- Konu Sahibi cimcimesultan
-
çok uzakmış ama yine de sağolasın
benim 2 sivilce çıktıdeğilmiyim ozamannnn (
Ne güzel Batdaş olduk :) Peki vücudunda herhangi bir değişiklik görüyor musun canım???
mervecim her sıvılce cıkan adet olcak dıye bısey yok ben surdan yola cıktım her adetten once sıvılcem cıkar ve adet olurum ondan öyle düşündüm. Sonuçta sıvılce bu stresten de cıkabılır :)) bozmayalım morellerımızı :))
ahh ahsenim ahh benimde öyle muhakkak 1,2 çıkar sivilce şimdi kurudu bakalım yarını iple çekiyorum :) her wc ye girerken korka korka bakıyorum var mı böyle birşey yaa
ahh ahsenim ahh benimde öyle muhakkak 1,2 çıkar sivilce şimdi kurudu bakalım yarını iple çekiyorum :) her wc ye girerken korka korka bakıyorum var mı böyle birşey yaa
gitsin gelmesin o sivilceler inaşalllllaaaahhhhhh :)
ayyy ne güzel sizin az kaldı bana daha çok var yaa
evt canım yaa az kaldıkça gunler geçmıyor sankı :))
canımm bılırım o pskolojiyi ben bıle 5 gun olmasına ragmen sımdıden korkuyorum. Hayırlısıyla bi yarını atlat bakalım ne olcak :) adetın duzenlımıdır? Her zaman gununde olurmusun?
merve sen hamile değilmisin gelişim tablosu çıkıyorda yazılarında ...
herkez aynı şeyi soruyor :)) ne alaka oluyodur.canım ben düşük yaptım düşükten önce yapmıştım tabloyu ama kaldıramıyorum nasıl kaldırılıyor bir bilen varsa yardım etsin.birşey değil herkez hamileyken nasıl hamilelik düşünüyor bu diyordur garip oluyo tabi :)))
en yakın sen varsın ahseeenciğim volare ve merve seni takip ediyor
varmı peki belirti :)
havaaa çokkk sıcakk ya......................üstelikk gebelik belirtimde yokkkk.off fiyorum
unutma ateş basmasıda hamilelik belirtilerindendir...
ahahahahaa ALLAH seni güldürsün....vallahiii neşemii getirdin yerimee....hiçç o yönden bakmamıstım...inşaalhh fatmamm yaa inşaalhh 4 gözlee 4 yıldır bekliyorum vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?