- Konu Sahibi cimcimesultan
-
ahseen ve cimcimesultan valla cevaplarınız için cok tesekkurler, insanın yalnız olmadıgını bilmesi ne güzel. eşim de sıkıldı benim iki aydır "ayy hamile miyim" endişelerimden.
amiiinnnnn inşallah zor ve kötü günlerdi . herkes için hayırlısı ama olsun ya bi sağlıklı kız çocuğum :)
arkadaşlar vallahi beni bir tek annem anlıyor, o da bi torun çok istediği için. sürekli hamile kalmak için endişelerimi dinliyor sagolsun. eşimi de çok bunaltmak istemiyorum. bu dertleşme ortamları çok güzel olmuş! :)))
rica ederım canım ne demek :))) eşlerde haklı canım ya bızım gıbı sabırsız deıller bız burda dertleselım daha iyi :)))
amiiinnnnn inşallah zor ve kötü günlerdi . herkes için hayırlısı ama olsun ya bi sağlıklı kız çocuğum :)
aynen belki aynı şeyi yaşayanlarla dertleşirsek daha rahatlarızzz. dört gün gecikti adetim stresten.
aynenn ya geçen ay kocamın başının etini yedim 5 tane doğum kontrol hapı aldım denedim :) hatta karbonat testi falan da yaptım ama bu ay adetim geçene kadar test mest almicam :)
amiiiinnnnnnn :)haklısın canım bende yaşadım gerçekten zor ve kötü gunler. aynen ya olsun mis kokulu, sağlıklı bebişlerimiz :))))
aynen ben de iki idrar testi bir kan testi yaptım. bir dahaki ay dört beş gün geçene kadar (eğer gecikirse o da tabii :)) test filan yapmiycam
stres yapmamaya çalış dicem ama insanın elinde olmuyor. Hayırlısı olsunn
valla stres yapmamaya calisiyorum elimden geldiğince ama işte hep aklımda bu konu belki başka şeyler düşünmem lazım hamile kalabilmek için...
arkadaşlar benimle aynı şeyleri hissedenler ve yaşayanları görünce kendimi çok iyi hissettim. cok sagolun.
kızlar yaa benım adetıme son 8 gun kaldı. Minem yanıyor bugun yediğim herşey şuan boğazımda gelıp gelıp gerı gıdıyor bıde göğuslerımın kenarı cok koyulaştı ve damarlar var. Pskolojikdir diyorum ama bı yandan da umutlanıyorum :))) hamıle arkadaslar bu kadar erken belırtıler hıssettınız mı ? ben gecen gebelığımde adetıme 2 gun kala belırtı fark etmiştim ???
adetine 8 gün kalmışsa belirtiler belli oluyor benim göğüslerim çok acımıştı ve şişmişti elim değmiyordu. şimdide karnımın alt tarafında kramplar giriyor üşüttüm mü diye düşünüyorum ama bende 1 hafta içinde belirti olur mu diye bilmiyorum
benım göğuslerde acıma yokta rengı koyulaştı ve cok belırgın damarlar var beyaz tenlı oldugum ıcın hemen fark ettım. hayırlısı inşallah. 1 hafta içinde derken adet tarıhın ne zmandı canım?
valla stres yapmamaya calisiyorum elimden geldiğince ama işte hep aklımda bu konu belki başka şeyler düşünmem lazım hamile kalabilmek için...
arkadaşlar benimle aynı şeyleri hissedenler ve yaşayanları görünce kendimi çok iyi hissettim. cok sagolun.
valla tatlım 19 nisanda geldi adetim 5 gün sürdü bilemiyorum erken gibi geliyor bebeğin tutması için hem tutsa bile belirti hemen verir mi bilemedim. senin belirtilerin olabilir yengemde de adetine 1 hafta kala göğüs uçlarım karardı demişti inşallah hamilesindir :)
böyle dertleşelim, rahatlayalim arkadaşlar, bir süre sonra bunları yaşamayanlar sıkılıyor yada komik buluyor söylediklerimi. herkese sevgiler!aynen canım insan kendi başına gelince derdinden anlayacak çektiklerini hissedecek birilerini arıyor.konuşmak istiyor ki ben ailemden uzaktayım herşeyi tek başıma çektim
katılıyorum yumurtlama belirtileri, adet belirtileri ile birebir aynı. göğüslerin hassaslaşması, akıntıda artış, mide bulantısı, hafif ateş. adetten önceki belirtiler de okuduğum ve duyduğum kadarıyla aynıymış. ben bu ay adetime bir gün kala kasıklarımda acayip bir kasılma bile hissettimcanımm senın belırtıler yumurtlama belırtılerı sanırım çünkü adetın başladıgı tarıhten 14 gun sayıyosun ogunler yumurtlama tarıhın.
ahseen ve cimcimesultan valla cevaplarınız için cok tesekkurler, insanın yalnız olmadıgını bilmesi ne güzel. eşim de sıkıldı benim iki aydır "ayy hamile miyim" endişelerimden.
arkadaşlar vallahi beni bir tek annem anlıyor, o da bi torun çok istediği için. sürekli hamile kalmak için endişelerimi dinliyor sagolsun. eşimi de çok bunaltmak istemiyorum. bu dertleşme ortamları çok güzel olmuş! :)))
valla bat galiba beklenen adet tarihi oluyr değil mi 22 mayıs gibi gelmesi gerekiyor gelmez inşallah :) . aralıkta düşük yaptım onun haricinde geçenn ay denedik olmadı zaten hapı yeni bırakmıştık bakalım bu ay inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?