Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

selam kızlar. beni de ekler misiniz. bat 26 mayıs. karar verdikten sonra heyecanlıymış beklemek. hayırlısı bakalım.

ne kadar pozitif bir doktor.. çok güzel söylemiş.

ayyy gelsinde çaktırmadan gelsin razıyım ben yeterki gelsin :))

günaydinnnnnnnnnn.......dün daha çoktuu belirtimm bugun bendede bişii yokk.....allahım lütfennnnnnnnnnnn herkes hamilee kalsın bende
benimde öyleeeee belirti falan kalmadı hatta belirtiler adet belirtilerine döndüüüüü

evet canım dün kan testi yaptırdım 0.100 cıktı cok düsük 1.denemeydi sanırım yumurtlamaya denk gelmedi demekki kısmet benide ekleyin listeye tuana_05 1.deneme 5 mayıs bat sonuc negatif

sen listede varsın zaten canım ama bekle biraz daha p.tesiye kadar bekle sonra haziranı yazarız gerekirse

selam kızlar. beni de ekler misiniz. bat 26 mayıs. karar verdikten sonra heyecanlıymış beklemek. hayırlısı bakalım.

hoşgeldin cnaım yazıyorum hemen

Kızlar merhaba, dersim bitti eve geldim ve gelir gelmez bilgisayar başındayımmm :)) son 5 gunum hiç belırtım yok hamilelik belırtısıde yok adet belırtısıde yok inşallaaah güzeeel haberler verebılırım :)) Allah' ım günler su gibi aksın ve herkes bat gününde mutlu haberi alsın inşallaah (AMİİİİİİİİN) :))) sizde durumlar nasıl? :)

gittiğimde görmemişti doktor dün. test istedi yaptım ama çocukla gidemedim tek başıma bakalım nolacak 2 hafta beklemeye karar verdim bekleyip görücez.

kesenin görünmesi için beta hcg nin baya yükselmesi lazım. kan verdin sanırım aldınmı sonucunu

aynen canım bende de öyle 5 gün kaldı ama belirti yok hafif baş dönmesi var

hmm anladım canımm 2-3 güne sivilcelerim çıkmazsa iyice şüphelenırım, ama sıvılce cıkarsa bılırım kı adet olcam

sivilcelerimin çıkması lazımdı ama çıkmadı benimde bakalım zaten batlarda aynı sen takip et bende geliyorum arkandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…