Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

:) haile olduğumu öğrendiğim de yani düşük yapmadan önce yapmıştım ama şuan kaldıramıyorum.düşmeseydi 79 günüm kalmıştı bende ona baktıkça üzülüyorum zati :)

oy özürrr dilerim hatırlattıgım içinn..inşşaalhh yeniden kalırız acılamrımızıııııııııııııııııı unuturuzz

benim 2 hamileligmdede adete 2 gün kala başlamıstıı

ben şuan yumurtlama dönemimdeyim kasıklarımda belimde acağp ağrım var birde sağ göğsüme bir şeyler oluyor sızı gibi hani ceryanda kalırsın tutulur ağrırya onun gibi bir ağrı giriyor arada nedir acaba canım bu ya

amınn amıııııııııınnnnnn :))))

oh oh ne guzel bence hemen bı test al yap canım 1 gun geçmiş eger varsa çıkar inşallah tabı en net sonucu kan tahlılınde alırsın :))

4 gün önce idararda baktım yoktu bişey gecikmiş olabilirmi sizce umutlanmak istemiyorum garip bir duygudayım sank,i istemiyorum bebkleri gördükcede heyecanlanıyorum sabah kan testi verdim bakalım 2 de belli olacak

günaydın kızlar,

benim 2 gündür ayaklarımın altı alev gibi yanıyor sürekli betona basıyorum artık:) birde bacaklarım çok sızlıyor. dün 14. günümdü yumurtlamayla alakalı olabilir mi?ama daha önce hiç böyle olmamıştım. yada mevsim değişikliğinden mi acaba? bir fikri olan böyle birşey yaşayan var mı aranızda? bu sabah vücudumda yanıyor ateşimi ölçtüm 36,8 normal mi sizce.

canimmm çokkkkkkkkkk büyükk belirtii..ben hamile kaldıgımdaa 36.8 idii derecemm bide ayaklarımın altıı yatardiii...hepp sogukk suya tutuardimm

canimmm çokkkkkkkkkk büyükk belirtii..ben hamile kaldıgımdaa 36.8 idii derecemm bide ayaklarımın altıı yatardiii...hepp sogukk suya tutuardimm

ayyy gerçektenmi canım. yumurtlamadan dolayı olamaz mı? önceki düşükle sonuçlanan hamileliğimde hiç böyle olmamıştım. ilk defa böyle hissediyorum. belirti için çok erken değilmi bat'a 12 gün kaldı . valla heyecanlandırdın beni:)

hımm bataa 12 gün vARsaa o yumurtlamaa belirtisidirr kuşumm yaa....ben bataa 2 gün kala falan yaşadım hepp...buarada bendede yumurtalamada oluyooo avucc içlerimde yanarr

dogruu diyosunnn benimde hiçç aklımdann cıkmıyoo...neymişş düsük sebebinn

valla canım bir sebep söylemediler ama ben evlenmeden 1 ay önce ve evlendikten sonra 2 ay yasmin kullandım ve bırakırbırakmaz hamile kaldım 3,4 dktora sordum sadece 1i haptan olabilir dedi diğerleri olmaz dedi bencede haptandı.çünkü tüm hormonları altüst ediyor hapı bıraktıktan sonra metabolizmanın kendine gelebilmesi için 3 ay başka yöntemlerle korunmak gerekiyor.ama ben hap korur belkşi dedim ama maaleseff düşükle sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…