Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlar ben de beklemedeyim. ilk denememizi yaptık geçen ay. mayısın 10unda adet olmam lazım daha 4 gün var. çooook merak ediyorum vakit geçmiyor. beni de yazarmısınız listeye :)

HOosgeldin canım seninle birlikte ilk deneme olup hemde batı 10mayis olan 3 kisiyiz su an herseyi aynı anda yasycaz hadi bakalım umarım bu tesadüfler güzelliklere vesile olur aynı anda hamis kalırız

HOosgeldin canım seninle birlikte ilk deneme olup hemde batı 10mayis olan 3 kisiyiz su an herseyi aynı anda yasycaz hadi bakalım umarım bu tesadüfler güzelliklere vesile olur aynı anda hamis kalırız

aminnnnn inşallah :)

evet bende nisanı boş geçirdim beklentim gerçek olmadı mayıs kısmet artık :) regl 5 gn geçti ama çok istiyorum ya olmaz şimdi

ne bileyim ilkinde herşeyi yaşamıştım belirti olarak şimdide bekliyorum heralde

Canım belirtilere hiç takılma bence. Ben oğlumda hiçbir belirti yaşamadım, hatta endişeleniyordum acaba bir sorun mu var bebekte o yüzden mi belirti yok diye ama çok şükür alan gibi geldi (maşallah), kızımda da mahvoldum o belirtilerin elinden, aklına gelecek gelmeyecek her türlü belirtiyi yaşadım, o da prenses maşallah. Yani canım, her kadında farklı olabildiği gibi, aynı kadının farklı hamileliklerinde de farklı olabiliyor durum. Hayırlısını dile her zaman, hayırsızsa eğer, hayırlı zamanda gelsin bebişin canım, hepimizin :)

Slm kızlar.. Ben de foruma yeni üye oldum, ama uzun zamandır forumu okuyanlardanım... Ben de en son adet günümde (29 nisan) hapı bıraktım.. Kısacası mayıs ayı için umutluyum... Folik asit kullanmaya da başladım. Adetim biter bitmez çalışmalara başladık... Hatta dün böyle kasıklarımda bi tuhaflık hissettim... Gerçi hemen adet sonrası olur mu bilmem ama ben umutlanmaya başladım bile... Ne garip bir şeymiş, düşünmeyeceğim dese de insan düşünmeden edemiyor... Bir arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanıyordu, birileri arada bir ara vermen lazım demiş, o da 1 hafta ara vermiş, o ara da hamile kalmış... İnşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz diyorum...

günaydinnnnnnnnnn.......dün daha çoktuu belirtimm bugun bendede bişii yokk.....allahım lütfennnnnnnnnnnn herkes hamilee kalsın bende

Dünyayı yiyorum canım tüm foruma yeter yediklerim yumurtadan nefret ederim onu bile yiyorum zorla midemi bulandıracam belirti yaratıcam kendime normalde midem zaten hassas reflüm var amaa yok dipçik gibiyim

ay allah seniii :) inşallah bebiş açıyordur iştahını :) ya hafta sonu annemlerdeydik en sevdiğim tatlı vardı ki ben tatlıya bayılırım yiyemedim bilyomusun eşim gezindikçe tatlı gösteriyor ıı hiç oralı olamıyorum içim istemiyo psikoloji kendime haller ediyortum galiba.. ama sende bendenmişsin :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…