- Konu Sahibi cimcimesultan
-
var canım her hamilelik bir olmuyor rengi nasıldı hafif pembemsi veya kahverengi oluyor yerleşme kanaması
pembe. böyle küçük kan parçası gibi sonra akıntı biraz pembe oldu sonra düzeldi gibi
kalbini bozma canım bekle bakalım ama sen yinede kendini yorma. sen doktora gittinmi kan testi kese falan bakıldımı canım
benımde olsaydı suan 8 aylık olcaktı benımle hamıle kalanlar doğum ıcın hazırlanıyor suan...ama napalım canım kısmet değilmiş belkıde Allah' ın sevgili kuluyuz ki o bebekler düşmüş herşeyde bı hayır vardı ben düşük yaptıgım gun doktorum 2 şey için şükret demişti birincisi hamile kalabılıosun bı sorun yok bunu öğrendiğin için 2. sıde sağlıksız hastalıklı bı bebeği bünyen kabul etmediği için şükretmelısın demişti. oyuzden sende gönlunu ferah tut canımmm
Canım belirtilere hiç takılma bence. Ben oğlumda hiçbir belirti yaşamadım, hatta endişeleniyordum acaba bir sorun mu var bebekte o yüzden mi belirti yok diye ama çok şükür alan gibi geldi (maşallah), kızımda da mahvoldum o belirtilerin elinden, aklına gelecek gelmeyecek her türlü belirtiyi yaşadım, o da prenses maşallah. Yani canım, her kadında farklı olabildiği gibi, aynı kadının farklı hamileliklerinde de farklı olabiliyor durum. Hayırlısını dile her zaman, hayırsızsa eğer, hayırlı zamanda gelsin bebişin canım, hepimizin :)
benimde öyleeeee belirti falan kalmadı hatta belirtiler adet belirtilerine döndüüüüügünaydinnnnnnnnnn.......dün daha çoktuu belirtimm bugun bendede bişii yokk.....allahım lütfennnnnnnnnnnn herkes hamilee kalsın bende
evet canım dün kan testi yaptırdım 0.100 cıktı cok düsük 1.denemeydi sanırım yumurtlamaya denk gelmedi demekki kısmet benide ekleyin listeye tuana_05 1.deneme 5 mayıs bat sonuc negatif
selam kızlar. beni de ekler misiniz. bat 26 mayıs. karar verdikten sonra heyecanlıymış beklemek.hayırlısı bakalım.
selam kızlar. beni de ekler misiniz. bat 26 mayıs. karar verdikten sonra heyecanlıymış beklemek.hayırlısı bakalım.
ne kadar pozitif bir doktor.. çok güzel söylemiş.
rabbim herkese nasip etsin. duaları deneyin Allahtan isteyin kesinlikle veriyor...
evt ya Allah doktorumdan razı olsun mükemmel bi insan en az 15 dakka ılgılenıyor, odasına giren bi kişi yarım saatde çıkıyor. Mükemmel bi insan.
gittiğimde görmemişti doktor dün. test istedi yaptım ama çocukla gidemedim tek başıma bakalım nolacak 2 hafta beklemeye karar verdim bekleyip görücez.
ne kadar pozitif bir doktor.. çok güzel söylemiş.
Kızlar merhaba, dersim bitti eve geldim ve gelir gelmez bilgisayar başındayımmm :)) son 5 gunum hiç belırtım yok hamilelik belırtısıde yok adet belırtısıde yok inşallaaah güzeeel haberler verebılırım :)) Allah' ım günler su gibi aksın ve herkes bat gününde mutlu haberi alsın inşallaah (AMİİİİİİİİN) :))) sizde durumlar nasıl? :)
hangi şehirde ikamet ediyor? aklımızda bulunsun.
aynen canım bende de öyle 5 gün kaldı ama belirti yok hafif baş dönmesi var
hmm anladım canımm 2-3 güne sivilcelerim çıkmazsa iyice şüphelenırım, ama sıvılce cıkarsa bılırım kı adet olcam
hmm anladım canımm 2-3 güne sivilcelerim çıkmazsa iyice şüphelenırım, ama sıvılce cıkarsa bılırım kı adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?