- Konu Sahibi cimcimesultan
-
polikistik görünümlü nasıl oluyormuş canım. ilaç kullanıyormusun?[
yumurtann oluyoo catlıyoo amaa istenilen büyüklüklte degill demekmiş...........gliforr kullanıyorum canim
hmm bendede aynı sorun var ama adetlerim hep düzenlidir 2 ay önce 15 gün gecikti ozaman doktor polikistik teşhisi koydu. ama bana cyclo progynova diye bir ilaç verdi. 21 günlük adet düzenleyici ama yumurtlamayada yardımcı olacak dedi. bu ilaç hakkında bilgin varmı canım
canım buyuk ıhtımal yumurtlama gunlerın onun belırtılerıde boye. Bu altın gunlerı değerlendır))
ahh inşallah canım inşallah hepimizden guzel haberler alırız :)) aynen belırtılere guven olmaz en ıyısı sabretmek. Haftasonu yoktun buralarda? bende ara ara gırdım kımsecıkler yoktu :))
Öncelikle bebeklerini bekleyen herkese merhaba. Umarım bu kavuşuruz bebelerimize :) Cimcimesultan arkadaşım beni de ekler misin listeye, SAT 16NİSAN, BAT 15MAYIS ve bu üçüncü denememiz. Umarım bu topic herkese uğurlu gelir :)
hmm bendede aynı sorun var ama adetlerim hep düzenlidir 2 ay önce 15 gün gecikti ozaman doktor polikistik teşhisi koydu. ama bana cyclo progynova diye bir ilaç verdi. 21 günlük adet düzenleyici ama yumurtlamayada yardımcı olacak dedi. bu ilaç hakkında bilgin varmı canım
yok benim hep düzenlidirr ömrümde 2 kere adetim gectii..ikisindede hamileydimm :) ilacii hiçç duymadimm sadece şeker ilacii verdii doktorum 1 senedir onu kullanıyorum..yuöurtalamya yardimcii oluyomuss ilacıı kullaktıktan 3 ay sonrA HAmile kalmıstım zatii
aslında adete 2 gun kala testlerde cıkma olasıllığı çok yüksek ama sen yınede adetının geçmesini bekle :)))
yok benim hep düzenlidirr ömrümde 2 kere adetim gectii..ikisindede hamileydimm :) ilacii hiçç duymadimm sadece şeker ilacii verdii doktorum 1 senedir onu kullanıyorum..yuöurtalamya yardimcii oluyomuss ilacıı kullaktıktan 3 ay sonrA HAmile kalmıstım zatii
benimde 2 kere gecikti birinde hamileydim birindede yumurtalamamışım. kürtaj sanırım insanın dengesini bozuyor. kürtajdan sonra benimde tokluk şekerim yüksek çıktı, yumurtlamayı etkiliyomuş ve düşük sebebi olabiliyormuş. bende şeker ilacı kullanıyorum 3 aydır.
evde değildim canım akşam ara ara girdim geç saatde kimse yoktu. sende benden önce girmişsin denk gelemedik. bugünkü ilk mesajımı okudunmu bir fikrin varmı yanıyorum bugün ben :)
geçen ay adet olacağım gün olmadı ertesi gün test aldım sabah daha çok belli olur diye sabah yapayım dedim akşamına hastalandım.evde var aslında :) ama gecikmeden yapmak istemiyorum boşuna ümitlenmeyeyim diye
evt canım denk gelemedık :) mesajını göremedım canım ya bayagı vardı arada kaçırmış olabılırım ne yazdın hayırdır
günaydın kızlar,
benim 2 gündür ayaklarımın altı alev gibi yanıyor sürekli betona basıyorum artık:) birde bacaklarım çok sızlıyor. dün 14. günümdü yumurtlamayla alakalı olabilir mi?ama daha önce hiç böyle olmamıştım. yada mevsim değişikliğinden mi acaba? bir fikri olan böyle birşey yaşayan var mı aranızda? bu sabah vücudumda yanıyor ateşimi ölçtüm 36,8 normal mi sizce.
canım ateşin normal. 14. gununse yumurtlamayla alakalı olabılır. bugunlerı iyi değerlendırmelısın :))) bend de aynısı oludu bu aralar yanıyorum ayrıca canım hıc bısey ıstemıyor ben sıcaklardandır dıye düşünüyorum ama içimden de başka şeylerde geçiyo :)))
dün 14. gündü kaç gün daha değerlendirmeliyim canım:) inş yumurtlamışımdır ya çok korkuyorum bu ay yine olmucak diye. inşallah başka şeylerden dolayı canın birşey istemiyordur:)
dün 14. gündü kaç gün daha değerlendirmeliyim canım:) inş yumurtlamışımdır ya çok korkuyorum bu ay yine olmucak diye. inşallah başka şeylerden dolayı canın birşey istemiyordur:)
canım 14. gunden ıtıbaren 1 hafta cok önemlı bu bır haftayı ıyı degerlendırmek gerekır. ıkı gunde bır ılışkı olabılır ama bız hergun yaptık :)))
bilgilendirdiğin için çok sağol canım. sanırım ben 14. günden sonra hep bırakıyordum 3 günde bir falan yapıyorduk. ama bu ay hergün yapıyoruz bizde:) artık sabrımız kalmadı beklemeye biran önce gelse meleğimiz yaaaaaaaaa.
bilgilendirdiğin için çok sağol canım. sanırım ben 14. günden sonra hep bırakıyordum 3 günde bir falan yapıyorduk. ama bu ay hergün yapıyoruz bizde:) artık sabrımız kalmadı beklemeye biran önce gelse meleğimiz yaaaaaaaaa.
yapma yaaaaa benimde öyle cimcime yumurtlama zamaıyla alakalı olabilrimi yaw ne dersin
bayanlar her günü kalite ve hız düşeceğinden önermiyorlar ama ne diyorsunuz bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?