Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

bana dr 11-13-15-17 yada 12-14-16-18 demişti canım. ama kimileride hiç bir zararı olmaz evet kalite düşebilir ama denk gelme ihtimalinizi yükseltmiş olursunuz diyorlar ama bilemedim. peki canım bir şey soracağım adetin ilk başladığı günü 1 günmü sayıyoruz yoksa 1 den 2 ye 1 günmü oluyor

bayanlar her günü kalite ve hız düşeceğinden önermiyorlar ama ne diyorsunuz bu duruma

evet canım önermiyorlar. ama yumurtlama haftasında bazı doktorlar hergün yapılması gerektiğini söylüyor.geçen hamileliğimde bu şekilde kalmıştım. zaten genelde birgün ara veriyoruz. çok nadir hergün oluyor.

canım adetin ilk gününü 1. gün kabul ediyorsun.

mrb bende minicik oğlumu doğuma kısa bir süre kala kaybettim korunma sürem bitmişti nisanda ama olmadı bakalm bende bütün umutları mayısa sakladım inş.bu ay olur rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin.

rabbim meleğine rahmet eylesin sanada çok geçmiş olsun canım. umarım mayısta müjdelenenlerden olursun sende

gelde karar ver şimdi :) peki bu yumurtlama olayı 17 18 e bitiyor değilmi bu günlerden sonra şansın yok

mrb bende minicik oğlumu doğuma kısa bir süre kala kaybettim korunma sürem bitmişti nisanda ama olmadı bakalm bende bütün umutları mayısa sakladım inş.bu ay olur rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin.

ah canım cok geçmiş olsun inşallah bu ay güzel bir haberle tum acılarını unutursun

gelde karar ver şimdi :) peki bu yumurtlama olayı 17 18 e bitiyor değilmi bu günlerden sonra şansın yok

aynen öyle :) valla ben yumurtlama zamanında gün aşırı yada hergün ilişkiden yanayım tutma ihtimali daha yüksek oluyor. evet 18 günden sonra pek şansın olmadığını söylüyor ama çok nadir o zamandan sonra hamile kalanlarda var. yani işimizi şansa bırakmış durumdayız canım benim:)

merhaba canım çok geçmiş olsun. umarım Rabbim seni fazla bekletmeden meleğini verir......

Merhabalar arkadaşlar,

29 aylık bir kızım var ve sonunda 2. çocuk için eşimi ikna edebildim. beni de listeye eklerseniz sevinirim

sat: 27.04.2013 bat:24.05.2013

buaralar adet düzensizliğim var bir 30 günde oluyorum bi 20 günde oluyorum... 10 gün falan sürüyor.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

haydi kızlar Mayısta göbüşler dolsun...

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim test negatif 2 gün geçti ama aslında hazır değilim ilk denemem diyordum ama çok fazla üzüldüm ya ağlamak istiyorum suan

teşekür ederim cnm çok sağol inş.mayıs ayında bende olurumda yanan yüreğime birazda olsa su serpilir allahın izniyle

inşallah canım
batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz senide ekleyeyim listeye

hoşgeldin canım ne güzel ikinci çocuğunu bekleyenlerde geliyor aramıza
ekledim seni listeye
inşallah ikinci çocuk bu listede olur

Arkadaşlar benim test negatif 2 gün geçti ama aslında hazır değilim ilk denemem diyordum ama çok fazla üzüldüm ya ağlamak istiyorum suan

canım ne kadar da hazır değilim desen yınede ıcınde bı umut varmış demekki,üzme kendını hakkında hayırlısı olsun. bu arada ıdrar testı mı yaptın? geç döllenme olmuşsa henuz ıdrara yansımamış olabılır?

merhaba canım, bu kadar erken üzülme belki hala bir umut vardır ahseninde dediği gibi geç döllenme olabilir yada bazen idrarda çıkmıyor, bence bir gün daha bekle kan testi yaptır.

inşallah geç döllenme olmuştur canım.ondan çıkmamıştır.yarında hastalanmazsan kan testi yaptır.kesin sonuç elde edersin.idrarda yaptı isen beta henüz idrara geçmemiş olabilir.bende hiç hazır değildim ilk hamile olduğumu görünce ne sevindim ne üzüldüm ama düşük yapınca çok kötü oldum.yani her bayan hazır hissetmesede kendini.bebiş öyle güzel hevesler,istekler yüklüyorki insana biran önce sağsalim kucağına almak istiyorsun.

canım henüz başındasın hemen moralini bozma tamammı hem geç döllenmede olabilir bir kaç gün bekleyip tekrar deneyebilirsin... ama ne olursa olsun moralimizi bozmuyoruz bebişlerimiz gelecek b,ze tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…