- Konu Sahibi cimcimesultan
-
olsun bundan sonra temiz sayfa açıyoruz ve hep birlikte bekliyoruz bizden öncesi sayılmaz
ben bahsedeyim bir hafta olmasına rağmen midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo ve kukum sızlıyo
kızlar yaa bu belirtiler ne kadar önceden başlar
aynen canım benimde öyle bu aydan pek ümidim yok ama belirtiler kafamı karıştırıyo hadi hayırlısı
hayırlısı kuzum ya rabbim ol deyince olur.diyoruummmmm amaaa hala binbir hevesle bekliyorummm :)))))))))))))
mervee senin altında 29 haftalık hamile yazıyoo ben anlaamdınmm
benim bat 5 mayıs tı olmadı sizce varmıdır bişey test yaptırsammı
selam herkese bundan 5 yıl önce 2008 yılının mayıs ayında canım kızıma hamile kalmıştım
belki bu ay bana yine uğur getirir bir bebiş daha nasib eder rabbim
adetim düzensiz satım 18 marttı ama ben tahmini 18 mayısla listeye girmek istiyorum
:) haile olduğumu öğrendiğim de yani düşük yapmadan önce yapmıştım ama şuan kaldıramıyorum.düşmeseydi 79 günüm kalmıştı bende ona baktıkça üzülüyorum zati :)
benim 2 hamileligmdede adete 2 gün kala başlamıstıı
kızlar şimdi listeye baktım :)
melekkkkkim, ecrinfatıma ve burcuuzunay yani 3 hamişin arasında kalmışım inşallah bana uğur getirirsiniz :)
tekrar tebrik ediyorum, allah sağlıklı minik bebişlerinizini size bağışlasın :)
inşallah günler geçtikçe listedeki herkesin haberlerini peşpeşe alırız :)
aminn. :)))
oh oh ne guzel bence hemen bı test al yap canım 1 gun geçmiş eger varsa çıkar inşallah tabı en net sonucu kan tahlılınde alırsın :))
oy özürrr dilerim hatırlattıgım içinn..inşşaalhh yeniden kalırız acılamrımızıııııııııııııııııı unuturuzz
biyere çarpmışım gibi sızlıyooo
inşallahhhh unuturuz canım.özre gerek yok zaten hergün görüyorum ben canım.yazdığım her yorumda karşımda :)
günaydın kızlar,
benim 2 gündür ayaklarımın altı alev gibi yanıyor sürekli betona basıyorum artık:) birde bacaklarım çok sızlıyor. dün 14. günümdü yumurtlamayla alakalı olabilir mi?ama daha önce hiç böyle olmamıştım. yada mevsim değişikliğinden mi acaba? bir fikri olan böyle birşey yaşayan var mı aranızda? bu sabah vücudumda yanıyor ateşimi ölçtüm 36,8 normal mi sizce.
canimmm çokkkkkkkkkk büyükk belirtii..ben hamile kaldıgımdaa 36.8 idii derecemm bide ayaklarımın altıı yatardiii...hepp sogukk suya tutuardimm
ayyy gerçektenmi canım. yumurtlamadan dolayı olamaz mı? önceki düşükle sonuçlanan hamileliğimde hiç böyle olmamıştım. ilk defa böyle hissediyorum. belirti için çok erken değilmi bat'a 12 gün kaldı . valla heyecanlandırdın beni:)
nasılsın volareciğim
dogruu diyosunnn benimde hiçç aklımdann cıkmıyoo...neymişş düsük sebebinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?