Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

waaaww süpeeer haber bu hadi gözüüün aydın. Çok sevındım canım darısı bize inşallaahhh :)))

çok sevindim canım uğraştırmamıi meleğin hamileliğinde rahat geçer inşallah ve sağ salim kucağınıza alırsınız

canımm benımde ılk gebelıgım düşükle sonlandı ve kürtaj oldum 3 ay aradan sonra tekrar çalışmalara başladık :)))) 2 aydır denıyoruz umarım bu ay mutlu haberler alırızzzz

sende volare ve bana yakınsın canım bizimde 21 mayıs :) hoşgeldinn

bende varım size yakın 24mayıs benimde unutmayın benide

merhaba,

mayıs ayının uğurlu gelmesini dilerim herkese çünkü bana uğurlu geldi hamileyim dün 2 adet idrar testi yaptım sonuç pozitif

anaaa ben daha ne güzel iki haber birden derken üçüncü haberde gelmiş ay maşallah yaa ee senide tebrik ederim tabiki ayyy ne güzel yaaa valla ne güzel bir cuma bugün rabbim şu kızcıklar gibi bizede daha birimize sevinirken hemen diğerimizin haberini vermeyi nasip et yarabbim

kızlarrr öncelikle herkeze hayırlı cumalar. Eve gelırgelmez formu actım bıde ne göriyim mutlu mutlu haberler Maşallaaah nazar değmesin. Bu topik çok uğurlu çok daha ayın 3 eve 3 tane hamiş haberimiz varr şükürler olsunnn. Hamile arkadaşlar bu mübarek cuma gununde dualarınızda bizleri unutmayın. inşallaah Rabbım hepımızın gönlune göre verırrrr (((AMİİİİİNN)))

evet çıkardı canım. kendine çok dikkat et doktora git bir an önce hiç birşeyi ihmal etme. ilk belirtilerin nezaman başladı ve ne belirti yaşadın yazarmısın bizide bilgilendir:)

canım rabbim dualarımızı kabul etsin. evlat sevincini bizede yaşatsın inşallah

sanada hayırlı cumalar canım. evet aynen sabah mutlu haberlerle uyandık . içimden bir ses banada uğurlu geleceğini söylüyor, aylardır takip ediyorum ama daha yeni üye oldum belkide bu bir işaret:) Rabbim hepimizin yüzüne güler dualarımızı kabul eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…