Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

çok uzakmış ama yine de sağolasın

evt canım malesef çok uzak. Ben doğuma büyüme istanbulluyum eşimde öyle ailelerimizde orda. Düğüne 2 ay kala eşim sınavlara girmişti tayini şanlıurfaya çıktı ve düğünden sonra burda yaşamaya başladık ilk zamanlarda çok zor oldu ama şimdi alıştım :)

Ne güzel Batdaş olduk :) Peki vücudunda herhangi bir değişiklik görüyor musun canım???

ehehee batdaş tuttum bunu vala anlayamıormki bikaç gün öncesine kadar karnm kasıklarm çok ağrıdı ama son 2 gündr bişi yok gibi göğüsler şişiomuş damar çıkıomus falan..benm adet dönemindede pek göğüs şişliğim olmaz acı falan hissetmem göğüsümde yeşil yeşil damarlar var belli oluo ama onlar normalde de var bende bide ben bu zamana kadar kendimi hiç incelememişim değişiklikleri hiç takip etmemişim yani bunlar her adet dönemnde oluomuydu bende yoksa bu ay kendmi çok dinledm yeni mi fark ettm bilmiorm..bakalm bekleyip görcez sende her hangi bi deişiklik oluo mu canm ??

ahh ahsenim ahh benimde öyle muhakkak 1,2 çıkar sivilce şimdi kurudu bakalım yarını iple çekiyorum :) her wc ye girerken korka korka bakıyorum var mı böyle birşey yaa

ahh ahsenim ahh benimde öyle muhakkak 1,2 çıkar sivilce şimdi kurudu bakalım yarını iple çekiyorum :) her wc ye girerken korka korka bakıyorum var mı böyle birşey yaa

canımm bılırım o pskolojiyi ben bıle 5 gun olmasına ragmen sımdıden korkuyorum. Hayırlısıyla bi yarını atlat bakalım ne olcak :) adetın duzenlımıdır? her zaman gununde olurmusun?

gitsin gelmesin o sivilceler inaşalllllaaaahhhhhh :)
ayyy ne güzel sizin az kaldı bana daha çok var yaa

canımm bılırım o pskolojiyi ben bıle 5 gun olmasına ragmen sımdıden korkuyorum. Hayırlısıyla bi yarını atlat bakalım ne olcak :) adetın duzenlımıdır? Her zaman gununde olurmusun?

evet canım düzenli oluyor.günü olmasda ya bir gün önce yada sonra 1 gün farkediyor yani

merve sen hamile değilmisin gelişim tablosu çıkıyorda yazılarında ...

herkez aynı şeyi soruyor :)) ne alaka oluyodur.canım ben düşük yaptım düşükten önce yapmıştım tabloyu ama kaldıramıyorum nasıl kaldırılıyor bir bilen varsa yardım etsin.birşey değil herkez hamileyken nasıl hamilelik düşünüyor bu diyordur garip oluyo tabi :)))

gitsin gelmesin o sivilceler inaşalllllaaaahhhhhh :)
ayyy ne güzel sizin az kaldı bana daha çok var yaa

ah keşke benimde 2 hafta falan olsaydı yada yeni yumurtluyo olsaydım o zaman daha güzel çalışırdım benim bu aydan hiç umudum yok çünkü adam akıllı çalışma olmadı

canım kullanıcı ayarlarından yapabilirsin özel günlerde bebeğinin doğum tarihi falan yazıyodur onu sıfırla düzelirsin

bide bu var
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

burdan tahmini doğum tarihini sil düzelecektir

Son düzenleme:
havaaa çokkk sıcakk ya......................üstelikk gebelik belirtimde yokkkk.off fiyorum

ahahahahaa ALLAH seni güldürsün....vallahiii neşemii getirdin yerimee....hiçç o yönden bakmamıstım...inşaalhh fatmamm yaa inşaalhh 4 gözlee 4 yıldır bekliyorum vallahii

"ÜZÜLME der mevlana; EĞER ÇOK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR . . ."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…