- Konu Sahibi cimcimesultan
-
merhaba canım hoşgeldin aramıza, 2,3 gün önceden gün aşırı uğraşman gerekiyor canım ve ilişkiden sonra hemen kalkma biraz yat. şu durumda başka birşey yapılabilceğini sanmıyorum dua etmekden başka:)
benim ilk hamileliğimdede aynı belirtiler olmuştu canım.demekki genelde bu belirtiler oluyor.kasıkların şişmi şu anda. ama ben bunları psikolojik olarak yaşamaya başladım hamile olsamda anlamıcam artık:)
evet aynı şekilde şiş ara kasık ağrısı oluyo yine ve çok akıntım var sarı ve beyaz şeklinde :)evet bende geçen ay psikolojik olarak bir sürü belirti yaşadım ama direk adet oldum zaten bende bu ay takmıycam dedim adet olucam diyodum her zaman seni ummadığın anda buluyo bebşin kafandan çıkar rahat ol hep adet olucam diye bekle gecikince şüphelen cnm en iiisi:)
Amin inşallah tatlım,inşallah burda bebişlerimizin cinsiyetlerini ne isimler koyduğumuzu,gebeliğimizin nasıl geçtiğini vs.vs.vs. bunları konuşur oluruz
kızlar size tavsiyem ilişkiden sonra (açık olacak ama içe boşalmadan sonra) ayaklarınızı duvara uzatıp spermin yumurtalılklara doğru inmesini sağlıcakmışsınız. bu bir.
2. dayanabildiğiniz kadar sıcak su ile banyo yaptıktan sonra ilişkiye girmek hamile kalmaya büyük yardımcı oluyor.(rahimdeki bütün kanallar sıcaktan gevşiyor ve açılıyor. böylece spermin ulaşması kolaylaşıyor.)
ilk bebeğimde 8 ay denemiştik olmadı bu yöntemlerle 1 ayda oldu aklıma geldikçe yazarım...
istanbuldayım ben uzakmışız biraz :)
kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım bende 1.5 senelık evlym vajnismsu yenı yendm ben bebek sahıbuı olmak ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlma gunm kızlar bana dua edın ne yapmam gerkyo fikri olan varsa bana söylesın bende uygulayım
hoşgeldin cnaım umarım bu ay bebeğin sana gelir.
ilişkiden 1 saat önce eşine sert kahve içir. sen içme ama.
ilişki sırasında belinin altında yastık olsun ve mümkünse o yastıkla uyu
sonra ilişkiden hemen kalkma biraz eşinde içinde kalsın
sonra mümkünse silkelesin seni.
yani kabul ederse çünkü bunu herkes kabul etmiyor örneğin benim eşim hadi len diyo
silkelenmek derken o senin bacaklarından tutup çamaşır silkeler gibi ileri geri sağa sola sallasın bu spermlerin daha ileri gitmesine yardımcı oluyor.
sonrasında sen en az yarım saat bacaklarını dik yattığın yerden giyin
şimdiden eşine fındık fıstık ceviz badem yedirmeye bak.
şimdilik bu kadar canım gerisi allah ın işi :)
kızlar size tavsiyem ilişkiden sonra (açık olacak ama içe boşalmadan sonra) ayaklarınızı duvara uzatıp spermin yumurtalılklara doğru inmesini sağlıcakmışsınız. bu bir.
2. dayanabildiğiniz kadar sıcak su ile banyo yaptıktan sonra ilişkiye girmek hamile kalmaya büyük yardımcı oluyor.(rahimdeki bütün kanallar sıcaktan gevşiyor ve açılıyor. böylece spermin ulaşması kolaylaşıyor.)
ilk bebeğimde 8 ay denemiştik olmadı bu yöntemlerle 1 ayda oldu aklıma geldikçe yazarım...
canım sen hangi doktora gidiyorsun hangi hastane bende istanbuldayım
canım bneım çok tşkkr edrım ilgilern için ınşl bu ay olur tatlım allh bılır içimi ne kdr ıstdgmı
hoşgeldin cnaım umarım bu ay bebeğin sana gelir.
ilişkiden 1 saat önce eşine sert kahve içir. sen içme ama.
ilişki sırasında belinin altında yastık olsun ve mümkünse o yastıkla uyu
sonra ilişkiden hemen kalkma biraz eşinde içinde kalsın
sonra mümkünse silkelesin seni.
yani kabul ederse çünkü bunu herkes kabul etmiyor örneğin benim eşim hadi len diyo
silkelenmek derken o senin bacaklarından tutup çamaşır silkeler gibi ileri geri sağa sola sallasın bu spermlerin daha ileri gitmesine yardımcı oluyor.
sonrasında sen en az yarım saat bacaklarını dik yattığın yerden giyin
şimdiden eşine fındık fıstık ceviz badem yedirmeye bak.
şimdilik bu kadar canım gerisi allah ın işi :)
rica ederim cnaım inşallah olur bu ay :)
ben doktora gitmedim canım kendi kendimize demeye başladık bakalım
kendimi moda sokmak istemedim ama iyi biyer öğrenirsem gidicem şimdiden iyi bi dr. bulmak lazım
hayırlısı artık.
kızlar tabloyu oluşturdum ilk sayfada. bazılarımızın eksikleri var onları yazarsanız tamamlarım. böylece daha sağlıklı bir takip yapmış oluruz. şimdilik çıkmam lazım siz yazın daha sonra girip düzenlerim tabloyu
hangi yakadasın canım bende 3 ay uğraştım doktor bulmak için
cimcime sultan sert kahve ne işe yarıyor canım... birde hemen duş almayın diyorlar ne diyorsun bu duruma...
yan cnm üstne görme ne oluyr
canım ben dün akşam yazmıştım bilgilerimi ama görmedin heralde. tekrar yazıyorum; 23 yaşındayım, bat 22 mayıs, ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı, bu ikinci hamileliğim ve 6. denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?