Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Arkadaşlar benim bat 5 mayıs hala olmadım ya 6 mayısta kan tahlili verdim negatifti hala olmadım mevsimsel bişeymi adet olacakmısım gibi sancım var acaip gaz problemim var kasıklarıma bi sancı giriyor bide akıntım beyaz kıvamlı ne sizce bu şimdi ya offff bana yardımcı olun fikirlerinizi bekliyorummmm

Günaydın canlarrr.sabah dayanamayıp test yaptım malesef tek çizgi.bugün hastalanmam gerekiyor.hayırlısı diyelim.yine nasip olmadı

canım seninde dediğin gibi mevsimsel bir durum olabilir kan tahlili pek yanıltmıyor.4,5 gün daha olmazsan tekrar kan testi yaptır derim.

Kalplere şifa bir yazı, paylaşmak istedim:

"Bunca yılın alışkanlığı içinde ürkek bir kedi yavrusu gibi hayaller kurmaya çalıştım önce. Hayatıma şekil verme konusunda hayaller. Sonra hatırladım birden, ben ne hayaller kurarsam kurayım, yaşamın bildiğini okuduğunu. Onun bildiği benim bilgimden daha engin hem de. Hiç aklıma gelmez şeyler çıkartıyor önüme. Eli, kolu benimkilerden daha uzun. Alıyor, veriyor, deniyor türlü türlü. Daha yukarıdan bakıyor manzaraya, benim buradan göremediklerimi, O, oradan daha iyi görüyor. Canımı yakıyor gibi görünse de, biliyorum ki, bildiğimi okursam, çok daha fazla yanacak. O sadece kendime zarar vermemi engelliyor.

İster yorgunluk deyin, ister teslimiyet ya da pırıltılı bir isim; aydınlanma gibi, ister başka bir isim bulun bu halime, kendimi onun programlarına teslim ederek, hayallerimi sonsuz genişlettim işte. O kadar genişler ki, adları bile konulmamış henüz. Yüzümde Buda’nın hep aptalca bulduğum gülümsemesi var, üstelik gözlerimden yaşlar süzülüyor. İçime bakıyorum, buruk ama neşeli.
Evrenin sonsuz sevgisiyle, beni rahminde yeni doğumlara taşıdığını bilmenin tarifsiz hazzı içindeyim. Varsın adı olmasın duygunun." Ayla Seyhun-indigo dergisi

Son düzenleme:

ben senden şüpheleniyorum sen sanki hamilesin...çünkü çoğu belirtiyi taşıyosun...

android işletimli cep telefonumda My cycles diye bir uygulama var ondan yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu uygulamayı.11-13-15-17 derken tam nluyor mayıs olarak mı?

adetinin başladığı günü 1.gün kabulederek say 11.gün,13gün,15.gün,17.gün yumurtlama günlerin oluyor yani altın günler bol bol çalış canım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
inşallah hayırlı haberler alırız bugün

Selam kızlar nasılsınız,topik çok hızlı ilerliyor yakalayamıyorum yazılanları
adetinin başladığı günü 1.gün kabulederek say 11.gün,13gün,15.gün,17.gün yumurtlama günlerin oluyor yani altın günler bol bol çalış canım

Benim doktorum kitabi bilgi olduğunu söyledi bu günlerin yani adetine bir kaç gün kala bir gebe kalabilirsin ki geç döllenme oluyor standart belli günler yokmuş yani tek önemli olan kafaya takmamak bence sağlıklı bir cinsel hayatınız varsa günlere takılıp da strese girmeyin

kesinlikle canım katılıyorum stres hamileliği etkileyen tek neden.ama yuumurtlama günleri önemli hergün yumurtlama günüyle bir tutulmaz ama.şu da bir gerçektir korunmasız her ilişki riskdir.

Merhaba kıızlaar 2gundur girmememiştim oh maşallah sayfalar çoğalmış okudum hepsini inşallah hepimizden güzel haberler gelir

kesinlikle canım katılıyorum stres hamileliği etkileyen tek neden.ama yuumurtlama günleri önemli hergün yumurtlama günüyle bir tutulmaz ama.şu da bir gerçektir korunmasız her ilişki riskdir.

Aynen canım çünkü benim ilk gebeliğimde değerim çok düşük olduğu için doktor geç döllenme demişti ben de şaşırdım sonuçta yumurtlama günlerine denk getirdik diye onu baz alamazsınız ki dedi herkesin farklı oluyormuş amaaann aslında o kadar basitti kafandan atacaksın olur mu olmaz mı demeden.Çok yakın bir arkadaşıma senin yumurtalıklarından bebek olmaz dedi doktor tüp bebek olacak öyle deyince bırakıyorlar kasmayı kendilerini 1 ay sonra hamile kalıyor ee kim nasıl açıklıcak bunu herşeyin bir zamanı olduğu gb.bebişlerimizin gelmesinin de bir zamanı var ben hep olsun olsun diyordum artık diyorum ki ne zaman sağlıklı bir gebelik geçirerek sağlıklı hayırlı bebeğimi dünyaya getirebilicem o zaman tutsun inşallah

şanlıurfa da hangi doktora gidiyorsun canım

aynen aynennnnn :)) mühim olan kafada bitirmek relax olmak hayırlısı diyeceksin.yapacak birşey yok rabbim zamanını bilir nasılsa.kimi zaman elde olmadan adet günü yaklaştıkca geriliyor insan benim gibi mesela :).sabah test yaptım çıkmadı ne yapalım herşey olacağına varır.nice doktorlar hocalar gezip çocuğu olmayanlar var.onlarda sonunda pes ediyor olmazsa olmasın demekki nasip değil bana diyor ve tüm umutlarının bittiği anda hamile kalıyor.yani hayırlısı be gülümmm :)))

günaydın kızlar,

2 gündür bende giremedim, baya ilerlemişsiniz. kızlar benim bata 11 gün var ama 2 gündür karnım semsert ve geriliyor, akıntım çok, kasıklarımda semsert, hatta hapşırınca sanki kasıklarımda birşey varmış gibi batıyor:) ateş basması zaten 1 haftadır var. inş vardır bu sefer meleğim ya....... inş umutla bekleyen herkesin vardır meleği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…