Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Keske idrar olsaydı umudum olurdu en azından kan testi verdim beta:0.100 cok ama cok düsük canım cok sıkkın insallah siz iyi haberler alırsınız benim eşim askeri personel ayrı yerlerde kalıyoruz herzaman görüsemiyoruzki takip edeyim yumurtlama dönemimi cok kötü bişey anlatamam size eşiniz yanınızda değerini bilin ilk deneme deyip teseeeli edeyim kendimi inşallah rabbim bi dahaki sefere nasip eder

Kızlar bu gün doktora gittim.
Daha önce test yapmıştım çift çizgi çıktı daha sonra kan testi yapmıştım 195.3 çıkmıştı, doktor %80 hamilesin demişti 4 gün sonra yani bugün doktora gittim ama doktor kese göremediğini söyledi moralim çok bozuk ne demek şimdi bu ya....

Arkadaşlar benim test negatif 2 gün geçti ama aslında hazır değilim ilk denemem diyordum ama çok fazla üzüldüm ya ağlamak istiyorum suan

canım moralini bozma bak haziranda bende olacağım birlikte bekleriz batımızı yine.
benimde bu aydan umudum yok
eşim yanımda ama bu ay doğru dürüst çalışamadık haliyle umutlanmama gerek kalmadı ama haziranda inşallah batımız batacak ve 9 ay hiç gelmeyecek

canım moralini bozma değerlerin henüz gerekli seviyeye gelmedi demekki.
kesenin görünmesi için değerin 1500 ü geçmesi gerekir.
başka bişey demedimi yani ne bileyim şu gün gel yada şöyle bi durum söz konusu falan diye

ilk denemede bukadar üzülme canım benim.hayırlısı allahtan.eşini bulduğun anda fırsatı kaçırma derim sonuçta korunmasız her ilişkide olabilir.olmayacak diye birşey yok.sıkıntı stres hamileliği etkileyen başlıca nedenler elinden geldiğince üzülmemeye bak canım.

canım adetin kaç gün geçmişti? bazen kese geç görülebiliyor. benim eltimin 8. haftada göründü, doktor dış gebelikden şüphelendi ama 1 hafta içince yerleşmiş bebek keseye 8. haftada. moralini bozma olurmu inş bebeğin vardır ve sağlıklıdır. yumurtalıklarda da mı birşey göremedi?

aynı kaderi paylaşan dostlarız be :) neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz :)

canım yumurtlama dönemini ovulasyon testleriyle takip edebilirsin.

Son düzenleme:

canım kese görünmesi için betanın belli bir değerde olması gerekir kese hemen görünmeyecektir. peki şu gün gel bugün bakalım falan dedimi dr

hiç bişey demedi sadece belki çok yeni olduğu için dedi ama tekrar bi kan testi istedi...ama benim moral düştü...

arkadaşlar birşey soracağım bat tarihini hesaplamak için kimyasal gebelik geçirdiğimizde kanamamızın başladığı günü mü sat olarak sayıyoruz yoksa ondan önceki adetimizi mi sat olarak sayıyoruz

canım moralini sakın bozma bak, arkadaşlarında dediği gibi zamanı vardır biraz daha
ufak bi araştırmayla aşağıdaki bilgiyi buldum,

Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi transabdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.

ah canım cok geçmiş olsun inşallah bu ay güzel bir haberle tum acılarını unutursun
teşekür eder,m cnm inş.hepimizin yüzünü güldüsün rabbim
merhaba canım çok geçmiş olsun. umarım Rabbim seni fazla bekletmeden meleğini verir......
mrb papatyacık inş.haziran ayına birazda ola mutlu girerim dualarınıza benide ekleyin
canım benim son bat 4 mayıs
beklenen adet 2 haziran inş.gelmez kırmızılarda :18::18: ilk denememdi nisan ayı bu arada benim vatan 01

aynı kaderi paylaşan dostlarız be :) neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz :)

aynı günde hamile kalcaz belkide

hiç bişey demedi sadece belki çok yeni olduğu için dedi ama tekrar bi kan testi istedi...ama benim moral düştü...

ya hemen moralini bozma o sonuçlar ne zaman çıkacak.

valla kimyasal gebeliği bilmiyorum ama ben kanamadan sonra ilk adetimi bekledim hesaplamaya sonra başladım

tamam canım ekliyorum inşallah gelmeyecek o kırmızılar

bütün moralim geri yüklendi kızlar tekrar deşarj oldum resmen demek ki ben 2 hafta sonra tekrar gidiyorum kontrole destek için çok teşekkürler kızlar sizde olmasanız. zaten ilk doğumumda da kadınlar kulübünden hiç çıkmazdım çok rahat geçirmiştim hamileliğimi. şimdide çıkmıcam sanırım. bu arada ecrin fatıma kızımın ismi ben Behiye kızlar

kızlar ben de beklemedeyim. ilk denememizi yaptık geçen ay. mayısın 10unda adet olmam lazım daha 4 gün var. çooook merak ediyorum vakit geçmiyor. beni de yazarmısınız listeye :)

inşallah cimcimem inşallah :)) son 2 gün.senin kaç günün var

benimde son 7 gün canım ama belirti falan kalmadı bende büyük ihtimal kırmızılar uzaktan beni izliyo şuan :/

memnun olduk canım çıkma tabi neden çıkasın doğuma kadar beraberiz inşallah hatta doğumdan sonra bebeğinin fotoğraflarını koyarsın bizde uzaktan severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…