Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

ahseen ve cimcimesultan valla cevaplarınız için cok tesekkurler, insanın yalnız olmadıgını bilmesi ne güzel. eşim de sıkıldı benim iki aydır "ayy hamile miyim" endişelerimden.

rica ederım canım ne demek :))) eşlerde haklı canım ya bızım gıbı sabırsız deıller bız burda dertleselım daha iyi :)))

aynenn ya geçen ay kocamın başının etini yedim 5 tane doğum kontrol hapı aldım denedim :) hatta karbonat testi falan da yaptım ama bu ay adetim geçene kadar test mest almicam :)

aynenn ya geçen ay kocamın başının etini yedim 5 tane doğum kontrol hapı aldım denedim :) hatta karbonat testi falan da yaptım ama bu ay adetim geçene kadar test mest almicam :)

aynen ben de iki idrar testi bir kan testi yaptım. bir dahaki ay dört beş gün geçene kadar (eğer gecikirse o da tabii :)) test filan yapmiycam

stres yapmamaya çalış dicem ama insanın elinde olmuyor. Hayırlısı olsunn

valla stres yapmamaya calisiyorum elimden geldiğince ama işte hep aklımda bu konu belki başka şeyler düşünmem lazım hamile kalabilmek için...

arkadaşlar benimle aynı şeyleri hissedenler ve yaşayanları görünce kendimi çok iyi hissettim. cok sagolun.

kızlar yaa benım adetıme son 8 gun kaldı. Minem yanıyor bugun yediğim herşey şuan boğazımda gelıp gelıp gerı gıdıyor bıde göğuslerımın kenarı cok koyulaştı ve damarlar var. Pskolojikdir diyorum ama bı yandan da umutlanıyorum :))) hamıle arkadaslar bu kadar erken belırtıler hıssettınız mı ? ben gecen gebelığımde adetıme 2 gun kala belırtı fark etmiştim ???

haklısın canım ne kadar tesellı edıcı sözler yazsakta kendımızı kandırıyoruz. Benım böyle yazdıgıma bakma hergun gunlerı sayıyorum :))) gecen ay, bu ay için hıc takvıme bakmıycam dedım ama yıne hergun gun sayıyorum :)))

bende aynen senın gıbı burda kendımı cok ıyı hıssettım canımmm sonucta dertler aynı :)))

adetine 8 gün kalmışsa belirtiler belli oluyor benim göğüslerim çok acımıştı ve şişmişti elim değmiyordu. şimdide karnımın alt tarafında kramplar giriyor üşüttüm mü diye düşünüyorum ama bende 1 hafta içinde belirti olur mu diye bilmiyorum

benım göğuslerde acıma yokta rengı koyulaştı ve cok belırgın damarlar var beyaz tenlı oldugum ıcın hemen fark ettım. hayırlısı inşallah. 1 hafta içinde derken adet tarıhın ne zmandı canım?

valla tatlım 19 nisanda geldi adetim 5 gün sürdü bilemiyorum erken gibi geliyor bebeğin tutması için hem tutsa bile belirti hemen verir mi bilemedim. senin belirtilerin olabilir yengemde de adetine 1 hafta kala göğüs uçlarım karardı demişti inşallah hamilesindir :)

aynen canım insan kendi başına gelince derdinden anlayacak çektiklerini hissedecek birilerini arıyor.konuşmak istiyor ki ben ailemden uzaktayım herşeyi tek başıma çektim

canımm senın belırtıler yumurtlama belırtılerı sanırım çünkü adetın başladıgı tarıhten 14 gun sayıyosun ogunler yumurtlama tarıhın.

aynen canım insan kendi başına gelince derdinden anlayacak çektiklerini hissedecek birilerini arıyor.konuşmak istiyor ki ben ailemden uzaktayım herşeyi tek başıma çektim
böyle dertleşelim, rahatlayalim arkadaşlar, bir süre sonra bunları yaşamayanlar sıkılıyor yada komik buluyor söylediklerimi. herkese sevgiler!

canımm senın belırtıler yumurtlama belırtılerı sanırım çünkü adetın başladıgı tarıhten 14 gun sayıyosun ogunler yumurtlama tarıhın.
katılıyorum yumurtlama belirtileri, adet belirtileri ile birebir aynı. göğüslerin hassaslaşması, akıntıda artış, mide bulantısı, hafif ateş. adetten önceki belirtiler de okuduğum ve duyduğum kadarıyla aynıymış. ben bu ay adetime bir gün kala kasıklarımda acayip bir kasılma bile hissettim yani yazılan erken hamilelelik belirtileri ile adet öncesi ve yumurtlama belirtileri hep birbiri ile aynı...en gerçek belirti adet gecikmesiymiş ve ardından kan testi. ama canım insallah seninkiler hamilelik belirtisidir. hep olumlu düşünelim..

ben valla artık direkt kan testi yaptırcam adetim gecikirse, ucuzuydu pahalısıydı diye idardan yapılan gebelik testlerine bir sürü para veriyoruz...

ahseen ve cimcimesultan valla cevaplarınız için cok tesekkurler, insanın yalnız olmadıgını bilmesi ne güzel. eşim de sıkıldı benim iki aydır "ayy hamile miyim" endişelerimden.

eşini sıkma canım gel burda biz varız gel sen bizim bağrımıza yasla kafanı anlat derdini hepimiz anlarız seni :))

ben zaten başlığı değiştircem yarın.

tamam canım eklerim az sonra senide

kitap al oku canım.
benim bu aydan pek umudum kalmadı bende bugün kitap siparişi verdim 3 kitaplık bir set. 1 ay yeter bana bebek falan düşünmem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…