- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
erkek spermlerini harekete geçiriyor canım ve spermlerin canlı kalıp daha hızlı ilerlemesini sağlıyor. (muş) :)
geç döllenme olunca oluyor canım genelde. yani mesela sen nisanın 8 inde adet gördün diyelim. nisanın 5-6-7si gibi hamile kalıyorsun geç döllenme oluor. haliyle henüz bebek rahme ulaşamadığı için normal detini görüyorsun. sonra yine mayıstaki adetini beklerken hamile olduğunu ve hafta olarak adet döngünden büyük olduğunu öğreniyorsun bu üstüne görme oluyor.
hakkını helal et canım görmemişim hemen ekliyorum listeye. bende dedim bu kız neden yazmamış bilgilerini yine benim hatammış :))
EL-BARİ(Canlandıran)
Çocuğu olmayan bir kadın 7 güne kadar oruç tutarak orucunu suyla açsın ve sonra 21 defa El-bari-ul Musavviru okusun. Ona bir çocuk nasip olacaktır.
EL-MUSAVVİR
(Şekil Ve Suret Veren)
Çocuğu olmayan bir kadın 7 güne kadar oruç tutarak her gün bu 3 tane Allahın isimlerini Ya Halik, Ya Bari, Ya Musavvir 21 defa okuyarak bir bardağa üfler ve bu suyla orucunu açarsa onun çocuğu olacaktır. İhlasla Ya Musavvir diyen bir Müslüman bu isme devam etse, zor işleri başarır, muradına nail olur.
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDıÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKıB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCıB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMıU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNı düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur
3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.
evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.
5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir
--------------------------------------------------------------------------------kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor
7.düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
8.Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
9.Çocuğu olmayan bir kimse, mümkünse 40 günde bir kuran hatmi, yada 21 günde 123 yasini şerif hatmi, yada 7 günde 41 yasini şerif hatmi, yada hergün 1 fatiha 11 ihlası şerif, eğer kadir olursa hepsini okur, okumanın sonunu gece yatmadan önceye denk getirir. Yatsı namazından sonra (yahut yatağa girerken) okuduklarının sevabını peygamber efendimizin ve hz. Hatice ile hz. Aişe nin ruhu mübarekelerine hediye eder. Devamındada, ya rabbi bana bir erkek evlat verirsen adını Muhammet, kız evlat verirsen Hatice (yahut Aişe) koyacağım diye dua edilirse Allah duasını kabul eder
10.Çocuğu Olmayanlar için; Yâ Samed ve Âl-i ımrân 38. âyet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birinde Ya Samed 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın Cuma günü işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olurlar
11.Çocuğu Olmayan Çiftler için; Al-i ımran 37. ayet aşağıdaki karışıma 71 defa okunacak.
1 kg bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu.250 gr ısırgan tohumu,100 gr Antep fıstığı tedarik edilerek,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülür ve arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır.Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır.Sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir.
12.Yusuf suresi 7gün okunur evlat sahibi olmak niyetiyle.
SADECE ALLAH'TAN İSTEYİN....:) Bunlar denenmiş şeyler arkadaşlar.özellikle besmele.[/COLa
Allah razi olsun arkadasim
erkek spermlerini harekete geçiriyor canım ve spermlerin canlı kalıp daha hızlı ilerlemesini sağlıyor. (muş) :)
sağol tatlım duş almayla ilgili ne diyorsun peki
avrupa yakasındayım
sen bulabildinmi dr kendine?[/QUO
kafamda oturdu sayılır canım baya araştırdım en son korktum bu adar dıdılarsam kötü bir şey olur diye
sağol tatlım duş almayla ilgili ne diyorsun peki
kızlar tabloyu oluşturdum ilk sayfada. bazılarımızın eksikleri var onları yazarsanız tamamlarım. böylece daha sağlıklı bir takip yapmış oluruz. şimdilik çıkmam lazım siz yazın daha sonra girip düzenlerim tabloyu
merhaba kızlar.
mart ve nisanı boş geçirdim daha doğrusu nisan daha bitmemesine rağmen sağlık sorunum çıktı bu yüzden ilaç kullanmaya başladım zaten bat 22 nisan ve ilaç kullanmadan önce bhcg ölçümü yapıldı sonuç malum.
benim gibi mayıs ayında hamile kalmayı isteyenler varsa burada dertleşelim. edindiğimiz bilgileri paylaşalım fikir alışveriri yapalım.
inşallah batımız 9 ay gecikir satımız nisan olur ve ocak 2014 de kucağımıza meleklerimizi alıp kokularını içimize çekeriz...
benim bu şubattan beri 2. denemem oldu
şubatta dış gebelikten kürtaj oldum martta adet gördüm nisanda bebeğim için çalışıyordum fakat beklenmedik bir durumla karşılaştım ilaç tedavisine başladım şimdi mayıs ayına erteledim umutlarımı...
benim gibi mayısta çiçek açmak isteyenler gelin hep birlikte destek olalım birbirimize....
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]
HAMİŞ ADAYIMIZ[/TD]
[TD]
BEKLENMEYENBATTARİHİ[/TD]
[TD]
HAMİŞ[/TD]
ADAYIMIZIN
KAÇINCI DENEMESİ
[TD]
[/TD]
SONUÇ
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cimcimesultan
[/TD]
[TD="align: center"]13 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]2.DENEME
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hsst
[/TD]
[TD="align: center"]24 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ahseeen
[/TD]
[TD="align: center"]12 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]2. deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]volere
[/TD]
[TD="align: center"]10 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]1. deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]esencan
[/TD]
[TD="align: center"]bilinmiyor
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]melekkkkkim
[/TD]
[TD="align: center"]2 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]4. deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ays1810
[/TD]
[TD="align: center"]18 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ecrinfatıma
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]burcuuzunay
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]whitewish
[/TD]
[TD="align: center"]20 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]iasi
[/TD]
[TD="align: center"]21 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Papatya1527
[/TD]
[TD="align: center"]22 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]6. deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
duş almamanın mantığı bence şudur:
nasılki ayağa kalktığımız zaman spermler dışarı akabiliyorsa duştaykende mecburen dikileceğimiz için spermler dışarı çıkabilir ve aynı zamanda suyla en azından girişte kalan spermleri yıkayabiliriz o zaman haliyle hamile kalma ihtimali dahada düşüyor. aslında en az 1 saat yattıktan sonra duş almakta sakınca yok. sonuçta o 1 saat bacaklarımı dikip birazda kalçamızı yüksekte tuttuğumuzda onlar gerekli yolu katetmiş olurlar.
hem birde şöyle bir durum var. o halde zaman geçirmek özelliklede bir namaz vakti geçirmek çok günah olduğunu biliyoruz. gece öyle yatsak sabaha kadar sabah ezanını geçirmiş olacağız ve bu büyük bir günah. rabbim isterse biz amuda da kalksak hatta afedersin tıpa bile tıkasak olmaz ama yine rabbim isterse dilersen içine hortum sokup yıka yine olur.
duş konusu sadece bizlerin ürettiği alternatif bir yöntem bana kalırsa.
hem bunu tüm samimşyetimle söylüyorum ben dün gece pişman oldum o şekilde yattığıma.
aslında umudum kalmadı bu aydan 10 gün sonra adet oluyorum ama yinede hemen kalkmayıp yattım bende.
sonra ne oldu biliyomusunuz.
gece saat 2,30 da deprem oldu. elektrikler kesildi.
ben uyanıktım müzik dinliyodum yatağın sallandığını çok net hissettim ve elektrikler gitti.
o an aklıma marmara depremi geldi.
oda gece olmuştu.
şimdi bu ev yıkılsa enkaz altında kalsak sağ çıkmak mesele değilde rabbimin karşısına abdestsiz gidersem ne halde olurum diye düşündüm ve dehşete düştüm.
Allahım ben ne yapıyorum dedim kendi kendime.
ve pişman oldum şimdiye kadar o şekilde durmaktan.
kızlar bilmiyorum herkesin kendi tercihi ama ben bidahaki sefer ilişkiden sonra en fazla yarım saat yatar sonra kalkar abdestimi alırım. rabbime pis pis dua etmekten ondan medet ummaktansa ben abdestimle dua etmeyi tercih ediyorum.
o en doğrusunu bilir zaten hayırlı zamanda verecektir bana bebeğimi.
duş almamanın mantığı bence şudur:
nasılki ayağa kalktığımız zaman spermler dışarı akabiliyorsa duştaykende mecburen dikileceğimiz için spermler dışarı çıkabilir ve aynı zamanda suyla en azından girişte kalan spermleri yıkayabiliriz o zaman haliyle hamile kalma ihtimali dahada düşüyor. aslında en az 1 saat yattıktan sonra duş almakta sakınca yok. sonuçta o 1 saat bacaklarımı dikip birazda kalçamızı yüksekte tuttuğumuzda onlar gerekli yolu katetmiş olurlar.
hem birde şöyle bir durum var. o halde zaman geçirmek özelliklede bir namaz vakti geçirmek çok günah olduğunu biliyoruz. gece öyle yatsak sabaha kadar sabah ezanını geçirmiş olacağız ve bu büyük bir günah. rabbim isterse biz amuda da kalksak hatta afedersin tıpa bile tıkasak olmaz ama yine rabbim isterse dilersen içine hortum sokup yıka yine olur.
duş konusu sadece bizlerin ürettiği alternatif bir yöntem bana kalırsa.
hem bunu tüm samimşyetimle söylüyorum ben dün gece pişman oldum o şekilde yattığıma.
aslında umudum kalmadı bu aydan 10 gün sonra adet oluyorum ama yinede hemen kalkmayıp yattım bende.
sonra ne oldu biliyomusunuz.
gece saat 2,30 da deprem oldu. elektrikler kesildi.
ben uyanıktım müzik dinliyodum yatağın sallandığını çok net hissettim ve elektrikler gitti.
o an aklıma marmara depremi geldi.
oda gece olmuştu.
şimdi bu ev yıkılsa enkaz altında kalsak sağ çıkmak mesele değilde rabbimin karşısına abdestsiz gidersem ne halde olurum diye düşündüm ve dehşete düştüm.
Allahım ben ne yapıyorum dedim kendi kendime.
ve pişman oldum şimdiye kadar o şekilde durmaktan.
kızlar bilmiyorum herkesin kendi tercihi ama ben bidahaki sefer ilişkiden sonra en fazla yarım saat yatar sonra kalkar abdestimi alırım. rabbime pis pis dua etmekten ondan medet ummaktansa ben abdestimle dua etmeyi tercih ediyorum.
o en doğrusunu bilir zaten hayırlı zamanda verecektir bana bebeğimi.
kızlar tabloyu oluşturdum ilk sayfada. bazılarımızın eksikleri var onları yazarsanız tamamlarım. böylece daha sağlıklı bir takip yapmış oluruz. şimdilik çıkmam lazım siz yazın daha sonra girip düzenlerim tabloyu
beklenmeyen bat tarihi nedir ona göre bilgi vericem..
duygularıma tercüman olduğun için çok teşekkür ediyorum arkadaşım...
çok haklısın canım ben hep sabah banyo yapıyorum herkes öyle sölemişti. ama bu açıdan hiç düşünmemiştim. yapmak lazım ama ya tutmadıysa diye bir düşünce kalır eminim hep aklımızda
benide ekler misinyaş 27, bat 15mayıs , ilk deneme :)
cimcimem benim benide unutmamış sağolasın canım benim kaçıncı denemem bende unuttum artık valla temmuzda doğum kontrol hapını bıraktım temmuzdan beri istiyorum doktor doktor geziyorum ama klomeni bu ay 3. kullanışım o yüzden 3.deneme yazabilirsin canım sen
BAT : Beklenen Adet Tarihi. aam biz beklemediğimiz için Beklenmeyen BAT diyoruz ona :)
bu arada SAT : Son Adet Tarihi :)
rica ederim arkadasım bunlar benim fikirlerimdi sadece. ama aynı şeyleri düşündüümüze sevindim.
Ya tutmadıysa diye düşünmektense Allah razı oldumu diye düşünmeyi tercih ediyorum. Ben dün akşam çok düşündüm bunu. Allah benden razı olduğu zaman bebeğimide verir zaten.
hoşgeldin eklerim tabi canım
kıııııız seni unuturmuyum hiç aşk olsun kendimi unuturum seni unutmam
tmam canım 3. deneme yazıyorum
cansın sen can can kuşum benim yerim seni
Ooooof ooof aynn canım 9 tane dersten sınavım var ve hiç çalışmadım çalışamıyorum kafam hep hamilelikte yandım ben esim cok kızıyorolur tabisiii
pazar günü sınavım var ve ben çalışamıyorum yaaa kafam almıyo canım ders çalışmak istemiyo offf
merhaba kızlar.
mart ve nisanı boş geçirdim daha doğrusu nisan daha bitmemesine rağmen sağlık sorunum çıktı bu yüzden ilaç kullanmaya başladım zaten bat 22 nisan ve ilaç kullanmadan önce bhcg ölçümü yapıldı sonuç malum.
benim gibi mayıs ayında hamile kalmayı isteyenler varsa burada dertleşelim. edindiğimiz bilgileri paylaşalım fikir alışveriri yapalım.
inşallah batımız 9 ay gecikir satımız nisan olur ve ocak 2014 de kucağımıza meleklerimizi alıp kokularını içimize çekeriz...
benim bu şubattan beri 2. denemem oldu
şubatta dış gebelikten kürtaj oldum martta adet gördüm nisanda bebeğim için çalışıyordum fakat beklenmedik bir durumla karşılaştım ilaç tedavisine başladım şimdi mayıs ayına erteledim umutlarımı...
benim gibi mayısta çiçek açmak isteyenler gelin hep birlikte destek olalım birbirimize....
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]
HAMİŞ ADAYIMIZ[/TD]
[TD]
BEKLENMEYENBATTARİHİ[/TD]
[TD]
HAMİŞ[/TD]
ADAYIMIZIN
KAÇINCI DENEMESİ
[TD]
[/TD]
SONUÇ
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cimcimesultan
[/TD]
[TD="align: center"]13 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]2.DENEME
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hsst
[/TD]
[TD="align: center"]24 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ahseeen
[/TD]
[TD="align: center"]12 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]volere
[/TD]
[TD="align: center"]10 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]esencan
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]melekkkkkim
[/TD]
[TD="align: center"]2 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]4. deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ays1810
[/TD]
[TD="align: center"]18 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ecrinfatıma
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]burcuuzunay
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]whitewish
[/TD]
[TD="align: center"]20 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]iasi
[/TD]
[TD="align: center"]21 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Papatya1527
[/TD]
[TD="align: center"]22 Mayıs
[/TD]
[TD="align: center"]6. deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Gilmoregirl
[/TD]
[TD="align: center"]15 Mayıs
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
Ooooof ooof aynn canım 9 tane dersten sınavım var ve hiç çalışmadım çalışamıyorum kafam hep hamilelikte yandım ben esim cok kızıyor
bat 13 mayis 2.deneme :18::18::18: eklermisin cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?