- Konu Sahibi cimcimesultan
-
günaydın kızlar,
2 gündür bende giremedim, baya ilerlemişsiniz. kızlar benim bata 11 gün var ama 2 gündür karnım semsert ve geriliyor, akıntım çok, kasıklarımda semsert, hatta hapşırınca sanki kasıklarımda birşey varmış gibi batıyor:) ateş basması zaten 1 haftadır var. inş vardır bu sefer meleğim ya....... inş umutla bekleyen herkesin vardır meleği:)
ben senden şüpheleniyorum sen sanki hamilesin...çünkü çoğu belirtiyi taşıyosun...
adetinin başladığı günü 1.gün kabulederek say 11.gün,13gün,15.gün,17.gün yumurtlama günlerin oluyor yani altın günler bol bol çalış canım
İnş. Tatlım meleğinin belirtileridir ama yumurtlamada olabilir bu aralar sıkı çalışın canım
inş canım ya. ama bugün 17. gün yumurtlamam bitti sayılır. bir de daha önce hiç böyle belirtiler yaşamamıştım. o kadar çok umudum kırıldıki umarım bu sefer hiç birimizin umudu kırılmaz.
ben buayy 13.15.17.20.günler calıştımm..ay altınn günlermişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tam isabet canım :) yumurlama 1 hafta sürer bünyeye göre değiştiği için 2 gün öncesi ve 2 gün sonrasıda önemli ya .11.13.15.17.19 arası yada 12.14.16.18.20 canım gün aşırı yani.burdan anlayacağımız neredeyse 10 gün durmak yoookk yola devam :))
Arkadaslar benımde bat ım dundu dort gun once test yapmıstım sılık cıkmıstı bugun adetım bır gun gecıktı sabah test yaptım bu sefer daha belırgındı ıkıncı cızgım hemen saglık ocagına gıdıp kan verdım ınsallah sonuclarım ıyı cıkar bes yasında oglum ve ıkı dusugum var dua edın bebegım benımle olsun bı sorun cıkmasınEki Görüntüle 705801 Eki Görüntüle 705801 buda bu sabahkı testım nasıl sızce beta hcg kac cıkar tahmınen
canim hayırlıı ugurluu olsunn........güle güle büyütt inşş....benimde 2 düsügüm var umarim 3 hamileigimi saglıklı geçiririmm........bana göre betannn 40 ila 60 arasiiii
android işletimli cep telefonumda My cycles diye bir uygulama var ondan yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu uygulamayı.11-13-15-17 derken tam nluyor mayıs olarak mı?
Amın Cok sagol canım darısı sızlerın basına olsun ınsallah ıkı dusukten sonra korkuyorum buda dusecek dıye oglumda sorunsuz bır hamılelık gecırmıstım bı ıkı dusuk cok yıprattı bırı bes haftalıktı dıgerıde on ay once kımyasal gebelık yasamıstım
Arkadaslar benımde bat ım dundu dort gun once test yapmıstım sılık cıkmıstı bugun adetım bır gun gecıktı sabah test yaptım bu sefer daha belırgındı ıkıncı cızgım hemen saglık ocagına gıdıp kan verdım ınsallah sonuclarım ıyı cıkar bes yasında oglum ve ıkı dusugum var dua edın bebegım benımle olsun bı sorun cıkmasınEki Görüntüle 705801 Eki Görüntüle 705801 buda bu sabahkı testım nasıl sızce beta hcg kac cıkar tahmınen
İnşallah canım ya o zaman bebisin belirtileridir belki farklılığı hissediyorsundur benmde bata 2 gün var ama bende sıfır hiç belirti yok ben eminim olmadı kesin ama umut fakirin ekmelidir
isabetmii degilmiiii 14 mayısta görcezzz :) zatii sacım kurumazz oldu
inşallah olumlu sonuç görürüz canım.saçlar hep ıslak ya sorma.sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?