Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

"ÜZÜLME der mevlana; EĞER ÇOK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR . . ."

dogruu sözee nedenirkii......hepp hayırlsı degilmişş diye avutuyorum kendimiii...3.melegimiii kollarima almakk dilegiylee

ah keşke benimde 2 hafta falan olsaydı yada yeni yumurtluyo olsaydım o zaman daha güzel çalışırdım benim bu aydan hiç umudum yok çünkü adam akıllı çalışma olmadı

hiç belli olmaz bebeğim...düşünsene nasıl bir mucizedirki bu ayda en yüksek şansın sadece 4 gün... milyonlarca spermden sadece bir tanesi... ve sadece bir yumurta ile birleşiyor... rabbim kararladıysa olur canım... bizimki cahil umut değil tevekkül... allah gönlmüze göre verecekir inşallah...

ya o halsizliği sorma canım. sabah zor kalktım kalbim pırpırda pır pır başım zonk zonk etti giyinirken bile nefes nefese kaldım valla

aynen canım ya bende de baş ağrısı yorgunluk var sabah öğrencılerım bıle hocam hastamısınız renginiz solgun dedi :) bende bı mutlu oldum hadııı yaaa dedım :)) ama sıcaklarda cok fazla belkı sıcaklardan da olabılır ama inşallah öyle deildir :))

valle benim 14 gün var o yüzden heveslenmek istemiyorum canım ama senin az kaldı oladabilir inşallahhhhhhh inşallah öyledir yarabbim...

tatlım sabah ilk tuvalete çıkışınla yap istersen. valla ben duramaz yapardım heralde :):):):)

bende duramıyorum kiiii.sadece negatif görüp çok üzülmek istemiyorum.binbir hevesle ve kalbim yerinden çıkacakmış gibi heyecanla çift bekleyip tek çizgi görünce yıkılmak istemiyorum

Merhaba arkadaşlar

hepinize güzel günler diliyorum.. gerçi gün bitti sayılır ama çıkmadan bir selam vereyim istedim.

buarada biz ilk çalışmamızı yaptık... hayırlısı artık..

hoşçakalın...

bende duramıyorum kiiii.sadece negatif görüp çok üzülmek istemiyorum.binbir hevesle ve kalbim yerinden çıkacakmış gibi heyecanla çift bekleyip tek çizgi görünce yıkılmak istemiyorum

canım testlerde hemen çıkmayabiliyor biliyorsun. ama sonuç nispette olsa hayırlı vakit bu değilmiş demek diyeceğiz ve hep birlikte bekleyeceğiz bebeklerimizi yıkılmak umudumuzu yitirmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…