- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kızlar yaa benım adetıme son 8 gun kaldı. Minem yanıyor bugun yediğim herşey şuan boğazımda gelıp gelıp gerı gıdıyor bıde göğuslerımın kenarı cok koyulaştı ve damarlar var. Pskolojikdir diyorum ama bı yandan da umutlanıyorum :))) hamıle arkadaslar bu kadar erken belırtıler hıssettınız mı ? ben gecen gebelığımde adetıme 2 gun kala belırtı fark etmiştim ???
canm benmde 10gün falan var ama bugün kasıklarm gün boyu ağrıdı ara sıra batmalar falan ister istemez aklma gelio ama dedğin gibi bu kadar erken belirti olur mu ?? bende psikolojik oldgnu düşünüorm ya da kendmizi çok dinlioruz .. bide benm ilk denemem ondan dolayı daha da bi merak heyecan var
canım adet gün gelmeden umutlanma, ben cok üzüldüm, bütün hamilelilk belirtilerini yaşadım, adetin geciksin bekle derim. ben en azından bundan sonra öyle yapacağım, vucüdumu dinleyip durmayacağım yoksa olmuyormuş.
Kızlar günaaydın herkese mutlu haftasonları :))))
Kızlar sabah test yaptım çift çizgi çıktı. daha önce çizgi silik çıkmıştı şimdi daha net çıktı sanırsam hamileyim. pazartesi günü göreceğiz...
Kızlar sabah test yaptım çift çizgi çıktı. daha önce çizgi silik çıkmıştı şimdi daha net çıktı sanırsam hamileyim. pazartesi günü göreceğiz...
valla stres yapmamaya calisiyorum elimden geldiğince ama işte hep aklımda bu konu belki başka şeyler düşünmem lazım hamile kalabilmek için...
arkadaşlar benimle aynı şeyleri hissedenler ve yaşayanları görünce kendimi çok iyi hissettim. cok sagolun.
kızlar yaa benım adetıme son 8 gun kaldı. Minem yanıyor bugun yediğim herşey şuan boğazımda gelıp gelıp gerı gıdıyor bıde göğuslerımın kenarı cok koyulaştı ve damarlar var. Pskolojikdir diyorum ama bı yandan da umutlanıyorum :))) hamıle arkadaslar bu kadar erken belırtıler hıssettınız mı ? ben gecen gebelığımde adetıme 2 gun kala belırtı fark etmiştim ???
arkadaşlar bugün bat'tan beş gün geçti. kan testi negatif cıktı. hiç adet olacakmış gibi de değilim. hala hamile olma sansım var mı sizce? annem bekle olabilir diyor. doktora gitmeli miyim dersiniz? bu durumu yaşayanlar var mı?
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımısa amiiiinnnnnnnn :)Kızlar sabah test yaptım çift çizgi çıktı. daha önce çizgi silik çıkmıştı şimdi daha net çıktı sanırsam hamileyim. pazartesi günü göreceğiz...
arkadaşlar bugün bat'tan beş gün geçti. kan testi negatif cıktı. hiç adet olacakmış gibi de değilim. hala hamile olma sansım var mı sizce? annem bekle olabilir diyor. doktora gitmeli miyim dersiniz? bu durumu yaşayanlar var mı?
merhaba arkadaşlar nisanda kimyasal gebelik yaşadım 16 nisanda kanamam başladı 5 gün sürdü normal adetim gibi bugün adet olacakmışım gibi karnımda bir ağrı oldu bacaklarım falan da ağrıdı sonra baktım kahverengi leke geldi ben de adet oluyorum diye düşündüm ama daha adetime 12 gün var henüz çoğalmadı ve durdu gibi acaba ne olabilir
sağol cnm geçen haftalarda gitmiştim doktora birşey kalmamış dedi kan değerim de düşmüştü yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm ama değil demekki içimde kalanlar
banada doktorum tertemizsin dedi ama sonra bu olunca son parçaları atmış vücut dedi ordan yola çıkarak söyledim canım. yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla çok az leke tarzında oluyormuş. ben yaşamadım ama yaşayanlar damla geliyo diyodu.
inşallah yerleşme kanamalarınıda göreceğiz canım az sabır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?