- Konu Sahibi cimcimesultan
-
canım aynen.sperm kalitesi düştüğü için önerilen gün aşırı beraberlik.adetinizin başladığı günden itibaren 14.gün yumurtlama gününüzdür.değişiklik gösterebileceği ihtimalini göz önünde bulundurursanır 12,14,16,18. gün birlikte olunuz.
bayanlar her günü kalite ve hız düşeceğinden önermiyorlar ama ne diyorsunuz bu duruma
bana dr 11-13-15-17 yada 12-14-16-18 demişti canım. ama kimileride hiç bir zararı olmaz evet kalite düşebilir ama denk gelme ihtimalinizi yükseltmiş olursunuz diyorlar ama bilemedim. peki canım bir şey soracağım adetin ilk başladığı günü 1 günmü sayıyoruz yoksa 1 den 2 ye 1 günmü oluyor
mrb bende minicik oğlumu doğuma kısa bir süre kala kaybettim korunma sürem bitmişti nisanda ama olmadı bakalm bende bütün umutları mayısa sakladım inş.bu ay olur rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin.
rabbim meleğine rahmet eylesin sanada çok geçmiş olsun canım. umarım mayısta müjdelenenlerden olursun sende
evet canım önermiyorlar. ama yumurtlama haftasında bazı doktorlar hergün yapılması gerektiğini söylüyor.geçen hamileliğimde bu şekilde kalmıştım. zaten genelde birgün ara veriyoruz. çok nadir hergün oluyor.
mrb bende minicik oğlumu doğuma kısa bir süre kala kaybettim korunma sürem bitmişti nisanda ama olmadı bakalm bende bütün umutları mayısa sakladım inş.bu ay olur rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin.
gelde karar ver şimdi :) peki bu yumurtlama olayı 17 18 e bitiyor değilmi bu günlerden sonra şansın yok
canım adetin ilk gününü 1. gün kabul ediyorsun.
teşekür ederim cnm çok sağol inş.mayıs ayında bendeolurumda yanan yüreğime birazda olsa su serpilir allahın izniyle
Merhabalar arkadaşlar,
29 aylık bir kızım var ve sonunda 2. çocuk için eşimi ikna edebildim. beni de listeye eklerseniz sevinirim
sat: 27.04.2013 bat:24.05.2013
buaralar adet düzensizliğim var bir 30 günde oluyorum bi 20 günde oluyorum... 10 gün falan sürüyor.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
haydi kızlar Mayısta göbüşler dolsun...
Arkadaşlar benim test negatif 2 gün geçti ama aslında hazır değilim ilk denemem diyordum ama çok fazla üzüldüm ya ağlamak istiyorum suan
inşallah canım
batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz senide ekleyeyim listeye
hoşgeldin canım ne güzel ikinci çocuğunu bekleyenlerde geliyor aramıza
ekledim seni listeye
inşallah ikinci çocuk bu listede olur
sağol canımcım :)
Arkadaşlar benim test negatif 2 gün geçti ama aslında hazır değilim ilk denemem diyordum ama çok fazla üzüldüm ya ağlamak istiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?