Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

ağzından bal damlıyor sabah sabah güzel cümleler duymak ne güzell :))

bundan sonra böyle canım moral bozmak yok canın sıkılırsa hemen gel bize anlat derdini.
stres bebek düşmanı stres yapmıyoruz bebek yapıyoruz bizde.
listedeki herkes önce allahın izni ile sonra hep birlikte yardım edeceğiz deneyimlerimizi paylaşıp fikir alışverişi yapacağız ve listede hamiş olmayan aday bırakmayacağız

Teşekkürler canım hepimize bol şanslar, hepimiz miniklerimize kavuşuruz inşallah buay.
heyecanla bekliyoruz hep birlikte beklenmeyen adet tarihlerimizi :)

aminnn canım benimm aminn sen benden 3 gün önce alacaksın inşallah güzel haberi :)

:)) inşallah canım inşallah.gün yaklaştıkca heyecanım artıyor.2 gün kaldı :) belirtiler birbirine benzediği için heyecan,stres yapmak istemiyorum.ama mümkünmü?

cimcimee aslında söylşee bisiiii 6 ay öncee düsük yaptımm 7.denememm olcekk

olsun bundan sonra temiz sayfa açıyoruz ve hep birlikte bekliyoruz bizden öncesi sayılmaz

kızlarrrrrrr batıı yaklasanlarr accukk belirtilerinden bahsedebilirmi

ben bahsedeyim bir hafta olmasına rağmen midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo ve kukum sızlıyo

kızlarrrrrrr batıı yaklasanlarr accukk belirtilerinden bahsedebilirmi

canım şuan bende göğüslerde hassasiyet şişlik ,bel ağrısı,arada kasıklarda batma oluyor.ama maalesef ben adet olmadan önce yaşadığım şeyler bunlar ve de araştırdığım kadarıyla hamilelik belirtileri arasında yer alıyor saydıklarım.onun için çok da heveslenmek istemiyorum birde bu ay pek ovulasyon zamanında birlikte olamadım eşimle öncesi ve sonrasında oldum.bu ayda hiç ümidim yok

olsun bundan sonra temiz sayfa açıyoruz ve hep birlikte bekliyoruz bizden öncesi sayılmaz

ben bahsedeyim bir hafta olmasına rağmen midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo ve kukum sızlıyo

cimicimee bendedee migde bulantısıı var.....geriisii yok....bakalım ne olcekk merak içindeyim ikimizede 1 haftAAAAAAAA..kaç günde bir oluyosun

mervecimm inankii hepsii gebelikk belirtisii.inşaalhh bu sefer tümm belitilerin hamileliktendir...en azından belirtin var ve bu dogrultudaa hAMİLELİKK umudun. bendee belirtide yok....gögüslerim hiçç acımıyoooooooo

aynen canım benimde öyle bu aydan pek ümidim yok ama belirtiler kafamı karıştırıyo hadi hayırlısı

cimicimee bendedee migde bulantısıı var.....geriisii yok....bakalım ne olcekk merak içindeyim ikimizede 1 haftAAAAAAAA..kaç günde bir oluyosun

26 günde oluyorum canım ben hiç şaşmaz günlerim hatat saati bile şaşmıyor

mervecimm inankii hepsii gebelikk belirtisii.inşaalhh bu sefer tümm belitilerin hamileliktendir...en azından belirtin var ve bu dogrultudaa hAMİLELİKK umudun. bendee belirtide yok....gögüslerim hiçç acımıyoooooooo

kuzum herkez aynı belirtileri yaşamıyor ki.bünyeden bünyeye farklılıklar gösteriyor.hiç belirti yaşamadan hamile kalan bir sürü insan var.aynı kaderi paylaşıyoruz bende kasım da düşük yaptım.eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim bir sorun olup olmadığını öğrenmek için çünkü her ay hüsran olması çom üzüyor.enazından sorun varsa çözümüne gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…