Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

hımm bataa 12 gün vARsaa o yumurtlamaa belirtisidirr kuşumm yaa....ben bataa 2 gün kala falan yaşadım hepp...buarada bendede yumurtalamada oluyooo avucc içlerimde yanarr

bende öyle düşünmüştüm zaten. ama yumurtlamakda güzel benim yumurtlama problemim var. bende 2 gün kala yaşamıştım belirgin belirtileri.

hımm demekii erkenn hamile kalabilenlerdensinn.....haptan olabilirr bencede.....

ay canım inşallah.
bu ay saçımı boyatacaktım bebiş varsa zararı olmasın diye erteledim sanki hamileyimde bebişi düşünüyorum
değilsem hemen boyatcam

bende boyatacaktım ve vazgeçtim aynen senin gibi düşündüm.önceki aylar çok umutluydum bu ay ovulasyon zamanında ilişki olmadığı için hiç umudum olmadığı halde bende zarar verir diye vazgeçtim :)

Kızlar öncelikle herkese mutlu ve bol hamişli bir hafta diliyorummmm :))) son 6 günüm kaldı heyecan dorukta :))) bıkac gun önce belırtıler vardı ama bugun hiç bişey hissetmiyorum sadece arasıra kasık ve bel agrım oluor okadar adet belırtılerıde böyle oldugu için çok korkuyorum hakkımzda hayırlısı olsun ama bu ay bizim mutlu ayımız olsunn inşallaaaahhhhh :)))

bende öyle düşünmüştüm zaten. ama yumurtlamakda güzel benim yumurtlama problemim var. bende 2 gün kala yaşamıştım belirgin belirtileri.

belirtiler zaten 2 gün kalaa başlıyoo.....adett geçtikten sonradaa yogunlaşıyoo.....bende polikistik görünümlüymüşümm

inşallah canım tüm güzel dileklerin gerçekleşir çatır çatır hamile kalır herkez inşallah :)

sanandaaaaa hoşlgeldin..... benimde 8 günnn.ama belirtii yok yok yokk

merhaba canım umarım bu hafta sonuna doğru senden de güzel haberler alırız. kasık ve bel ağrısı hamilelik belirtisi ama bazen adet belirtiside olabiliyor artık belirtilerede güvenemiyoruz:) bu ay bizim mutlu ayımız olucak inş ben buna inanıyorum...

sanandaaaaa hoşlgeldin..... benimde 8 günnn.ama belirtii yok yok yokk

hoşbuldummm :) ya aslında benım ılk gebelıgım düşük oldu ozaman da hıc bısey hıssetmemıstım sadece adetıme 1 gun kala göğüslerımdekı değişikliği fark etmiştim sabahta hamıle oldugumu öğrendımm. ayy yine öle olur inşallaah :)

ahh inşallah canım inşallah hepimizden guzel haberler alırız :)) aynen belırtılere guven olmaz en ıyısı sabretmek. Haftasonu yoktun buralarda? bende ara ara gırdım kımsecıkler yoktu :))

kızlar bir şey soracağım bat 15 gün var ama kasıklarımda şişkinlik hissiyle birlikte ağrı belimdede ağrı var birde sağ göğsümde bir sızı var hani böyle sanki ceryanda kalmışım üşütmüşüm gibi kramo gibi ağrı. erken belirti olabilrimi sizce yoksa çatlamaylamı alakalı ne dersiniz...

canım buyuk ıhtımal yumurtlama gunlerın onun belırtılerıde boye. Bu altın gunlerı değerlendır ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…