- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Amin canım,çok geçmiş olsun sana da bebeği hissedip kaybetmek en kötüsü gerçekten ama şu var ki beden sağlıksız oluşumları bir şekilde vücuttan atarmış demek ki sağlıklı bir bebek olmucaktı inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın canım,benim kesem boştu ama doktorlar bir bebek var bir yok git gel çok yıprattılar beni üstüne bide patoloji sonucumda mol gebelik çıktı,bir çeşit vücutta üreyen hücre,ilaca yanıt veren kanser vs.vs. aklım çıktı doktor 1 sene korunma dedi beta değerim düştükten sonra her hafta kan verdim,şükürler olsun ki Rabbim'e iyi bir doktor buldum korkmana gerek dedi çok ileri aşamada olmadığım için 1 sene de beklemene gerek yok dedi onun olumlu olması beni de çok etkiledi tabi,hani hamile kalsam tabi ki çok sevinirim ama sanırım 9 ay boyunca içimde korku kalacak
doktorun nerde canım yakındaysa benimde aklımda olsun iyi dr bulmakda çok zor
Amin canım,çok geçmiş olsun sana da bebeği hissedip kaybetmek en kötüsü gerçekten ama şu var ki beden sağlıksız oluşumları bir şekilde vücuttan atarmış demek ki sağlıklı bir bebek olmucaktı inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın canım,benim kesem boştu ama doktorlar bir bebek var bir yok git gel çok yıprattılar beni üstüne bide patoloji sonucumda mol gebelik çıktı,bir çeşit vücutta üreyen hücre,ilaca yanıt veren kanser vs.vs. aklım çıktı doktor 1 sene korunma dedi beta değerim düştükten sonra her hafta kan verdim,şükürler olsun ki Rabbim'e iyi bir doktor buldum korkmana gerek dedi çok ileri aşamada olmadığım için 1 sene de beklemene gerek yok dedi onun olumlu olması beni de çok etkiledi tabi,hani hamile kalsam tabi ki çok sevinirim ama sanırım 9 ay boyunca içimde korku kalacak
:):):) inanmıyorum ya herşeyimiz aynı gerçekten kader işte bizi burda buluşturdu:)
Ben İzmir deyim canım Prof.Dr.Onur Bilgin Alsancakta yeri sen neredesin?
ahh canım kıyamam sende zor günler geçirmişsin. Umarım herşey yolunda gider Allah a sığın o okadr büyyükki yapamıycsğı hiç bir şey yok "Kulum benden yeterki istesin bende veriyim" diyor bizede bol bol dua etmek düşer. umarım hamıle kalırsın ve 9 ayın korkuyla deılde cok murlu bır şekilde geçer.
İnşallah canım o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim zamanı geldiğinde yüzümü güldürecek biliyorum,etrafımda da kimseye söylemicem zaten ilk 3 ay en azından,sonra her kafadan bilmiş bilmiş şeyler duymak iyice sıkıyor
evet çıkardı canım. kendine çok dikkat et doktora git bir an önce hiç birşeyi ihmal etme. ilk belirtilerin nezaman başladı ve ne belirti yaşadın yazarmısın bizide bilgilendir:)
istanbuldayım ben uzakmışız biraz :)
benim belirtilerim adetime bi hafta kala başladı karnıma kıramp tarzı ağrılar giriyodu kitleniyodum resmen sol kasığım iğne batması gibi bi şeyler oluyodu ayrıca gögüslerim çok şişti ağrımaya başladı damarlaşma oldu kabızlık idrarda koyuaşma karın şişikliği oldu özellikle alt kasıkta ve 2 gün felen sabahları miydem bulanıyodu sonra geçti adetim 2 gün geciktiğind:))))))))
bende aynı fikirdeyim canımm bende 3 ay sonra söylemeyı düşünüyorum. Geçen söylemiştim düşük olunca yok dıkkat etmedın yok şöle apsaydın yok böyle yapsaydın dıyolardı iyice morelımı bozuyolardı...
kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım bende 1.5 senelık evlym vajnismsu yenı yendm ben bebek sahıbuı olmak ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlma gunm kızlar bana dua edın ne yapmam gerkyo fikri olan varsa bana söylesın bende uygulayım
kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım bende 1.5 senelık evlym vajnismsu yenı yendm ben bebek sahıbuı olmak ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlma gunm kızlar bana dua edın ne yapmam gerkyo fikri olan varsa bana söylesın bende uygulayım
günaydın canım, adetin kaç gün gecikti değern gayet iyi çıkmış. bir an önce doktora git bence. hayırlı olsun hamişliğin arkandan geliriz inş.
hamilesin canımmmm hayırlı olsuuun darısı bize inşallaaaah :)))
inşallah. 6 gün gecikti adetim. bakalım pazartesi gidicem doktora o zaman sonuçları söylerim. bakalım hamilemiyim?
aramıza hoşgeldın canım Allah gönlune göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?