Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

olur canım olur ben hemen adetten sonra eşimle birlikte oldum şu anda 11 gün geçti adetimin üstünden testte pozitif çıktı...

kızlar sizi uyarıyorum bir konuda biliyorum içiniz kıpır kıpır ama çok fazla üstünüzde baskı yapmayın, yalancı gebelik diye bişeyde var. aş eriyosunuz, mideniz bulanıyor, adetiniz kesiliyor, karnınız büyüyor ama sadece su çıkıyor (hatta tekmeleme hissedenler bile oluyormuş) ondan doktor kontrolünden çıkmayın , ben yaşadım bunu daha önce. adetim kesildi aşerdim karnım sertleşti midem bulandı başım döndü. ama hiç bişey çıkmadı.allahım herkese sağlıklı nasip etsin.

Bu arada eğer gerçekten varsa 2. gebelik tecrübem olarak belirtileri aktarıyorum.
- mide bulantısı genelde 2. aya yakın başlıyor, baş dönmeside
- kasıklarınız sertleşiyor(elinizi hafif bastırınca sertleşmeyi hissedersiniz)
- kasık bölgeniz ve karın bölgeniz arasında çok derinden kasılmalar hissediyorsunuz ( muhtemelen rahim kendini hazırlıyor)
- çok iştahınız olmuyor(mide bulantısıda olabilir iştahsızlıkta kişiye göre değişir)
- en önemliside göğüslerinizde aşırı hassasiyet ve yumuşama ( bu erkendende olabilir hamileliğin ilerleyen zamanlarındada, bende ilk hafta oluyor resmen göğüslerim yumuşamadan sarkıyor içi boşalıyor sanki...)
BU BELİRTİLERİ YAŞAYANLAR VAR MI?
-

katılıyorum sana o yalancı gebeliği bende yaşadım resmen gebelik belirtileri ama testler negatif
oyüzden çok takılmamak lazım

benimde ikinci gebeliğim olucak eğer hamile kalırsam
kızımda ki belirtileri bende yazayım

ben kızımı 4 haftalıkken çok erken öğrendim
nedeni belirtiler değil ben acale ettim test yapmakta ama hemen 2. çizgi soluk bir şekilde çıkmıştı
hiçbir belirtim yoktu öğrendikten sonra çok fazla uyku hali yaşadım normalde çok uykuya düşen insan değilim
miyde bulantısı göğüslerdeki değişikler 6. haftadan sonra başladı bende

uyku bendede oldu sürekli uymak istiyorum halsaizlik yerimden kalkıp tuvalete gidemiyorum
- idrara çıkma isteği(bu normalde hamileliğin 6. ayından sonra olan bişey ama rahim kendini hazırlarken idrar kesesini itebiliyor ve idrara çıkma isteği oluşuyor.)

günaydinnnnnnnnnn.......dün daha çoktuu belirtimm bugun bendede bişii yokk.....allahım lütfennnnnnnnnnnn herkes hamilee kalsın bende

günaydınnn canımm.aynen bende de :) son 1 gün benim off.adet belirtileri oluyor birbirine benzediği için anlamıyorki insan.ama ben kesin adet göreceğim ya yine olmadı (

kendimi dinlemiyorum ama insan ister istemez istediği için heralde havaya giriyor. bende şunlar var arkadaşlar. kasıklarım ve belimde ağrı özellikle ayağa kalkınca kasıklarımda doluluk hissi beyaz sümüğümsü ip gibi uzayan akıntı (yumurtlama dönemimde olduğumdanda olabilir) bacaklarımda özellikle eklem yerlerimde ağrı ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum. birde özellikle sağ göğsümde ara ara sol göğsümde sızı (sanki ceryanda kalmışım gibi ara sıra sızı saplanıyor) ve son olarak sabahları kalkarken kalbim pır pır atıyor ve giyinirken bile yorulma hissi. acaba bahar yorgunluğumudur ben kendimimi dinliyorum yoksa belirti olabirlimi bilemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…