Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canım Allah razı olsun bu bilgileri battan sonra bende uygulayacağım inşallah bende faydasını görürüm.

önemli değil canım helal olsun. görmemiş olabilirsin.:)

sağol tatlım duş almayla ilgili ne diyorsun peki

duş almamanın mantığı bence şudur:
nasılki ayağa kalktığımız zaman spermler dışarı akabiliyorsa duştaykende mecburen dikileceğimiz için spermler dışarı çıkabilir ve aynı zamanda suyla en azından girişte kalan spermleri yıkayabiliriz o zaman haliyle hamile kalma ihtimali dahada düşüyor. aslında en az 1 saat yattıktan sonra duş almakta sakınca yok. sonuçta o 1 saat bacaklarımı dikip birazda kalçamızı yüksekte tuttuğumuzda onlar gerekli yolu katetmiş olurlar.
hem birde şöyle bir durum var. o halde zaman geçirmek özelliklede bir namaz vakti geçirmek çok günah olduğunu biliyoruz. gece öyle yatsak sabaha kadar sabah ezanını geçirmiş olacağız ve bu büyük bir günah. rabbim isterse biz amuda da kalksak hatta afedersin tıpa bile tıkasak olmaz ama yine rabbim isterse dilersen içine hortum sokup yıka yine olur.
duş konusu sadece bizlerin ürettiği alternatif bir yöntem bana kalırsa.
hem bunu tüm samimşyetimle söylüyorum ben dün gece pişman oldum o şekilde yattığıma.
aslında umudum kalmadı bu aydan 10 gün sonra adet oluyorum ama yinede hemen kalkmayıp yattım bende.
sonra ne oldu biliyomusunuz.
gece saat 2,30 da deprem oldu. elektrikler kesildi.
ben uyanıktım müzik dinliyodum yatağın sallandığını çok net hissettim ve elektrikler gitti.
o an aklıma marmara depremi geldi.
oda gece olmuştu.
şimdi bu ev yıkılsa enkaz altında kalsak sağ çıkmak mesele değilde rabbimin karşısına abdestsiz gidersem ne halde olurum diye düşündüm ve dehşete düştüm.
Allahım ben ne yapıyorum dedim kendi kendime.
ve pişman oldum şimdiye kadar o şekilde durmaktan.
kızlar bilmiyorum herkesin kendi tercihi ama ben bidahaki sefer ilişkiden sonra en fazla yarım saat yatar sonra kalkar abdestimi alırım. rabbime pis pis dua etmekten ondan medet ummaktansa ben abdestimle dua etmeyi tercih ediyorum.
o en doğrusunu bilir zaten hayırlı zamanda verecektir bana bebeğimi.

beklenmeyen bat tarihi nedir ona göre bilgi vericem..

duygularıma tercüman olduğun için çok teşekkür ediyorum arkadaşım...

çok haklısın canım ben hep sabah banyo yapıyorum herkes öyle sölemişti. ama bu açıdan hiç düşünmemiştim. yapmak lazım ama ya tutmadıysa diye bir düşünce kalır eminim hep aklımızda

cimcimem benim benide unutmamış sağolasın canım benim kaçıncı denemem bende unuttum artık valla temmuzda doğum kontrol hapını bıraktım temmuzdan beri istiyorum doktor doktor geziyorum ama klomeni bu ay 3. kullanışım o yüzden 3.deneme yazabilirsin canım sen

beklenmeyen bat tarihi nedir ona göre bilgi vericem..

BAT : Beklenen Adet Tarihi. aam biz beklemediğimiz için Beklenmeyen BAT diyoruz ona :)
bu arada SAT : Son Adet Tarihi :)

duygularıma tercüman olduğun için çok teşekkür ediyorum arkadaşım...

rica ederim arkadasım bunlar benim fikirlerimdi sadece. ama aynı şeyleri düşündüümüze sevindim.

çok haklısın canım ben hep sabah banyo yapıyorum herkes öyle sölemişti. ama bu açıdan hiç düşünmemiştim. yapmak lazım ama ya tutmadıysa diye bir düşünce kalır eminim hep aklımızda

Ya tutmadıysa diye düşünmektense Allah razı oldumu diye düşünmeyi tercih ediyorum. Ben dün akşam çok düşündüm bunu. Allah benden razı olduğu zaman bebeğimide verir zaten.

benide ekler misin yaş 27, bat 15mayıs , ilk deneme :)

hoşgeldin eklerim tabi canım

kıııııız seni unuturmuyum hiç aşk olsun kendimi unuturum seni unutmam
tmam canım 3. deneme yazıyorum

cansın sen can can kuşum benim yerim seni

bat 13 mayis 2.deneme :18::18::18: eklermisin cimcime

Ooooof ooof aynn canım 9 tane dersten sınavım var ve hiç çalışmadım çalışamıyorum kafam hep hamilelikte yandım ben esim cok kızıyor

benimde tek dersim var aynı şekilde kocamda bana kızıyo akşam konusu geçti uzayacaksa gitmeyelim hiç diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…