- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kızlar ekliyorum sizleride listeye. umarım uğurlu gelir topiğimiz
kizlar gunaydinnn belirtilerden naberr
Günaydınnnn.. inşallahh uğur getirirsiniz hepimize :) rabbim isteyen herkeze nasip etsin
hakikaten öyle...ve listede böyle arada kalan bir tek sen varsın :) bol şans tatlım
ağzından bal damlıyor sabah sabah güzel cümleler duymak ne güzell :))
Teşekkürler canım hepimize bol şanslar, hepimiz miniklerimize kavuşuruz inşallah buay.
heyecanla bekliyoruz hep birlikte beklenmeyen adet tarihlerimizi :)
bundan sonra böyle canım moral bozmak yok canın sıkılırsa hemen gel bize anlat derdini.
stres bebek düşmanı stres yapmıyoruz bebek yapıyoruz bizde.
listedeki herkes önce allahın izni ile sonra hep birlikte yardım edeceğiz deneyimlerimizi paylaşıp fikir alışverişi yapacağız ve listede hamiş olmayan aday bırakmayacağız
cimcimee aslında söylşee bisiiii 6 ay öncee düsük yaptımm 7.denememm olcekk
kızlarrrrrrr batıı yaklasanlarr accukk belirtilerinden bahsedebilirmi
kızlarrrrrrr batıı yaklasanlarr accukk belirtilerinden bahsedebilirmi
olsun bundan sonra temiz sayfa açıyoruz ve hep birlikte bekliyoruz bizden öncesi sayılmaz
ben bahsedeyim bir hafta olmasına rağmen midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo ve kukum sızlıyo
cimcimee aslında söylşee bisiiii 6 ay öncee düsük yaptımm 7.denememm olcekk
canım şuan bende göğüslerde hassasiyet şişlik ,bel ağrısı,arada kasıklarda batma oluyor.ama maalesef ben adet olmadan önce yaşadığım şeyler bunlar ve de araştırdığım kadarıyla hamilelik belirtileri arasında yer alıyor saydıklarım.onun için çok da heveslenmek istemiyorum birde bu ay pek ovulasyon zamanında birlikte olamadım eşimle öncesi ve sonrasında oldum.bu ayda hiç ümidim yok
canım sen düşükten sonra korundun mu kaç haftalıktı düşük yaptığında
canım şuan bende göğüslerde hassasiyet şişlik ,bel ağrısı,arada kasıklarda batma oluyor.ama maalesef ben adet olmadan önce yaşadığım şeyler bunlar ve de araştırdığım kadarıyla hamilelik belirtileri arasında yer alıyor saydıklarım.onun için çok da heveslenmek istemiyorum birde bu ay pek ovulasyon zamanında birlikte olamadım eşimle öncesi ve sonrasında oldum.bu ayda hiç ümidim yok
cimicimee bendedee migde bulantısıı var.....geriisii yok....bakalım ne olcekk merak içindeyim ikimizede 1 haftAAAAAAAA..kaç günde bir oluyosun
mervecimm inankii hepsii gebelikk belirtisii.inşaalhh bu sefer tümm belitilerin hamileliktendir...en azından belirtin var ve bu dogrultudaa hAMİLELİKK umudun. bendee belirtide yok....gögüslerim hiçç acımıyoooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?