Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

yap tabı canım ya ıyı sabrettın eger oluşmuşsa bata 2 gun kala bıle cıkma ıhtımalı cok yuksekmış :))) sen yarın sabah yap bıze mutlu haberı ver ınsallah :)

off ahsencim şimdiden heyecanlandım inşallah güzel haber olur hepimiz için yalnızca benim için değil bu formda hamileliği isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin rabbim hepimizin yüzü gülsün

canım testlerde hemen çıkmayabiliyor biliyorsun. ama sonuç nispette olsa hayırlı vakit bu değilmiş demek diyeceğiz ve hep birlikte bekleyeceğiz bebeklerimizi yıkılmak umudumuzu yitirmek yok

doğru söylüyorsun canım.rabbim vereceği hayırlı zamanı bilir elbet

kızlarr hepinize selamlar,, yeni geldim eve hemen foruma göz attım son 3 gün hadi bakalım bat geleme inşallah :)) (hayırlısı ile tabi)

Son düzenleme:
bende ılk defa yazıyorum... nısanda denedık.. mayıs geldı test yaptırdım ama sonuc cıkmadı ... martdan berıde hasta olmuyorum..

günaydinnnn boll hamile haberlerii duycagımız bi gün olsun.....benimde 21.günümm dün yine belkiii geçç yumurtalamısım diye kocamla calıştık bakalımm ne olcekk..belirti yok..ara sıra gelip giden sag kasık agrısıı..ama gögüslerr marmelat gibii

dün biri yazmıştı belirtilenden yumuşayan göğüsler diye senin marmelatlar buna işaret olmasın tatlım
bide baksana 21. gün hala kasığın batıyor bence olacak senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…