Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canımm benımde ılk gebelıgım düşükle sonlandı ve kürtaj oldum 3 ay aradan sonra tekrar çalışmalara başladık :)))) 2 aydır denıyoruz umarım bu ay mutlu haberler alırızzzz
Ben de Şubat sonu kürtaj oldum mol gebelik diye bişey çıktığı için korunma sürem vardı ama doktorum beklemene gerek yok dedi şükürler olsun inşallah sağlıklı gebeliklerimiz bebişlerimiz olur,sen neden kürtaj oldun?boş gebelik falan mıydı?

Kızlar merhaba,ben de kısmetse bu ay sonuna doğru hamilelik planlıyorum Rabbim hepimize bu güzel mucizesini bağışlar inşallah

hoşgeldin canım inşallah topik uğurlu gelir sende hamile olursun bu ay :)

günaydın kızlar
dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamilemiyim. doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?

tebrik ederim caım bizim içinde dua etmeyi unutma :))

hadi inşallah . hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah rabbim peygamberimiz hatrına evlat kokusuyla yanıp tutuşan bütün kadınlara anne olmayı nasip eder inşallah.

amiiiiiiin ecmaıyn canım arkadasım inşallah bizlerede nasip olur :)

canım benim çok teşekkür ederim ben o kokuyu rüyadada olsa duydum içime çektim dilerim sizler gerçekte en kısa zamanda çekersiniz. dualarımız birleşip rabbime ulaştı çok şükür :)

tebrik ederim canımmmm bizleride unutma dualarında :)

merhaba,

mayıs ayının uğurlu gelmesini dilerim herkese çünkü bana uğurlu geldi hamileyim dün 2 adet idrar testi yaptım sonuç pozitif

ooyyyy topiğin 3. hamişi hoşgeldin darısı başımıza dualarında bizide unutma olurmu :)

hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarınız kabul etsin inşallah
çok güzel 3 müjdeyle başladık güne umarım ay sonuna kadar listemizde hamiş olmayan kalmaz

yaşını batını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazanların isimlerini aldım liste hazırlayacağım az sonra. ama şimdi gidip kuran okuyacağım ve hepinize dua edeceğim
dilerim rabbim bu günahkar kulun duasını kabul buyururda herkes biran önce bebeklerine kavuşur.

bu arada kızlar 3 cuma üst üste sela ile ezan arasında cuma suresi okumalıymış bebek isteyenler.

benim 2. cumam olacak Allah nasip ederse.

inşallah herkes için dua edeceğim kendimden ziyade...

şimdilik allah a emanet olun kızlar sonra görüşürüz

buda aynı işteeee :))) bende uzun zamandır takip edıyodum ılk defa yazdımmm benimde içinde bi umut vaar :)))

3 yıldır evliyim 2 aydır deniyoruz bakalım nezaman tutturucaz :))

Benim ilk denemem de 2.ayda tutmuştu ama oluşamadı kürtaj oldum,şükür ki bekleme sürem kısa sürede bitti inşallah senin de kısa zamanda tutar canım :) doktorumun dediğine göre ay içerisinde yapılacak en ufak bir stres etkilermiş o nedenle stressiz günler geçirmeye çalışalım :)

Allah kabul etsin canım

ben daha hiç doktora gitmedim bebek düşünüyorum diye
kendi kendime başladım denemelere dr'a gidipte kendimi iyice strese sokmak istemiyorum :)

Allah kabul etsin,inşallah hepimizin dualarını kabul eder Rabbim,bir dua daha var Şahmeran Dua'sı diye 21 gün boyunca abdest alıp günde bir kez okunuyor ve kalbinden geçen dileği diliyorsun,ne zamanki sağlıklı gebelikler yaşayıp sağlıklı bebekler dünyaya getiricez o zaman olsun bebişlerimiz inşallah

benım gebelıgım cok sağlıklıydı canım 2.5 aylıktı kalp atışlarını bile duymuştum. bıgun anıden kanamam başladı ve düşük yaptım doktorum bebek buyuk oldugu için içinde parça kalmış kürtaj yapmamız lazım dedı oyuzden kurtaj oldum. Çok büyük bir yıkıntı Allah kımseye yaşatmasın.

Amin canım inşallah listeyi sen yapıyormuşsun sanırım beni de ekler misin?

canım seni ekledim zaten listeye az sonra tablo oluşturacağım :)

amin canım inşallah sağlıklı olacak olan bebeğimiz gelir düşer karnımıza. okudum seninde için yanmış. eşekten düşeni eşekten düşen anlar derler seni benden iyi kimse anlayamaz sanırım

ben daha hiç doktora gitmedim bebek düşünüyorum diye
kendi kendime başladım denemelere dr'a gidipte kendimi iyice strese sokmak istemiyorum :)
Ben Şubat ayından itibaren sıklıkla ziyaret ettiğim için artık en ayrıntısına kadar soru soruyorum,doktor bıktı benden doktora ben gitmiştim ilk deneme yapmadan önce hani ne yapmalıyım folik asit ne zaman başlamalıyım vs.bişeye gerek yok demişti doktor ama genel bi muayene bence yapılmalı

Ben yeni evliyim canım 7 ay olacak ayın 6 sında,benim ikinci denemem olacak ilki hemen tuttu ama kötü sonuçlandı senin kaçıncı denemen?bebeğin var mı?

canım benim bende 15 aylık evliyim bu ilk denememiz rabbşm hayırlısını nasip eder inşallah... hep birlikte büyütücez göbişlerimizi inşallah

Amin canım,çok geçmiş olsun sana da bebeği hissedip kaybetmek en kötüsü gerçekten ama şu var ki beden sağlıksız oluşumları bir şekilde vücuttan atarmış demek ki sağlıklı bir bebek olmucaktı inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın canım,benim kesem boştu ama doktorlar bir bebek var bir yok git gel çok yıprattılar beni üstüne bide patoloji sonucumda mol gebelik çıktı,bir çeşit vücutta üreyen hücre,ilaca yanıt veren kanser vs.vs. aklım çıktı doktor 1 sene korunma dedi beta değerim düştükten sonra her hafta kan verdim,şükürler olsun ki Rabbim'e iyi bir doktor buldum korkmana gerek dedi çok ileri aşamada olmadığım için 1 sene de beklemene gerek yok dedi onun olumlu olması beni de çok etkiledi tabi,hani hamile kalsam tabi ki çok sevinirim ama sanırım 9 ay boyunca içimde korku kalacak

Tamam teşekkür ederim canım.Senin ne yaşadığını bilmiyorum,aynen dediğin gb.eşekten düşeni eşekten düşen anlar.

canım benim bende 15 aylık evliyim bu ilk denememiz rabbşm hayırlısını nasip eder inşallah... hep birlikte büyütücez göbişlerimizi inşallah

Amin inşallah tatlım,inşallah burda bebişlerimizin cinsiyetlerini ne isimler koyduğumuzu,gebeliğimizin nasıl geçtiğini vs.vs.vs. bunları konuşur oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…