- Konu Sahibi cimcimesultan
-
benim de yumurtlamam da son gün bakalım nolcak???
benim de yumurtlamam da son gün bakalım nolcak???
yap tabı canım ya ıyı sabrettın eger oluşmuşsa bata 2 gun kala bıle cıkma ıhtımalı cok yuksekmış :))) sen yarın sabah yap bıze mutlu haberı ver ınsallah :)
canım testlerde hemen çıkmayabiliyor biliyorsun. ama sonuç nispette olsa hayırlı vakit bu değilmiş demek diyeceğiz ve hep birlikte bekleyeceğiz bebeklerimizi yıkılmak umudumuzu yitirmek yok
bende duramıyorum kiiii.sadece negatif görüp çok üzülmek istemiyorum.binbir hevesle ve kalbim yerinden çıkacakmış gibi heyecanla çift bekleyip tek çizgi görünce yıkılmak istemiyorum
pozitif çizgisi belli belirsiz böyle çok silik çıkarsa oda pozitif kabul ediliyormuş söylim....:))
biliyorum canım onu bile görsem dünyalar benim olacakta :)
benim 14 bugün canım biz senle aynı değilmiydik ya senin nasıl son gün
ümitsizlik yok....eşleri rahatsız etmeye devam kızlar....:)))
:) bi zahmet olsunlar yanii sadece kendimiz için çalışmıyoruz ya :)
off ahsencim şimdiden heyecanlandım inşallah güzel haber olur hepimiz için yalnızca benim için değil bu formda hamileliği isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin rabbim hepimizin yüzü gülsün
kızlarr hepinize selamlar,, yeni geldim eve hemen foruma göz attım son 3 gün hadi bakalım bat geleme inşallah :)) (hayırlısı ile tabi)
benim benden hevesli hamile değilim sanırım diyorum yok yok hamilesin sen diyo....:)))
canım aynen benım eşimde çok hevesli ya, bu ay kesın hamılesın diyo, allah korusun adet olursam nasıl söylerim ona kara kara düşünüyorum
yumurtlama hesaplama uygulamaam var bugunu son gun diye gösteriyor yanılıyor mym
bende ılk defa yazıyorum... nısanda denedık.. mayıs geldı test yaptırdım ama sonuc cıkmadı ... martdan berıde hasta olmuyorum..
günaydinnnn boll hamile haberlerii duycagımız bi gün olsun.....benimde 21.günümm dün yine belkiii geçç yumurtalamısım diye kocamla calıştık bakalımm ne olcekk..belirti yok..ara sıra gelip giden sag kasık agrısıı..ama gögüslerr marmelat gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?