Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

ahh inşallah canım inşallah hepimizden guzel haberler alırız :)) aynen belırtılere guven olmaz en ıyısı sabretmek. Haftasonu yoktun buralarda? bende ara ara gırdım kımsecıkler yoktu :))

evde değildim canım akşam ara ara girdim geç saatde kimse yoktu. sende benden önce girmişsin denk gelemedik. bugünkü ilk mesajımı okudunmu bir fikrin varmı yanıyorum bugün ben :)

aslında adete 2 gun kala testlerde cıkma olasıllığı çok yüksek ama sen yınede adetının geçmesini bekle :)))

geçen ay adet olacağım gün olmadı ertesi gün test aldım sabah daha çok belli olur diye sabah yapayım dedim akşamına hastalandım.evde var aslında :) ama gecikmeden yapmak istemiyorum boşuna ümitlenmeyeyim diye

evde değildim canım akşam ara ara girdim geç saatde kimse yoktu. sende benden önce girmişsin denk gelemedik. bugünkü ilk mesajımı okudunmu bir fikrin varmı yanıyorum bugün ben :)

evt canım denk gelemedık :) mesajını göremedım canım ya bayagı vardı arada kaçırmış olabılırım ne yazdın hayırdır

evt canım denk gelemedık :) mesajını göremedım canım ya bayagı vardı arada kaçırmış olabılırım ne yazdın hayırdır

günaydın kızlar,

benim 2 gündür ayaklarımın altı alev gibi yanıyor sürekli betona basıyorum artık:) birde bacaklarım çok sızlıyor. dün 14. günümdü yumurtlamayla alakalı olabilir mi?ama daha önce hiç böyle olmamıştım. yada mevsim değişikliğinden mi acaba? bir fikri olan böyle birşey yaşayan var mı aranızda? bu sabah vücudumda yanıyor ateşimi ölçtüm 36,8 normal mi sizce.

canım ateşin normal. 14. gununse yumurtlamayla alakalı olabılır. bugunlerı iyi değerlendırmelısın :))) bend de aynısı oludu bu aralar yanıyorum ayrıca canım hıc bısey ıstemıyor ben sıcaklardandır dıye düşünüyorum ama içimden de başka şeylerde geçiyo :)))

dün 14. gündü kaç gün daha değerlendirmeliyim canım:) inş yumurtlamışımdır ya çok korkuyorum bu ay yine olmucak diye. inşallah başka şeylerden dolayı canın birşey istemiyordur:)

dün 14. gündü kaç gün daha değerlendirmeliyim canım:) inş yumurtlamışımdır ya çok korkuyorum bu ay yine olmucak diye. inşallah başka şeylerden dolayı canın birşey istemiyordur:)

aynen bu soruy bende merak ediyorum ne zamana kadar değerlendirmek gerekir

canım 14. gunden ıtıbaren 1 hafta cok önemlı bu bır haftayı ıyı degerlendırmek gerekır. ıkı gunde bır ılışkı olabılır ama bız hergun yaptık :)))

canım 14. gunden ıtıbaren 1 hafta cok önemlı bu bır haftayı ıyı degerlendırmek gerekır. ıkı gunde bır ılışkı olabılır ama bız hergun yaptık :)))

bilgilendirdiğin için çok sağol canım. sanırım ben 14. günden sonra hep bırakıyordum 3 günde bir falan yapıyorduk. ama bu ay hergün yapıyoruz bizde:) artık sabrımız kalmadı beklemeye biran önce gelse meleğimiz yaaaaaaaaa.

inşalllah ya bencede gelsın :) en zoruda adet oldugumda eşime soylemek bılıyorum bellı etmesede oda üzülüyor

bayanlar her günü kalite ve hız düşeceğinden önermiyorlar ama ne diyorsunuz bu duruma

bayanlar her günü kalite ve hız düşeceğinden önermiyorlar ama ne diyorsunuz bu duruma

canım aynen.sperm kalitesi düştüğü için önerilen gün aşırı beraberlik.adetinizin başladığı günden itibaren 14.gün yumurtlama gününüzdür.değişiklik gösterebileceği ihtimalini göz önünde bulundurursanır 12,14,16,18. gün birlikte olunuz.

mrb bende minicik oğlumu doğuma kısa bir süre kala kaybettim korunma sürem bitmişti nisanda ama olmadı bakalm bende bütün umutları mayısa sakladım inş.bu ay olur rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…