- Konu Sahibi cimcimesultan
-
hımm bataa 12 gün vARsaa o yumurtlamaa belirtisidirr kuşumm yaa....ben bataa 2 gün kala falan yaşadım hepp...buarada bendede yumurtalamada oluyooo avucc içlerimde yanarr
:))) inşallah o çarpan şey bebiştir :)
valla canım bir sebep söylemediler ama ben evlenmeden 1 ay önce ve evlendikten sonra 2 ay yasmin kullandım ve bırakırbırakmaz hamile kaldım 3,4 dktora sordum sadece 1i haptan olabilir dedi diğerleri olmaz dedi bencede haptandı.çünkü tüm hormonları altüst ediyor hapı bıraktıktan sonra metabolizmanın kendine gelebilmesi için 3 ay başka yöntemlerle korunmak gerekiyor.ama ben hap korur belkşi dedim ama maaleseff düşükle sonuçlandı
ay canım inşallah.
bu ay saçımı boyatacaktım bebiş varsa zararı olmasın diye erteledim sanki hamileyimde bebişi düşünüyorum
değilsem hemen boyatcam
bende öyle düşünmüştüm zaten. ama yumurtlamakda güzel benim yumurtlama problemim var. bende 2 gün kala yaşamıştım belirgin belirtileri.
kızlar öncelikle herkese mutlu ve bol hamişli bir hafta diliyorummmm :))) son 6 günüm kaldı heyecan dorukta :))) bıkac gun önce belırtıler vardı ama bugun hiç bişey hissetmiyorum sadece arasıra kasık ve bel agrım oluor okadar adet belırtılerıde böyle oldugu için çok korkuyorum hakkımzda hayırlısı olsun ama bu ay bizim mutlu ayımız olsunn inşallaaaahhhhh :)))
belirtiler zaten 2 gün kalaa başlıyoo.....adett geçtikten sonradaa yogunlaşıyoo.....bende polikistik görünümlüymüşümm
inşallah canım tüm güzel dileklerin gerçekleşir çatır çatır hamile kalır herkez inşallah :)
Kızlar öncelikle herkese mutlu ve bol hamişli bir hafta diliyorummmm :))) son 6 günüm kaldı heyecan dorukta :))) bıkac gun önce belırtıler vardı ama bugun hiç bişey hissetmiyorum sadece arasıra kasık ve bel agrım oluor okadar adet belırtılerıde böyle oldugu için çok korkuyorum hakkımzda hayırlısı olsun ama bu ay bizim mutlu ayımız olsunn inşallaaaahhhhh :)))
inşallah canım senın az kalmış önumuzdeki ilk mutlu haberı senden alırız inşallah :)
Kızlar öncelikle herkese mutlu ve bol hamişli bir hafta diliyorummmm :))) son 6 günüm kaldı heyecan dorukta :))) bıkac gun önce belırtıler vardı ama bugun hiç bişey hissetmiyorum sadece arasıra kasık ve bel agrım oluor okadar adet belırtılerıde böyle oldugu için çok korkuyorum hakkımzda hayırlısı olsun ama bu ay bizim mutlu ayımız olsunn inşallaaaahhhhh :)))
polikistik görünümlü nasıl oluyormuş canım. ilaç kullanıyormusun?[
yumurtann oluyoo catlıyoo amaa istenilen büyüklüklte degill demekmiş...........gliforr kullanıyorum canim
sanandaaaaa hoşlgeldin..... benimde 8 günnn.ama belirtii yok yok yokk
offff :)))) inşallahhhhhhhhhhhhhhh
merhaba canım umarım bu hafta sonuna doğru senden de güzel haberler alırız. kasık ve bel ağrısı hamilelik belirtisi ama bazen adet belirtiside olabiliyorartık belirtilerede güvenemiyoruz:) bu ay bizim mutlu ayımız olucak inş ben buna inanıyorum...
kızlar bir şey soracağım bat 15 gün var ama kasıklarımda şişkinlik hissiyle birlikte ağrı belimdede ağrı var birde sağ göğsümde bir sızı var hani böyle sanki ceryanda kalmışım üşütmüşüm gibi kramo gibi ağrı. erken belirti olabilrimi sizce yoksa çatlamaylamı alakalı ne dersiniz...
biyere çarpmışım gibi sızlıyooo
İyiyim tatlım ya sen nasilsin şimdi gördüm biraz geç oldu misafirim gelicek iste kosusturmacabişeyler atistirirken siteye bakıym dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?