Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

evet canım bende senin yazını görünce eşime söyledim herşeyimiz çok benziyor diye. burcun ne? tek farkımız ben 6 aydır uğraşıyorum bebek için

burcum kova canım senınkı ne :) aslında bende ugraşırdım ama dizimden felan amelyat oldum ilaç kullanıyodum tamamen iyleşmeyi bekledim. Allah a şükür herşey yolunda 2 aydır istiyorum, umarım bu ay olur ikimizinde :))

benimki akrep canım:) geçmiş olsun canım inş herşey yolunda gider ben her ay çok umutlanıyorum ama kırmızı kartı görünce yıkılıyorum. insan kaybedince daha çok istiyor ya dimi?

benimki akrep canım:) geçmiş olsun canım inş herşey yolunda gider ben her ay çok umutlanıyorum ama kırmızı kartı görünce yıkılıyorum. insan kaybedince daha çok istiyor ya dimi?

aynen öyle canım ya o duyguyu yaşadığımız için yıne ıstıyoruz ınsan eşine müjdelı haber vermeyi istiyor aynen kırmızı kart olunca umutlat yıkılıyor. Bu ay yenı bır umutla başlıyoruz hadi hayırlısı :))

aslında ben artık hiç umutlanamıyorum bile moralim çok bozuk sanki hamile kalmak çok uzakmış gibi geliyor bana. senin çok az kalmış adetin düzenlimi

aslında ben artık hiç umutlanamıyorum bile moralim çok bozuk sanki hamile kalmak çok uzakmış gibi geliyor bana. senin çok az kalmış adetin düzenlimi

bende adet olduğum an cok morelım bozuluyor üzülüyorum ama tekrar çalışmalara başlıyınca :) umutlanıyorum olur bu ay inşallah diyorum... Benım adetım cok duzenlı canımm her ay gununde olurdum ama son 3 aydır yanı korunmayı bırakalı, öncekı aydan bır gun önce oluyor. en son adet tarıhlerım 15 şubat 14 mart 13 nisan şimdi 12 Mayıs

benimde hep 2 - 3 gün önce gelirdi ama martda şaşırtdı, 15 gün gelmedi adet getirici ile geldi. doktor adetim düzenli gelsin diye ilaç verdi 21 gün ilacı içtim 5 gün sonra adetim geldi, bu ay yine içiyorum 22 nisan son adetim batda ilaca göre 17 - 18 mayıs olur heralde.

günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?

günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?

kabak gibi hamilesin işte canımm heeyyyy a dostlar ilk hamişimizi bulduk yehuuuuuuu canım inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim

merhaba canım aramıza hoşgeldin :) hayırlısı olsun canım Allah gönlune, gönlumuze göre versin :))

Teşekkürler canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim,eşimi kandırabilirsem Mayıs sonunu beklemeden çalışmalara başlamak istiyorum ama bakalım sen ne durumdasın bebeğin var mı? ya da ne zamandır bekliyorsun çok fazla okuyamadım yazılanları benim ikinci gebelik denemem olacak inşallah ilki kürtaj ile alındı

kabak gibi hamilesin işte canımm heeyyyy a dostlar ilk hamişimizi bulduk yehuuuuuuu canım inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim

hadi inşallah . hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah rabbim peygamberimiz hatrına evlat kokusuyla yanıp tutuşan bütün kadınlara anne olmayı nasip eder inşallah.

tamam kızlar siz yazın ben tablo oluştururum yarın. :)[/QUOTE]

Tatlım benim yaş 24
sat 13Nisan
Bat 10 Mayıs ilk denememdi bu ay

canım benimmmm inan içim hopladı yazdıklarını okurken. nasıl bir yoğunluktur bu bak bebişine güven gelicem dediyse o mutlaka gelecektir. sabırla ilaçlarımıza başlayarak sağlığımıza en çnemliside moralimize dikkat ederek beklicez hep birlikte. biz yanındayız umudun bebeğinin söyledikleri olsun o kokuyu içine çektiğindede bizi hatırla tamammı tatlım

Selam kızlar; herkese hayırlı cumalar,ne tablosu oluşturuyorsunuz :44: bide BAT nedir? SAT son adet tarihi ama diğerini bilmiyorum :44: beni de tabloya eklermisiniz?

Selam kızlar; herkese hayırlı cumalar,ne tablosu oluşturuyorsunuz :44: bide BAT nedir? SAT son adet tarihi ama diğerini bilmiyorum :44: beni de tabloya eklermisiniz?

Tatlım hamile kalmak isteyenlerin bilgilerinin olduğu ordan takip edilen bir tablo bat ta beklenen adet tarihi sende bilgilerini yaz Cimcimesultan senide ekler canım

kızlar bu sabah2 test yaptımmmmmm veeeeeeeeeee pozitiiiiiiifffffffffffff :))))))))))))))))))))) hala çok şaşkınım ya rabbbim inş sizede nasip eder doktora gidip kan tahlili yaptırdık pazartesiyi beklyecem artık ama nasıl bilmiyorum :))) kızlar dua edin bana lütfen hcg ii çıksın:)))))

selam kızlar bizde bu ay adetim bitince çalışmalara başlıycaz
yaşım 25 ilk çocuğum Allah nasip ederse

İnan cooooook sevindim sabah sabah mutlu bir haber biz senin icin dua ederiz tatlım sende bizler icin dua et ayy cok mutlu oldum yaaa sagliklica doğar inşallah bebisin ne zamandır deniyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…