- Konu Sahibi cimcimesultan
-
papatya özelliklerimiz neredeyse aynı bayağı benzıyor şaşırdım :)
evet canım bende senin yazını görünce eşime söyledim herşeyimiz çok benziyor diye. burcun ne? tek farkımız ben 6 aydır uğraşıyorum bebek için
Kızlar merhaba,ben de kısmetse bu ay sonuna doğru hamilelik planlıyorum Rabbim hepimize bu güzel mucizesini bağışlar inşallah
burcum kova canım senınkı ne :) aslında bende ugraşırdım ama dizimden felan amelyat oldum ilaç kullanıyodum tamamen iyleşmeyi bekledim. Allah a şükür herşey yolunda 2 aydır istiyorum, umarım bu ay olur ikimizinde :))
benimki akrep canım:) geçmiş olsun canım inş herşey yolunda gider ben her ay çok umutlanıyorum ama kırmızı kartı görünce yıkılıyorum. insan kaybedince daha çok istiyor ya dimi?
aynen öyle canım ya o duyguyu yaşadığımız için yıne ıstıyoruz ınsan eşine müjdelı haber vermeyi istiyor aynen kırmızı kart olunca umutlat yıkılıyor. Bu ay yenı bır umutla başlıyoruz hadi hayırlısı :))
aslında ben artık hiç umutlanamıyorum bile moralim çok bozuk sanki hamile kalmak çok uzakmış gibi geliyor bana. senin çok az kalmış adetin düzenlimi
bende adet olduğum an cok morelım bozuluyor üzülüyorum ama tekrar çalışmalara başlıyınca :) umutlanıyorum olur bu ay inşallah diyorum... Benım adetım cok duzenlı canımm her ay gununde olurdum ama son 3 aydır yanı korunmayı bırakalı, öncekı aydan bır gun önce oluyor. en son adet tarıhlerım 15 şubat 14 mart 13 nisan şimdi 12 Mayıs
günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
merhaba canım aramıza hoşgeldin :) hayırlısı olsun canım Allah gönlune, gönlumuze göre versin :))
kabak gibi hamilesin işte canımm heeyyyy a dostlar ilk hamişimizi bulduk yehuuuuuuu canım inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim
evet 10 yıl gibi gözükenn 10 gun :)))) hayırlısıyla geçer inşallaah ard arda müjdeli haberler verırız :))))
evet canım doktorumda bana aynı şeyi söyledi en azından hamile kalabildiğini gördük senelerce uğraşanlar var şuan talihsizlik yaşadın ama emin ol ikinci bebeğin daha sağlıklı olacak demişti. hakkımızda hayırlısı
ben kürtajdan sonra 3 gün boyunca hep rüyamda gördüm bebeğimi.
ilk akşam gördüğümde kızgındı bana ağlıyodu
beyaz tenli ela gözlü dünya tatlısı bir kızdı.
annemin kucağındaydı ve bana kendini sevdirmiyordu.
gel yavrum dedikçe sen beni bıraktın deyip ağladı
ikinci gün yine ağlıyodu ve benden kaçıyodu bende ağladım
sonra üçüncü gün yine aynı kızı gördüm
anne beni neden bıraktın hiçmi sevmedin beni diye ağladı
bende ağladım kızım seni ben bırakmadımki
aldılar seni benden Allah istedi böyle olmasını
ben seni hala çok seviyorum hep sevcem zaten dedim.
tamam o zaman dedi
geldi kucağıma okşadım sevdimmmm
kokusunu içime çektimmmmm
Aman YA RABBİM o nasıl bir kokudur.
cennetten bir çiçek kokladım sanki.
sonra bebeğim benim gözyaşımı sildi
ağlama annecim ben yine gelirim sonra dedi
gülerek arkasına bakıp el sallayarak gitti
gidiş o gidiş
3 ay oldu hala görmedim
gelmedi bidaha
aklıma geldikçe ağlarım
şimdi kaç tane bebek sevsemde koklasamda
yok
benim kızım gibi kokmuyo hiçbiri
yeğenim bile öyle kokmuyo
o kokuyu hiçbişeyde bulamıyorum
Allah nasip ederse kardeşinin kokusunda bulurum kızımı
rabbim evlat kokusundan mahrum bırakmasın kimseyi
tamam kızlar siz yazın ben tablo oluştururum yarın. :)
Selam kızlar; herkese hayırlı cumalar,ne tablosu oluşturuyorsunuz :44: bide BAT nedir? SAT son adet tarihi ama diğerini bilmiyorum :44: beni de tabloya eklermisiniz?
kızlar bu sabah2 test yaptımmmmmm veeeeeeeeeee pozitiiiiiiifffffffffffff :))))))))))))))))))))) hala çok şaşkınım ya rabbbim inş sizede nasip eder doktora gidip kan tahlili yaptırdık pazartesiyi beklyecem artık ama nasıl bilmiyorum :))) kızlar dua edin bana lütfen hcg ii çıksın:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?