- Konu Sahibi cimcimesultan
-
arkadaşlar benim bat 5 mayıs hala olmadım ya 6 mayısta kan tahlili verdim negatifti hala olmadım mevsimsel bişeymi adet olacakmısım gibi sancım var acaip gaz problemim var kasıklarıma bi sancı giriyor bide akıntım beyaz kıvamlı ne sizce bu şimdi ya offff bana yardımcı olun fikirlerinizi bekliyorummmm
bakalım nolacak senin ne zaman bat
Günaydın canlarrr.sabah dayanamayıp test yaptım malesef tek çizgi.bugün hastalanmam gerekiyor.hayırlısı diyelim.yine nasip olmadı
hayırlısı olsun canımmm ama kırmızıları görene kadar umudu kesmek yooook :)))
inşallah canım.ama yakında gösterirler kendilerini.bu ay umudum yoktu zaten.çalışmalar pek iyi değildi çünkü ovulasyon günü olmadı :)
hmm anladım canımm ozaman durmak yok yola devaam :)))
canım nerde bu uygulama normalde 11-13-15-17 şansın var
günaydinnnn boll hamile haberlerii duycagımız bi gün olsun.....benimde 21.günümm dün yine belkiii geçç yumurtalamısım diye kocamla calıştık bakalımm ne olcekk..belirti yok..ara sıra gelip giden sag kasık agrısıı..ama gögüslerr marmelat gibii
android işletimli cep telefonumda My cycles diye bir uygulama var ondan yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu uygulamayı.11-13-15-17 derken tam nluyor mayıs olarak mı?
adetinin başladığı günü 1.gün kabulederek say 11.gün,13gün,15.gün,17.gün yumurtlama günlerin oluyor yani altın günler bol bol çalış canım
Selam kızlar nasılsınız,topik çok hızlı ilerliyor yakalayamıyorum yazılanları
Benim doktorum kitabi bilgi olduğunu söyledi bu günlerin yani adetine bir kaç gün kala bir gebe kalabilirsin ki geç döllenme oluyor standart belli günler yokmuş yani tek önemli olan kafaya takmamak bence sağlıklı bir cinsel hayatınız varsa günlere takılıp da strese girmeyin
kesinlikle canım katılıyorum stres hamileliği etkileyen tek neden.ama yuumurtlama günleri önemli hergün yumurtlama günüyle bir tutulmaz ama.şu da bir gerçektir korunmasız her ilişki riskdir.
evt canım malesef çok uzak. Ben doğuma büyüme istanbulluyum eşimde öyle ailelerimizde orda. Düğüne 2 ay kala eşim sınavlara girmişti tayini şanlıurfaya çıktı ve düğünden sonra burda yaşamaya başladık ilk zamanlarda çok zor oldu ama şimdi alıştım :)
aynen canım çünkü benim ilk gebeliğimde değerim çok düşük olduğu için doktor geç döllenme demişti ben de şaşırdım sonuçta yumurtlama günlerine denk getirdik diye onu baz alamazsınız ki dedi herkesin farklı oluyormuş amaaann aslında o kadar basitti kafandan atacaksın olur mu olmaz mı demeden.çok yakın bir arkadaşıma senin yumurtalıklarından bebek olmaz dedi doktor tüp bebek olacak öyle deyince bırakıyorlar kasmayı kendilerini 1 ay sonra hamile kalıyor ee kim nasıl açıklıcak bunuHerşeyin bir zamanı olduğu gb.bebişlerimizin gelmesinin de bir zamanı var ben hep olsun olsun diyordum artık diyorum ki ne zaman sağlıklı bir gebelik geçirerek sağlıklı hayırlı bebeğimi dünyaya getirebilicem o zaman tutsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?