Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

yehuuuu bir güzel haber dahaaa... şaşkın hammişimizzz sevin hadi iyi çıkacak beta hcg de inşallah :)

İnan cooooook sevindim sabah sabah mutlu bir haber biz senin icin dua ederiz tatlım sende bizler icin dua et ayy cok mutlu oldum yaaa sagliklica doğar inşallah bebisin ne zamandır deniyordun

cnm benim inşş yaa ben 4 buçuk aylık evliyim hiç korunmadık çok istiyoduk ayrıca 20 yaşındayım genç anne olmak istiyodum :)))))))))))))

çok sevindim canım sağlıcakla alırsın kucağına inşallah bebişini.
bizlerede umut oldun gerçekten çok sevindim.
dikkat et kendine ağır bi iş falan yapma hatta hiçbişey yapma bol bol dinlen.

ECRINFATIMA senin içinde çok mutlu oldum canım
sende dikkat et kendine.

Hadi kızlar darısı bizim başımıza inşallah.
benim bat 18 mayıs beklemedeyiz bakalımm :)

aaaaaaaa çokkkkkkkkkk sevinndim canım benim. ben sana demiştim belirtilerin çok güçlü diye. allah sağsalim eline almayı nasip etsin canım. dualarım seninle.

günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?

günaydın canım, adetin kaç gün gecikti değern gayet iyi çıkmış. bir an önce doktora git bence. hayırlı olsun hamişliğin arkandan geliriz inş.

Ben yeniyim aranızda ama adına çok sevindim canım inşallah Rabbim tamamını da getirir sağlıkla kucağına alabilirsin bebeğini

eneee bi halay daha kız sabah sabah iki haber birden allahım bereketli mutlu dolu dolu bi ay olur inş bu ay dünde başka topikten sezginin hamişliğini öğrendik ohh mayısta hergüne bir hatta daha fazla hamişlik gözün aydın tekrar canım darısı bizlerin başına inş duanda unutma kendine ve bebişinede iyi bak oh ohh :64

aaaaaaaa çokkkkkkkkkk sevinndim canım benim. ben sana demiştim belirtilerin çok güçlü diye. allah sağsalim eline almayı nasip etsin canım. dualarım seninle.

amin cnm inşş yaa inşş sizin bebişlerinizde bi an önce gelir benimde dualarım sizinlee evet belirtiler den şüphelendim zaten 2 testte de iki tane kıpkırmızı çizgi çıktı daha önce yapsam çıkarmış :))))))))

merhaba,

mayıs ayının uğurlu gelmesini dilerim herkese çünkü bana uğurlu geldi hamileyim dün 2 adet idrar testi yaptım sonuç pozitif

Tebrik ederim,inşallah sağlıkla kucağına alabilirsin Ne güzel herkesten güzel haberler geliyor bana da uğurlu gelir inşallah bu topik

tatlım bizim iinde dua et olurmu :) bu arada kaşıncı deneme ve ne kadarlık evlisin yaş kaç :)

ben 20 yaşındayım eşimle bi yaş var aramızda 4 buçuk aylık evliyim hiç korunmadık bebeğim olmasını çok istiyodum allaha çok şükür bizede nasip etti bu duyguyu :))) aslında geçen ay çok belirtim vardı ama olmadı bu ay kafama takmadım ummadığım anda oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…