)[/QUOTE]

canım ben 23 yaşındayım 2 aydır istiyorum. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı bu yine ilk olcak BAT 12 mayıs

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,ben de kısmetse bu ay sonuna doğru hamilelik planlıyorum Rabbim hepimize bu güzel mucizesini bağışlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…