Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

teşekkürler güzel dileklerin için Ahseeen,, aminn diyorum.

kızlar ya bişey sorcam mesaj kısmında gülen surat vs. simgeler yok ayarları nerden yapılıyor?

canım
bildirimlere gir
özel mesajlarına baktığın sayfa varya oraya
sonra solda ayarlarım var
orda hesabım var
hesabımda seçenekleri düzenle diye biyer var
orda konu görünüm seçenekleri var
orda grafikleri göster diye bi kutucuk var büyük ihtimal sende seçili değil
onu seç sonra ayarlarını kaydet

ahh canım benimm çok teşekkur ederım şimdi denıycem hemen :)

Öncelikle bebeklerini bekleyen herkese merhaba. Umarım bu kavuşuruz bebelerimize :) Cimcimesultan arkadaşım beni de ekler misin listeye, SAT 16NİSAN, BAT 15MAYIS ve bu üçüncü denememiz. Umarım bu topic herkese uğurlu gelir :)

merhaba aramıza hoşgeldin canım. bu topik hepimize uğurlu gelecek inş biz buna inanıyoruz:)

İnşallah canım ya,umarım hepimiz mayıs ayında verebiliriz müjdeli haberleri :)

inşallah canım. ben aylardır bu forumu takip ediyorum ama daha yeni üye oldum. birde bu topikde çok rahatlıyorum uğurlu geleceğine inanıyorum. kimse derdimizi anlamıyor ki en azından burada aynı şeyleri yaşamış arkadaşlarımız var.

selam herkese bundan 5 yıl önce 2008 yılının mayıs ayında canım kızıma hamile kalmıştım
belki bu ay bana yine uğur getirir bir bebiş daha nasib eder rabbim
adetim düzensiz satım 18 marttı ama ben tahmini 18 mayısla listeye girmek istiyorum

günaydinn...benimde batimm 14 mayıs inşaalhh hamile çıkarim buayy....amaa en cokk kacıncı deneme süreniz diyen yazıya güldümm :) inanınn hatırlamaz oldum 4 senedee

kızlar şimdi listeye baktım :)
melekkkkkim, ecrinfatıma ve burcuuzunay yani 3 hamişin arasında kalmışım inşallah bana uğur getirirsiniz :)
tekrar tebrik ediyorum, allah sağlıklı minik bebişlerinizini size bağışlasın :)
inşallah günler geçtikçe listedeki herkesin haberlerini peşpeşe alırız :)
aminn. :)))

hakikaten öyle...ve listede böyle arada kalan bir tek sen varsın :) bol şans tatlım

günaydın canım umarum topiğin uğuru senide etkiler :)) hemen ekliyorum listeye

benim bat 5 mayıs tı olmadı sizce varmıdır bişey test yaptırsammı

yarın sabah bi test yap canım artık çıkabilir. yada kan testi yaptır bugün orada daha erken çıkar

günaydın bayanlarrr...

günaydın canım

ayyy ne güzel inşallah bu ay yine hamile kalırsın canım :)

günaydinn...benimde batimm 14 mayıs inşaalhh hamile çıkarim buayy....amaa en cokk kacıncı deneme süreniz diyen yazıya güldümm :) inanınn hatırlamaz oldum 4 senedee

günaydın canım biz ona ilk deneme yazalım içimiz rahat olsun :))

kizlar gunaydinnn belirtilerden naberr

belirti falan kalmadı bende yaaa mide bulantısından başka bişey hissetmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…