- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
- 88
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
sende volare ve bana yakınsın canım bizimde 21 mayıs :) hoşgeldinn
merhaba,
mayıs ayının uğurlu gelmesini dilerim herkese çünkü bana uğurlu geldi hamileyim dün 2 adet idrar testi yaptım sonuç pozitif
merhaba,
mayıs ayının uğurlu gelmesini dilerim herkese çünkü bana uğurlu geldi hamileyim dün 2 adet idrar testi yaptım sonuç pozitif
günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
merhaba,
kızlar bu sabah2 test yaptımmmmmm veeeeeeeeeee pozitiiiiiiifffffffffffff :))))))))))))))))))))) hala çok şaşkınım ya rabbbim inş sizede nasip eder doktora gidip kan tahlili yaptırdık pazartesiyi beklyecem artık ama nasıl bilmiyorum :))) kızlar dua edin bana lütfen hcg ii çıksın:)))))
Hoşbuldum canım :) inşallah aynı zamanlarda da güzel haberler veririz
ben 20 yaşındayım eşimle bi yaş var aramızda 4 buçuk aylık evliyim hiç korunmadık bebeğim olmasını çok istiyodum allaha çok şükür bizede nasip etti bu duyguyu :))) aslında geçen ay çok belirtim vardı ama olmadı bu ay kafama takmadım ummadığım anda oldu :))
Teşekkürler canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim,eşimi kandırabilirsem Mayıs sonunu beklemeden çalışmalara başlamak istiyorum ama bakalımsen ne durumdasın bebeğin var mı? ya da ne zamandır bekliyorsun çok fazla okuyamadım yazılanları benim ikinci gebelik denemem olacak inşallah ilki kürtaj ile alındı
selam kızlar bizde bu ay adetim bitince çalışmalara başlıycaz
yaşım 25 ilk çocuğum Allah nasip ederse
merhaba,
sende volare ve bana yakınsın canım bizimde 21 mayıs :) hoşgeldinn
merhaba,
amin cnm inşş yaa inşş sizin bebişlerinizde bi an önce gelir benimde dualarım sizinlee evet belirtiler den şüphelendim zaten 2 testte de iki tane kıpkırmızı çizgi çıktı daha önce yapsam çıkarmış :))))))))
yaş 27
sat 18 nisan
bat 18 mayıs
kızlarrr öncelikle herkeze hayırlı cumalar. Eve gelırgelmez formu actım bıde ne göriyim mutlu mutlu haberler Maşallaaah nazar değmesin. Bu topik çok uğurlu çok daha ayın 3 eve 3 tane hamiş haberimiz varr şükürler olsunnn. Hamile arkadaşlar bu mübarek cuma gununde dualarınızda bizleri unutmayın. inşallaah Rabbım hepımızın gönlune göre verırrrr (((AMİİİİİNN)))
inşallah canım sen ne kadarlık evlisin ve kaçıncı deneme
Yakınmışısız seninle de :)
kızlarrr öncelikle herkeze hayırlı cumalar. Eve gelırgelmez formu actım bıde ne göriyim mutlu mutlu haberler Maşallaaah nazar değmesin. Bu topik çok uğurlu çok daha ayın 3 eve 3 tane hamiş haberimiz varr şükürler olsunnn. Hamile arkadaşlar bu mübarek cuma gununde dualarınızda bizleri unutmayın. inşallaah Rabbım hepımızın gönlune göre verırrrr (((AMİİİİİNN)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?