- Konu Sahibi cimcimesultan
-
bende varım size yakın 24mayıs benimde unutmayın benide
gel şekerim sende gel :):):) ama sen gelirken yanında beklediğimiz günlerd gelsin olarmı
Ben de Şubat sonu kürtaj oldum mol gebelik diye bişey çıktığı için korunma sürem vardı ama doktorum beklemene gerek yok dedi şükürler olsuncanımm benımde ılk gebelıgım düşükle sonlandı ve kürtaj oldum 3 ay aradan sonra tekrar çalışmalara başladık :)))) 2 aydır denıyoruz umarım bu ay mutlu haberler alırızzzz
Kızlar merhaba,ben de kısmetse bu ay sonuna doğru hamilelik planlıyorum Rabbim hepimize bu güzel mucizesini bağışlar inşallah
günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
hadi inşallah . hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah rabbim peygamberimiz hatrına evlat kokusuyla yanıp tutuşan bütün kadınlara anne olmayı nasip eder inşallah.
canım benimmmm inan içim hopladı yazdıklarını okurken. nasıl bir yoğunluktur bu bak bebişine güven gelicem dediyse o mutlaka gelecektir. sabırla ilaçlarımıza başlayarak sağlığımıza en çnemliside moralimize dikkat ederek beklicez hep birlikte. biz yanındayız umudun bebeğinin söyledikleri olsun o kokuyu içine çektiğindede bizi hatırla tamammı tatlım
kızlar bu sabah2 test yaptımmmmmm veeeeeeeeeee pozitiiiiiiifffffffffffff :))))))))))))))))))))) hala çok şaşkınım ya rabbbim inş sizede nasip eder doktora gidip kan tahlili yaptırdık pazartesiyi beklyecem artık ama nasıl bilmiyorum :))) kızlar dua edin bana lütfen hcg ii çıksın:)))))
merhaba,
mayıs ayının uğurlu gelmesini dilerim herkese çünkü bana uğurlu geldi hamileyim dün 2 adet idrar testi yaptım sonuç pozitif
evet canım inşallah bizde böyle peşpeşe veririz hamiş haberlerimizi :)
Amiinn inşallah canım :) ne zamandır deniyorsun peki?
hoşgeldin canım inşallah topik uğurlu gelir sende hamile olursun bu ay :)
sanada hayırlı cumalar canım. evet aynen sabah mutlu haberlerle uyandık . içimden bir ses banada uğurlu geleceğini söylüyor, aylardır takip ediyorum ama daha yeni üye oldum belkide bu bir işaret:) Rabbim hepimizin yüzüne güler dualarımızı kabul eder inş.
3 yıldır evliyim 2 aydır deniyoruz bakalım nezaman tutturucaz :))
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarınız kabul etsin inşallah
çok güzel 3 müjdeyle başladık güne umarım ay sonuna kadar listemizde hamiş olmayan kalmaz
yaşını batını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazanların isimlerini aldım liste hazırlayacağım az sonra. ama şimdi gidip kuran okuyacağım ve hepinize dua edeceğim
dilerim rabbim bu günahkar kulun duasını kabul buyururda herkes biran önce bebeklerine kavuşur.
bu arada kızlar 3 cuma üst üste sela ile ezan arasında cuma suresi okumalıymış bebek isteyenler.
benim 2. cumam olacak Allah nasip ederse.
inşallah herkes için dua edeceğim kendimden ziyade...
şimdilik allah a emanet olun kızlar sonra görüşürüz
Benim ilk denemem de 2.ayda tutmuştu ama oluşamadı kürtaj oldum,şükür ki bekleme sürem kısa sürede bitti inşallah senin de kısa zamanda tutar canım :) doktorumun dediğine göre ay içerisinde yapılacak en ufak bir stres etkilermiş o nedenle stressiz günler geçirmeye çalışalım :)
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarınız kabul etsin inşallah
çok güzel 3 müjdeyle başladık güne umarım ay sonuna kadar listemizde hamiş olmayan kalmaz
yaşını batını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazanların isimlerini aldım liste hazırlayacağım az sonra. ama şimdi gidip kuran okuyacağım ve hepinize dua edeceğim
dilerim rabbim bu günahkar kulun duasını kabul buyururda herkes biran önce bebeklerine kavuşur.
bu arada kızlar 3 cuma üst üste sela ile ezan arasında cuma suresi okumalıymış bebek isteyenler.
benim 2. cumam olacak Allah nasip ederse.
inşallah herkes için dua edeceğim kendimden ziyade...
şimdilik allah a emanet olun kızlar sonra görüşürüz
Ben de Şubat sonu kürtaj oldum mol gebelik diye bişey çıktığı için korunma sürem vardı ama doktorum beklemene gerek yok dedi şükürler olsuninşallah sağlıklı gebeliklerimiz bebişlerimiz olur,sen neden kürtaj oldun?boş gebelik falan mıydı?
Amin canım inşallahlisteyi sen yapıyormuşsun sanırım beni de ekler misin?
Allah kabul etsin,inşallah hepimizin dualarını kabul eder Rabbim,bir dua daha var Şahmeran Dua'sı diye 21 gün boyunca abdest alıp günde bir kez okunuyor ve kalbinden geçen dileği diliyorsun,ne zamanki sağlıklı gebelikler yaşayıp sağlıklı bebekler dünyaya getiricez o zaman olsun bebişlerimiz inşallah
Ben Şubat ayından itibaren sıklıkla ziyaret ettiğim için artık en ayrıntısına kadar soru soruyorum,doktor bıktı bendenben daha hiç doktora gitmedim bebek düşünüyorum diye
kendi kendime başladım denemelere dr'a gidipte kendimi iyice strese sokmak istemiyorum :)
Ben yeni evliyim canım 7 ay olacak ayın 6 sında,benim ikinci denemem olacak ilki hemen tuttu ama kötü sonuçlandısenin kaçıncı denemen?bebeğin var mı?
benım gebelıgım cok sağlıklıydı canım 2.5 aylıktı kalp atışlarını bile duymuştum. bıgun anıden kanamam başladı ve düşük yaptım doktorum bebek buyuk oldugu için içinde parça kalmış kürtaj yapmamız lazım dedı oyuzden kurtaj oldum. Çok büyük bir yıkıntı Allah kımseye yaşatmasın.
buda aynı işteeee :))) bende uzun zamandır takip edıyodum ılk defa yazdımmm benimde içinde bi umut vaar :)))
canım seni ekledim zaten listeye az sonra tablo oluşturacağım :)
amin canım inşallah sağlıklı olacak olan bebeğimiz gelir düşer karnımıza. okudum seninde için yanmış. eşekten düşeni eşekten düşen anlar derler seni benden iyi kimse anlayamaz sanırım
canım benim bende 15 aylık evliyim bu ilk denememiz rabbşm hayırlısını nasip eder inşallah... hep birlikte büyütücez göbişlerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?