Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

doktorun nerde canım yakındaysa benimde aklımda olsun iyi dr bulmakda çok zor

ahh canım kıyamam sende zor günler geçirmişsin. Umarım herşey yolunda gider Allah a sığın o okadr büyyükki yapamıycsğı hiç bir şey yok "Kulum benden yeterki istesin bende veriyim" diyor bizede bol bol dua etmek düşer. umarım hamıle kalırsın ve 9 ayın korkuyla deılde cok murlu bır şekilde geçer.

İnşallah canım o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim zamanı geldiğinde yüzümü güldürecek biliyorum,etrafımda da kimseye söylemicem zaten ilk 3 ay en azından,sonra her kafadan bilmiş bilmiş şeyler duymak iyice sıkıyor

bende aynı fikirdeyim canımm bende 3 ay sonra söylemeyı düşünüyorum. Geçen söylemiştim düşük olunca yok dıkkat etmedın yok şöle apsaydın yok böyle yapsaydın dıyolardı iyice morelımı bozuyolardı...

evet çıkardı canım. kendine çok dikkat et doktora git bir an önce hiç birşeyi ihmal etme. ilk belirtilerin nezaman başladı ve ne belirti yaşadın yazarmısın bizide bilgilendir:)

benim belirtilerim adetime bi hafta kala başladı karnıma kıramp tarzı ağrılar giriyodu kitleniyodum resmen sol kasığım iğne batması gibi bi şeyler oluyodu ayrıca gögüslerim çok şişti ağrımaya başladı damarlaşma oldu kabızlık idrarda koyuaşma karın şişikliği oldu özellikle alt kasıkta ve 2 gün felen sabahları miydem bulanıyodu sonra geçti adetim 2 gün geciktiğind:))))))))

istanbuldayım ben uzakmışız biraz :)

Ehh birazcık :) herkes İstanbuldan İzmir den olan çok az var topiklerde,ben de doktoru tavsiye ile gittim Ege Üni.de Kadın Doğum Ana Bilim Başkanıymış eskiden bu benimki gb.sorunlu gebelikler için onu tavsiye ettiler ve sağolsunlar çok memnunum inşallah sana da iyi bir doktor denk gelir canım

kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım bende 1.5 senelık evlym vajnismsu yenı yendm ben bebek sahıbuı olmak ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlma gunm kızlar bana dua edın ne yapmam gerkyo fikri olan varsa bana söylesın bende uygulayım

hayırlı cumalar kızlar,
allah şu hayırlı saatlerde hepimizin duasını kabul eder inş.
ben bişey merak ediyorum aranızda incir ve havuç kürü yapan var mı.? ben bu ay başladım ama düzenli içemiyorum.

benim ilk hamileliğimdede aynı belirtiler olmuştu canım.demekki genelde bu belirtiler oluyor.kasıkların şişmi şu anda. ama ben bunları psikolojik olarak yaşamaya başladım hamile olsamda anlamıcam artık:)

Aynen canım sırf bu sözler yüzünden 1 hafta yattım ben hareket etmeden zaten kötü hissediyorsun o dönemde bide kanamam vardı tuvalete girmek bile işkenceydi.Allahım bir daha yaşatmasın o günleri

aramıza hoşgeldın canım Allah gönlune göre versin.

merhaba canım hoşgeldin aramıza, 2,3 gün önceden gün aşırı uğraşman gerekiyor canım ve ilişkiden sonra hemen kalkma biraz yat. şu durumda başka birşey yapılabilceğini sanmıyorum dua etmekden başka:)

hoşgeldin cnaım umarım bu ay bebeğin sana gelir.
ilişkiden 1 saat önce eşine sert kahve içir. sen içme ama.
ilişki sırasında belinin altında yastık olsun ve mümkünse o yastıkla uyu
sonra ilişkiden hemen kalkma biraz eşinde içinde kalsın
sonra mümkünse silkelesin seni.
yani kabul ederse çünkü bunu herkes kabul etmiyor örneğin benim eşim hadi len diyo
silkelenmek derken o senin bacaklarından tutup çamaşır silkeler gibi ileri geri sağa sola sallasın bu spermlerin daha ileri gitmesine yardımcı oluyor.
sonrasında sen en az yarım saat bacaklarını dik yattığın yerden giyin
şimdiden eşine fındık fıstık ceviz badem yedirmeye bak.

şimdilik bu kadar canım gerisi allah ın işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…