- Konu Sahibi cimcimesultan
-
benim şimdiden adet belirtilerim başladı sanki off offf(
Slm kızlar.. Ben de foruma yeni üye oldum, ama uzun zamandır forumu okuyanlardanım... Ben de en son adet günümde (29 nisan) hapı bıraktım.. Kısacası mayıs ayı için umutluyum... Folik asit kullanmaya da başladım. Adetim biter bitmez çalışmalara başladık... Hatta dün böyle kasıklarımda bi tuhaflık hissettim... Gerçi hemen adet sonrası olur mu bilmem ama ben umutlanmaya başladım bile... Ne garip bir şeymiş, düşünmeyeceğim dese de insan düşünmeden edemiyor... Bir arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanıyordu, birileri arada bir ara vermen lazım demiş, o da 1 hafta ara vermiş, o ara da hamile kalmış... İnşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz diyorum...
evet bende nisanı boş geçirdim beklentim gerçek olmadı mayıs kısmet artık :) regl 5 gn geçti ama çok istiyorum ya olmaz şimdi
ay allah seniii :) inşallah bebiş açıyordur iştahını :) ya hafta sonu annemlerdeydik en sevdiğim tatlı vardı ki ben tatlıya bayılırım yiyemedim bilyomusun eşim gezindikçe tatlı gösteriyor ıı hiç oralı olamıyorum içim istemiyo psikoloji kendime haller ediyortum galiba.. ama sende bendenmişsin :):):)
benide ekleyin ama gerci olmadı ama bat 5 mayıs sonuc negatif gerci adet olmadım henüz ama teste negatif cıktı dün
kızlar sizi uyarıyorum bir konuda biliyorum içiniz kıpır kıpır ama çok fazla üstünüzde baskı yapmayın, yalancı gebelik diye bişeyde var. aş eriyosunuz, mideniz bulanıyor, adetiniz kesiliyor, karnınız büyüyor ama sadece su çıkıyor (hatta tekmeleme hissedenler bile oluyormuş) ondan doktor kontrolünden çıkmayın , ben yaşadım bunu daha önce. adetim kesildi aşerdim karnım sertleşti midem bulandı başım döndü. ama hiç bişey çıkmadı.allahım herkese sağlıklı nasip etsin.
Bu arada eğer gerçekten varsa 2. gebelik tecrübem olarak belirtileri aktarıyorum.
- mide bulantısı genelde 2. aya yakın başlıyor, baş dönmeside
- kasıklarınız sertleşiyor(elinizi hafif bastırınca sertleşmeyi hissedersiniz)
- kasık bölgeniz ve karın bölgeniz arasında çok derinden kasılmalar hissediyorsunuz ( muhtemelen rahim kendini hazırlıyor)
- çok iştahınız olmuyor(mide bulantısıda olabilir iştahsızlıkta kişiye göre değişir)
- en önemliside göğüslerinizde aşırı hassasiyet ve yumuşama ( bu erkendende olabilir hamileliğin ilerleyen zamanlarındada, bende ilk hafta oluyor resmen göğüslerim yumuşamadan sarkıyor içi boşalıyor sanki...)
BU BELİRTİLERİ YAŞAYANLAR VAR MI?
-
dur bakalım bekle biraz daha hemen pozitif göstermez kan testimi yaptırdın sen...
katılıyorum sana o yalancı gebeliği bende yaşadım resmen gebelik belirtileri ama testler negatif
oyüzden çok takılmamak lazım
benimde ikinci gebeliğim olucak eğer hamile kalırsam
kızımda ki belirtileri bende yazayım
ben kızımı 4 haftalıkken çok erken öğrendim
nedeni belirtiler değil ben acale ettim test yapmakta ama hemen 2. çizgi soluk bir şekilde çıkmıştı
hiçbir belirtim yoktu öğrendikten sonra çok fazla uyku hali yaşadım normalde çok uykuya düşen insan değilim
miyde bulantısı göğüslerdeki değişikler 6. haftadan sonra başladı bende
günaydinnnnnnnnnn.......dün daha çoktuu belirtimm bugun bendede bişii yokk.....allahım lütfennnnnnnnnnnn herkes hamilee kalsın bende
kızlar sizi uyarıyorum bir konuda biliyorum içiniz kıpır kıpır ama çok fazla üstünüzde baskı yapmayın, yalancı gebelik diye bişeyde var. aş eriyosunuz, mideniz bulanıyor, adetiniz kesiliyor, karnınız büyüyor ama sadece su çıkıyor (hatta tekmeleme hissedenler bile oluyormuş) ondan doktor kontrolünden çıkmayın , ben yaşadım bunu daha önce. adetim kesildi aşerdim karnım sertleşti midem bulandı başım döndü. ama hiç bişey çıkmadı.allahım herkese sağlıklı nasip etsin.
Bu arada eğer gerçekten varsa 2. gebelik tecrübem olarak belirtileri aktarıyorum.
- mide bulantısı genelde 2. aya yakın başlıyor, baş dönmeside
- kasıklarınız sertleşiyor(elinizi hafif bastırınca sertleşmeyi hissedersiniz)
- kasık bölgeniz ve karın bölgeniz arasında çok derinden kasılmalar hissediyorsunuz ( muhtemelen rahim kendini hazırlıyor)
- çok iştahınız olmuyor(mide bulantısıda olabilir iştahsızlıkta kişiye göre değişir)
- en önemliside göğüslerinizde aşırı hassasiyet ve yumuşama ( bu erkendende olabilir hamileliğin ilerleyen zamanlarındada, bende ilk hafta oluyor resmen göğüslerim yumuşamadan sarkıyor içi boşalıyor sanki...)
BU BELİRTİLERİ YAŞAYANLAR VAR MI?
-
olur canım olur ben hemen adetten sonra eşimle birlikte oldum şu anda 11 gün geçti adetimin üstünden testte pozitif çıktı...
kızlar akıntımda çok az kan gördüm sanırım adet olucam...
kızlar akıntımda çok az kan gördüm sanırım adet olucam...
yerleşme kanaması olabilrimi canım kaç gün var adetine
adetimin üstünden 11 gün geçti nisanın 26 sında olmam gerekti testte pozitif çıktı ama biraz önce tuvalette akıntımda böyle kan vardı çok az ama vardı işte. canım sıkıldı adet önce akıntımı acaba bilemedim.[/QUO
kendini yorma canım uzan ve ayaklarını yüksekte tut hatta gidebilme imkanın varsa doktoruna bir görün bakalım
adetimin üstünden 11 gün geçti nisanın 26 sında olmam gerekti testte pozitif çıktı ama biraz önce tuvalette akıntımda böyle kan vardı çok az ama vardı işte. canım sıkıldı adet önce akıntımı acaba bilemedim.
yerleşme kanaması olabilir canını sıkma canım
yerleşme kanaması diye bişey varmı ilk hamileliğimde hatırlamıyorum olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?