Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canm benmde 10gün falan var ama bugün kasıklarm gün boyu ağrıdı ara sıra batmalar falan ister istemez aklma gelio ama dedğin gibi bu kadar erken belirti olur mu ?? bende psikolojik oldgnu düşünüorm ya da kendmizi çok dinlioruz .. bide benm ilk denemem ondan dolayı daha da bi merak heyecan var

canım adet gün gelmeden umutlanma, ben cok üzüldüm, bütün hamilelilk belirtilerini yaşadım, adetin geciksin bekle derim. ben en azından bundan sonra öyle yapacağım, vucüdumu dinleyip durmayacağım yoksa olmuyormuş.

Son düzenleme:

en mantıklısı gecikmesini beklemek tabiki ama netten arastırıp okumak birilerini dinlemek bile heyecanlandırıo.. En iyisi çok takılmamak galiba :)

Kızlar sabah test yaptım çift çizgi çıktı. daha önce çizgi silik çıkmıştı şimdi daha net çıktı sanırsam hamileyim. pazartesi günü göreceğiz...

Kızlar günaaydın herkese mutlu haftasonları :))))

günaydın canım :))

Kızlar sabah test yaptım çift çizgi çıktı. daha önce çizgi silik çıkmıştı şimdi daha net çıktı sanırsam hamileyim. pazartesi günü göreceğiz...

hadi gözün aydın canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah. önce sana sonra bizede yaşatsın o duyguyu :)

merhaba canım aramıza hoşgeldin... bende aynı senin gibi bebeğimi kaybetdim ve 6 aydır hamile kalamıyorum .stres yapmamak elimizde değil çünkü içimizde o acı.bizi yaşayandan başkası anlamaz. ailem ve arkadaşlarım hatta bazen eşim bile sıkıldı benden. çok abarttığımı düşünüyolarmış. kimseye derdimi anlatamıyorum ama bu topikde çok rahatlıyorum.

slm cnm. psikolojik olmayabilir. çünkü mide yanması göğüslerde değişiklik çok erken belirti gösteriyormuş. ben geçen hamileliğimde hiç incelememiştim çünkü beklemiyodum. inş doğru hissediyosundur canım :)

Öncelikle inşallah hamile kalmışsındır canım benim ilk gebeliğimde birinci denememizde o kadar hazırlamışım ki kendimi midem bulandı,göğüslerim şişti vs.başlarda olmaz çok erken diyorlardı ki tutmadı o ay sadece psikolojikmiş ama sonraki ay belirtiler yine oldu göğüslerim şişti,yediklerim ağzıma geliyordu,hafif kasık ağrım vardı ama hamile kalmıştım yani psikolojik mi yoksa belirti mi anca adet olmazsan anlaşılıyor canım

arkadaşlar bugün bat'tan beş gün geçti. kan testi negatif cıktı. hiç adet olacakmış gibi de değilim. hala hamile olma sansım var mı sizce? annem bekle olabilir diyor. doktora gitmeli miyim dersiniz? bu durumu yaşayanlar var mı?

geç döllenme olduysa olma ihtimalin var canım. adetlerin herzaman düzenlimidir? ama her ihtimale karşı bence doktora git sebebini öğren hamile değilsen adet olman lazım acilen. ama inş hamilesindir bir güzel haberde senden gelir:)

merhaba arkadaşlar nisanda kimyasal gebelik yaşadım 16 nisanda kanamam başladı 5 gün sürdü normal adetim gibi bugün adet olacakmışım gibi karnımda bir ağrı oldu bacaklarım falan da ağrıdı sonra baktım kahverengi leke geldi ben de adet oluyorum diye düşündüm ama daha adetime 12 gün var henüz çoğalmadı ve durdu gibi acaba ne olabilir

kan testinde değer kaç çıktı ?
hergün 2 katı arttığını biliyoruz
sende değerinden her gün için 2 katını hesap ederek istenilen değere tahminen hangi gün ulaşıyorsan o gün tekrar git doktora yada ertesi günü farketmez.
baktın yine negatif çıktı o zaman doktor sana tedavi başlar canım

geçmiş olsun canım öncelikle.
kimyasal gebelik sonrası içinde kalan parçaların temizleniyor canım sıkıntı yapma aynısı bende de olmuştu

geçmiş olsun canım öncelikle.
kimyasal gebelik sonrası içinde kalan parçaların temizleniyor canım sıkıntı yapma aynısı bende de olmuştu[/QUOTE]

sağol cnm geçen haftalarda gitmiştim doktora birşey kalmamış dedi kan değerim de düşmüştü yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama değil demekki içimde kalanlar

sağol cnm geçen haftalarda gitmiştim doktora birşey kalmamış dedi kan değerim de düşmüştü yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama değil demekki içimde kalanlar

banada doktorum tertemizsin dedi ama sonra bu olunca son parçaları atmış vücut dedi ordan yola çıkarak söyledim canım. yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla çok az leke tarzında oluyormuş. ben yaşamadım ama yaşayanlar damla geliyo diyodu.
inşallah yerleşme kanamalarınıda göreceğiz canım az sabır :))

inş canım insan isteyince ona göre yormak istiyor benimde çok az leke gibi oldu parça falan gelmedi ama dediğin gibidir kendimi boşuna umutlandırmayayım senin kanaman nasıl oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…