- Konu Sahibi cimcimesultan
-
hiiççç önemi yok canım inşallah güzel haberlerin gelir
Arkadaşlar benim test negatif 2 gün geçti ama aslında hazır değilim ilk denemem diyordum ama çok fazla üzüldüm ya ağlamak istiyorum suan
Keske idrar olsaydı umudum olurdu en azından kan testi verdim beta:0.100 cok ama cok düsük canım cok sıkkın insallah siz iyi haberler alırsınız benim eşim askeri personel ayrı yerlerde kalıyoruz herzaman görüsemiyoruzki takip edeyim yumurtlama dönemimi cok kötü bişey anlatamam size eşiniz yanınızda değerini bilin ilk deneme deyip teseeeli edeyim kendimi inşallah rabbim bi dahaki sefere nasip eder
Kızlar bu gün doktora gittim.
Daha önce test yapmıştım çift çizgi çıktı daha sonra kan testi yapmıştım 195.3 çıkmıştı, doktor %80 hamilesin demişti 4 gün sonra yani bugün doktora gittim ama doktor kese göremediğini söyledi moralim çok bozuk ne demek şimdi bu ya....
Keske idrar olsaydı umudum olurdu en azından kan testi verdim beta:0.100 cok ama cok düsük canım cok sıkkın insallah siz iyi haberler alırsınız benim eşim askeri personel ayrı yerlerde kalıyoruz herzaman görüsemiyoruzki takip edeyim yumurtlama dönemimi cok kötü bişey anlatamam size eşiniz yanınızda değerini bilin ilk deneme deyip teseeeli edeyim kendimi inşallah rabbim bi dahaki sefere nasip eder
Daha önce test yapmıştım çift çizgi çıktı daha sonra kan testi yapmıştım 195.3 çıkmıştı, doktor %80 hamilesin demişti 4 gün sonra yani bugün doktora gittim ama doktor kese göremediğini söyledi moralim çok bozuk ne demek şimdi bu ya....
canım moralini bozma bak haziranda bende olacağım birlikte bekleriz batımızı yine.
benimde bu aydan umudum yok
eşim yanımda ama bu ay doğru dürüst çalışamadık haliyle umutlanmama gerek kalmadı ama haziranda inşallah batımız batacak ve 9 ay hiç gelmeyecek
canım moralini bozma değerlerin henüz gerekli seviyeye gelmedi demekki.
kesenin görünmesi için değerin 1500 ü geçmesi gerekir.
başka bişey demedimi yani ne bileyim şu gün gel yada şöyle bi durum söz konusu falan diye
teşekür eder,m cnm inş.hepimizin yüzünü güldüsün rabbimah canım cok geçmiş olsun inşallah bu ay güzel bir haberle tum acılarını unutursun
mrb papatyacık inş.haziran ayına birazda ola mutlu girerim dualarınıza benide ekleyinmerhaba canım çok geçmiş olsun. umarım Rabbim seni fazla bekletmeden meleğini verir......
canım benim son bat 4 mayısinşallah canım
batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz senide ekleyeyim listeye
hoşgeldin canım ne güzel ikinci çocuğunu bekleyenlerde geliyor aramıza
ekledim seni listeye
inşallah ikinci çocuk bu listede olur
aynı kaderi paylaşan dostlarız be :) neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz :)
hiç bişey demedi sadece belki çok yeni olduğu için dedi ama tekrar bi kan testi istedi...ama benim moral düştü...
arkadaşlar birşey soracağım bat tarihini hesaplamak için kimyasal gebelik geçirdiğimizde kanamamızın başladığı günü mü sat olarak sayıyoruz yoksa ondan önceki adetimizi mi sat olarak sayıyoruz
teşekür eder,m cnm inş.hepimizin yüzünü güldüsün rabbim
mrb papatyacık inş.haziran ayına birazda ola mutlu girerim dualarınıza benide ekleyin
canım benim son bat 4 mayıs
beklenen adet 2 haziran inş.gelmez kırmızılarda :18::18: ilk denememdi nisan ayı bu arada benim vatan 01
aynı günde hamile kalcaz belkide
inşallah cimcimem inşallah :)) son 2 gün.senin kaç günün var
bütün moralim geri yüklendi kızlar tekrar deşarj oldum resmen demek ki ben 2 hafta sonra tekrar gidiyorum kontrole destek için çok teşekkürler kızlar sizde olmasanız. zaten ilk doğumumda da kadınlar kulübünden hiç çıkmazdım çok rahat geçirmiştim hamileliğimi. şimdide çıkmıcam sanırım. bu arada ecrin fatıma kızımın ismi ben Behiye kızlarcanım moralini sakın bozma bak, arkadaşlarında dediği gibi zamanı vardır biraz daha
ufak bi araştırmayla aşağıdaki bilgiyi buldum,
Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi transabdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.
inşallah cimcimem inşallah :)) son 2 gün.senin kaç günün var
bütün moralim geri yüklendi kızlar tekrar deşarj oldum resmen demek ki ben 2 hafta sonra tekrar gidiyorum kontrole destek için çok teşekkürler kızlar sizde olmasanız. zaten ilk doğumumda da kadınlar kulübünden hiç çıkmazdım çok rahat geçirmiştim hamileliğimi. şimdide çıkmıcam sanırım. bu arada ecrin fatıma kızımın ismi ben Behiye kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?