- Konu Sahibi cimcimesultan
-
umarım teşekkürler..kızlar ekliyorum sizleride listeye. umarım uğurlu gelir topiğimiz
selam canım aramıza hoşgeldın, umarım burası sana ugur getırır :) benımde 7 gun var ama ben bıraz tecrubelıyım ılk gebelıgım de düşük oldu sımdı tekrar ıstıyorum, burda hep beraber deli gibi merak edıp, gun sayıyoruz yanı yanlız deılsın :) inşallah herşey gönlumuzce olur ve mutlu haberlerımızı paylaşırız :)))
kızlar ya bişey sorcam mesaj kısmında gülen surat vs. simgeler yok ayarları nerden yapılıyor?
canım
bildirimlere gir
özel mesajlarına baktığın sayfa varya oraya
sonra solda ayarlarım var
orda hesabım var
hesabımda seçenekleri düzenle diye biyer var
orda konu görünüm seçenekleri var
orda grafikleri göster diye bi kutucuk var büyük ihtimal sende seçili değil
onu seç sonra ayarlarını kaydet
Öncelikle bebeklerini bekleyen herkese merhaba. Umarım bu kavuşuruz bebelerimize :) Cimcimesultan arkadaşım beni de ekler misin listeye, SAT 16NİSAN, BAT 15MAYIS ve bu üçüncü denememiz. Umarım bu topic herkese uğurlu gelir :)
merhaba aramıza hoşgeldin canım. bu topik hepimize uğurlu gelecek inş biz buna inanıyoruz:)
İnşallah canım ya,umarım hepimiz mayıs ayında verebiliriz müjdeli haberleri :)
Öncelikle bebeklerini bekleyen herkese merhaba. Umarım bu kavuşuruz bebelerimize :) Cimcimesultan arkadaşım beni de ekler misin listeye, SAT 16NİSAN, BAT 15MAYIS ve bu üçüncü denememiz. Umarım bu topic herkese uğurlu gelir :)
günaydın bayanlarrr...
günaydın bayanlarrr...
Günaydııın tatlım
benim bat 5 mayıstı bişey olmadı sizce hamilemiyim ya aslında pekte istemiyorum sanki hazır değilim ilk denemeydi
kızlar şimdi listeye baktım :)
melekkkkkim, ecrinfatıma ve burcuuzunay yani 3 hamişin arasında kalmışım inşallah bana uğur getirirsiniz :)
tekrar tebrik ediyorum, allah sağlıklı minik bebişlerinizini size bağışlasın :)
inşallah günler geçtikçe listedeki herkesin haberlerini peşpeşe alırız :)
aminn. :)))
benim bat 5 mayıs tı olmadı sizce varmıdır bişey test yaptırsammı
günaydın bayanlarrr...
selam herkese bundan 5 yıl önce 2008 yılının mayıs ayında canım kızıma hamile kalmıştım
belki bu ay bana yine uğur getirir bir bebiş daha nasib eder rabbim
adetim düzensiz satım 18 marttı ama ben tahmini 18 mayısla listeye girmek istiyorum
günaydinn...benimde batimm 14 mayıs inşaalhh hamile çıkarim buayy....amaa en cokk kacıncı deneme süreniz diyen yazıya güldümm :) inanınn hatırlamaz oldum 4 senedee
kizlar gunaydinnn belirtilerden naberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?