- Konu Sahibi cimcimesultan
-
"ÜZÜLME der mevlana; EĞER ÇOK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR . . ."
dogruu sözee nedenirkii......hepp hayırlsı degilmişş diye avutuyorum kendimiii...3.melegimiii kollarima almakk dilegiylee
Kaldıramıyorum cimcimeee :))
Kaldıramıyorum cimcimeee :))
ah keşke benimde 2 hafta falan olsaydı yada yeni yumurtluyo olsaydım o zaman daha güzel çalışırdım benim bu aydan hiç umudum yok çünkü adam akıllı çalışma olmadı
yok canım ya belırtıler yok olup gitti :) sadece üstümde bi halsizlik var oakadr :)
unutma ateş basmasıda hamilelik belirtilerindendir...
ya o halsizliği sorma canım. sabah zor kalktım kalbim pırpırda pır pır başım zonk zonk etti giyinirken bile nefes nefese kaldım valla
aynen canım ya bende de baş ağrısı yorgunluk var sabah öğrencılerım bıle hocam hastamısınız renginiz solgun dedi :) bende bı mutlu oldum hadııı yaaa dedım :)) ama sıcaklarda cok fazla belkı sıcaklardan da olabılır ama inşallah öyle deildir :))
valle benim 14 gün var o yüzden heveslenmek istemiyorum canımama senin az kaldı oladabilir inşallahhhhhhh inşallah öyledir yarabbim...
Forum ayarlarım'dan - Profil ayarlarım'a gir.
Aşağıya indikçe bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazar oradaki tarihi sil ve kaydet canım sanırım o zaman takvim kalkacaktır.
inşallah canm cok saol :) senın yumurtlama gunlerın canım, çünkü yumurtlama, adet, gebelık belırtılerı hep aynı.
kızlar bat tarihim yarın.sbahtan yapsammı test yada 1,2 gün daha beklesemmi bilemiyorum nedersiniz
tatlım sabah ilk tuvalete çıkışınla yap istersen. valla ben duramaz yapardım heralde :):):):)
bende duramıyorum kiiii.sadece negatif görüp çok üzülmek istemiyorum.binbir hevesle ve kalbim yerinden çıkacakmış gibi heyecanla çift bekleyip tek çizgi görünce yıkılmak istemiyorum
kızlar bat tarihim yarın.sbahtan yapsammı test yada 1,2 gün daha beklesemmi bilemiyorum nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?