- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kızlar bu sabah2 test yaptımmmmmm veeeeeeeeeee pozitiiiiiiifffffffffffff :))))))))))))))))))))) hala çok şaşkınım ya rabbbim inş sizede nasip eder doktora gidip kan tahlili yaptırdık pazartesiyi beklyecem artık ama nasıl bilmiyorum :))) kızlar dua edin bana lütfen hcg ii çıksın:)))))
İnan cooooook sevindim sabah sabah mutlu bir haberbiz senin icin dua ederiz tatlım sende bizler icin dua et ayy cok mutlu oldum yaaa sagliklica doğar inşallah bebisin ne zamandır deniyordun
İnan cooooook sevindim sabah sabah mutlu bir haberbiz senin icin dua ederiz tatlım sende bizler icin dua et ayy cok mutlu oldum yaaa sagliklica doğar inşallah bebisin ne zamandır deniyordun
Gunaydıın tatlım güzel haberlerle başladık hep böyle olsun inşvolare günaydın şekerimm
cnm benim inşş yaa ben 4 buçuk aylık evliyim hiç korunmadık çok istiyoduk ayrıca 20 yaşındayım genç anne olmak istiyodum :)))))))))))))
kızlar bu sabah2 test yaptımmmmmm veeeeeeeeeee pozitiiiiiiifffffffffffff :))))))))))))))))))))) hala çok şaşkınım ya rabbbim inş sizede nasip eder doktora gidip kan tahlili yaptırdık pazartesiyi beklyecem artık ama nasıl bilmiyorum :))) kızlar dua edin bana lütfen hcg ii çıksın:)))))
günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
yehuuuu bir güzel haber dahaaa... şaşkın hammişimizzz sevin hadi iyi çıkacak beta hcg de inşallah :)
aaaaaaaa çokkkkkkkkkk sevinndim canım benim. ben sana demiştim belirtilerin çok güçlü diye. allah sağsalim eline almayı nasip etsin canım. dualarım seninle.
Gunaydıın tatlım güzel haberlerle başladık hep böyle olsun inş
Oooh ne güzel sıkıntısız hamiş olmuşsun
Tatlım hamile kalmak isteyenlerin bilgilerinin olduğu ordan takip edilen bir tablo bat ta beklenen adet tarihi sende bilgilerini yaz Cimcimesultan senide ekler canım
inşşşşşş ya hala inanamıyorum yaa :))))) çok güzel vi şeyy ya
Gunaydıın tatlım güzel haberlerle başladık hep böyle olsun inş
Oooh ne güzel sıkıntısız hamiş olmuşsun
Tamam canım sağol;
Yaş 29
SAT 22 Nisan
BAT 20 Mayıs
merhaba,
mayıs ayının uğurlu gelmesini dilerim herkese çünkü bana uğurlu geldi hamileyim dün 2 adet idrar testi yaptım sonuç pozitif
Tamam canım sağol;
Yaş 29
SAT 22 Nisan
BAT 20 Mayıs
tatlım bizim iinde dua et olurmu :) bu arada kaşıncı deneme ve ne kadarlık evlisin yaş kaç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?