- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
inş canım insan isteyince ona göre yormak istiyor benimde çok az leke gibi oldu parça falan gelmedi ama dediğin gibidir kendimi boşuna umutlandırmayayım senin kanaman nasıl oldu cnm
benim kürtaj sonrası 7 gün sürdü kanamam leke şeklindeydi ama normal kanama değildi
doktor kontrolde temizlendiğimi söyledi
sonra bir hafta ara verdi tekrar adet kanaması gibi yoğun bir kanama geldi 1 gün boyunca.
tekrar gittim korkup
bu sefer son parçalarında atıldığını söyledi.
normalde adet kanamasında atılırmış ama bazen bünyeler kabul etmediği için adetten öncede atabiliyor demişti
ben kürtajdan 32 gün sonra normal adetimi gördüm. sonrada zaten normale döndü 28 günlük periyoda döndüm artık...
insan başına böyle bişey gelince her zamankinden daha fazla dinliyo kendini. seni çok iyi anlıyorum
kan testinde değer kaç çıktı ?
hergün 2 katı arttığını biliyoruz
sende değerinden her gün için 2 katını hesap ederek istenilen değere tahminen hangi gün ulaşıyorsan o gün tekrar git doktora yada ertesi günü farketmez.
baktın yine negatif çıktı o zaman doktor sana tedavi başlar canım
sadece negatif ve positif testi imiş. negatif yaziyordu sonucta değeri yazmamislar(
slm cnm. psikolojik olmayabilir. çünkü mide yanması göğüslerde değişiklik çok erken belirti gösteriyormuş. ben geçen hamileliğimde hiç incelememiştim çünkü beklemiyodum. inş doğru hissediyosundur canım :)
Öncelikle inşallah hamile kalmışsındır canımbenim ilk gebeliğimde birinci denememizde o kadar hazırlamışım ki kendimi midem bulandı,göğüslerim şişti vs.başlarda olmaz çok erken diyorlardı ki tutmadı o ay sadece psikolojikmiş ama sonraki ay belirtiler yine oldu göğüslerim şişti,yediklerim ağzıma geliyordu,hafif kasık ağrım vardı ama hamile kalmıştım yani psikolojik mi yoksa belirti mi anca adet olmazsan anlaşılıyor canım
Öncelikle AMİNN İNŞALLAAH diyimm :))) aynen canım cok haklısın en mantıklısı adet gununu beklemek ama bız kadınlar cok sabırsızız hele ki bişeyi çok istiyorsak hemen olsun istiyoruz işteee :)))
Arkadaşlar yeni üye oldum, polikistik overim, 3 senedir evliyim, 9 aydir cocugum olmuyo , dr gittim en son hsg testi istedi, korkumdan gitmedim de, birde bu nisanin 27 adet olmam lazimdi, ama 25 de lekelerim oldu, kahverengi , arkasina pembe ve yine kahverengi , bi anlam veremedim, dr gittim ara kanama dedi, fakat ara kanama ay ortasında olmuyimuydu??? Cok kasik agrilarim var, göguslerim halen şiş, benim gibi olan var miiii? Lutfen cvp verinnn(((((
selamlar herkese,,aranıza yeni katıldım ben de hemen bu sayfadan giriş yapayım dedim.. 10 aylık evliyim ve artık bebiş sahibi olmaya karar verdik,, bu ay ilk denememi de gerçekleştirdim, adet günüme 5 gün var ve deli gibi merak ediyorum bebişim olacak mı diye.. iki üç gün önce güleceksiniz ama test alıp yaptım bile bişey çıkmadıhayırlısı Allah tan artık..
kaşıncı deneme canım onuda yazayım
ilk denememiz canım...bakalım yarın doktora gidicem....
selamlar herkese,,aranıza yeni katıldım ben de hemen bu sayfadan giriş yapayım dedim.. 10 aylık evliyim ve artık bebiş sahibi olmaya karar verdik,, bu ay ilk denememi de gerçekleştirdim, adet günüme 5 gün var ve deli gibi merak ediyorum bebişim olacak mı diye.. iki üç gün önce güleceksiniz ama test alıp yaptım bile bişey çıkmadıhayırlısı Allah tan artık..
hanımlar merhaba bende mayısta hamilelik bekleyenlerdenim.ben kasım ayında düşük yaptım 3 ay korundum 3 aydırda deneme yapıyoruz ama olmuyordoktora gitmelimiyim nezaman gitmeliyim bir fikri olan varmı mayıs 8 de regli olmam gerekiyor ama inşallah olmam ve de doktora gitmeme gerek kalmaz dua edin lütfen.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.gerçekten her ay bekleyip görememek çok kötü bir duygu.
CAnım hosgeldin ne tesadüf benmde ilk denemem ve benmde adetime 5 gün var hadi bakalım inşallah ayninanda mutlu haberler alırız bende hiç belirti yok gerçi hiç umudum yok hem sende cok erken test yapmissin kendini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?