Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Ya tutmadıysa diye düşünmektense Allah razı oldumu diye düşünmeyi tercih ediyorum. Ben dün akşam çok düşündüm bunu. Allah benden razı olduğu zaman bebeğimide verir zaten.

çok haklısın canım böyle düşünmemek lazım. bende bundan sonra hemen banyo yapıcam. dediğin gibi önce Rabbimin rızasını almak lazım

benıde eklermısın arkadaslar benımde sat 5 nısan bat 7 mayıs bugun test yaptım cok sılık ıkıncı cızgı cıktı bu arada 2.denemem 5 yasında bı oglum var

ekledim canım umarım sende hamilesindir ne güzel bugün 4. hamiş haberimizi aldık

benimde tek dersim var aynı şekilde kocamda bana kızıyo akşam konusu geçti uzayacaksa gitmeyelim hiç diyo :))

ÜÜff yaa beni gün icinde arıyor ders çalıştın mı diye soruyor bide dalga geçiyor ömür boyu okucan diye kendisi mühendis tabi ona kolay bende diyorum ev hanımıyim ya hiç degilse okuyorum diye kendimi oyaliycam ondan çalışmıyorum diyorum

leeenn hatun,beni niye eklemedin listeye?kırılıyorum bak.bat 22 mayıs ama malum benim bat gelmiceeeeeeeekkkkkkk.ne kadardır denediğimi sorarsan sanki ben beni bildim bileli, deniyor gibiyim adamakıllı yani küsmeden,bilinçli denediğim 4.deneme.ama onlarda da pkolu olduğumu bilmiyordum.malum daha yeni tescillendi.boşuna debeleniyormuşum meğer.daha yumurtam bile yokmuş

aynen benimkide öyle bana soruyo ne zamana kadar okucan diye bende acelem yok her sene bir ders veriyorum diyorum

ahhhh bebeim yaaa hemen ekliyorum seni. ayrıca 4-5-6 değil ilk deneme yazıyorum çünkü pko sonrası ilk denemen oluyor cicimmmm

ahhhh bebeim yaaa hemen ekliyorum seni. ayrıca 4-5-6 değil ilk deneme yazıyorum çünkü pko sonrası ilk denemen oluyor cicimmmm

ayyyy canımmm yerim senin torpilini sevindirik oldum vallahakkaten de problemi bilmediğim için boşa kürek çekmişim.zaten yumurtlayamıyormuşum ki bendeniz.bu ay ilaç da kullandım,çatlasın diye iğne de olucam ama hala büyümedi şerefsiz yımırtaaaa10.günde 11 mm di daha.küççük dedi doktor,inş büyür.pekmezi de içemiyorum zaten.midem bulanıyooo.

pekmezi boşver yaaa incir kürü yap sen bence

arkadaşlar bizim de ikinci denediğimiz ay. bütün hamilelik belirtilerini gösterdim maşallah. benim bat'ım 30 nisandı, dört gün gecikti. gittim kan testi yaptırdım, negatif ((
insallah mayıs ayı boş geçmez ve bebişlerimizi şubat ayında kucağımıza alirizzzz

sprem kalitesini arttirmak için ne yapmak gerekiyor acaba spremlerden mi diye düşünmeye başladımda.

canımmm aramıza hoşgeldinnn. Umarım herşey gönlunce olur. daha 2. denemenmiş biraz sabretmen lazım. Zaman herşeyın ilacı Rabbım ne zaman kısmet ederse ozaman olur. Sabır ve dua inşallah :)))

hoşgeldin canım
sperm konusunda pek bilgim yok ama arkadasların denediği yöntemler var
mesela ilişkiden 1 saat önce eşine sert kahve içireceksin
eşine keçiboynuzunu kaynatıp sabah akşam içireceksin aynı zamanda pekmezinide alıp yerse iyi olur.
fındık fıstık ceviz badem bu tarz kuruyemişleri bolca tüketsin bunuda aktar söylemişti bana
balık ve pilavı sık tüketin bide

geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım geçen ay olmadı . 19 nisan adet tarihimdi bakalım bu ay inşallah olur:) aralık ayında 7 haftalık bebişimi düşürdüm . daha erken mi bilmiyorum ama kasıklarımda ilk gebeliğimde ki gibi sanki içinden çizikler atılıyor gibi bir şey oluyor 2 gündür. ama göğüslerimde henüz bir şey yok . ovulasyon tarihi 6-8 mayıs gibi söylüyor ama benimki psikolojik sanırım kendimi dinliyorum

ahseen ve cimcimesultan valla cevaplarınız için cok tesekkurler, insanın yalnız olmadıgını bilmesi ne güzel. eşim de sıkıldı benim iki aydır "ayy hamile miyim" endişelerimden.

merhaba canım aralıkta düşük yaptıysan arada 4 ay geçmiş yeni bi gebelık için erken deıl bekleme suresı 3 ay olduguna göre doldurmuşsun. Benımde ılk gebelıgım düşükle sonuclandığı için senı ıyı anlıyorum Rabbım bırdaha bızlere yaşatmasın o kötü günleri. Herşey gönlumuzce olsun inşallaah :))))

Son düzenleme:

canım batını ve kaçıncı denemen olduğunu yazarsan listeye senide eklerim

amiiinnnnn inşallah zor ve kötü günlerdi . herkes için hayırlısı ama olsun ya bi sağlıklı kız çocuğum :)

arkadaşlar vallahi beni bir tek annem anlıyor, o da bi torun çok istediği için. sürekli hamile kalmak için endişelerimi dinliyor sagolsun. eşimi de çok bunaltmak istemiyorum. bu dertleşme ortamları çok güzel olmuş! :)))

canım batını ve kaçıncı denemen olduğunu yazarsan listeye senide eklerim

valla bat galiba beklenen adet tarihi oluyr değil mi 22 mayıs gibi gelmesi gerekiyor gelmez inşallah :) . aralıkta düşük yaptım onun haricinde geçenn ay denedik olmadı zaten hapı yeni bırakmıştık bakalım bu ay inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…