Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

İnş. Tatlım meleğinin belirtileridir ama yumurtlamada olabilir bu aralar sıkı çalışın canım

ben senden şüpheleniyorum sen sanki hamilesin...çünkü çoğu belirtiyi taşıyosun...

fatmammm o güzell agzın neler söylüyoo seninn..inşaalh kuşumm benimm ama belirtim yok diye üzülüyom ben....çünküü hakketen yok..herkes gögüslerden bahsediyoo benimkii ne sert ne acıyoo............

adetinin başladığı günü 1.gün kabulederek say 11.gün,13gün,15.gün,17.gün yumurtlama günlerin oluyor yani altın günler bol bol çalış canım

ben buayy 13.15.17.20.günler calıştımm..ay altınn günlermişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

İnş. Tatlım meleğinin belirtileridir ama yumurtlamada olabilir bu aralar sıkı çalışın canım

inş canım ya. ama bugün 17. gün yumurtlamam bitti sayılır. bir de daha önce hiç böyle belirtiler yaşamamıştım. o kadar çok umudum kırıldıki umarım bu sefer hiç birimizin umudu kırılmaz.

inş canım ya. ama bugün 17. gün yumurtlamam bitti sayılır. bir de daha önce hiç böyle belirtiler yaşamamıştım. o kadar çok umudum kırıldıki umarım bu sefer hiç birimizin umudu kırılmaz.

İnşallah canım ya o zaman bebisin belirtileridir belki farklılığı hissediyorsundur benmde bata 2 gün var ama bende sıfır hiç belirti yok ben eminim olmadı kesin ama umut fakirin ekmelidir

ben buayy 13.15.17.20.günler calıştımm..ay altınn günlermişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tam isabet canım :) yumurlama 1 hafta sürer bünyeye göre değiştiği için 2 gün öncesi ve 2 gün sonrasıda önemli ya .11.13.15.17.19 arası yada 12.14.16.18.20 canım gün aşırı yani.burdan anlayacağımız neredeyse 10 gün durmak yoookk yola devam :))

Arkadaslar benımde bat ım dundu dort gun once test yapmıstım sılık cıkmıstı bugun adetım bır gun gecıktı sabah test yaptım bu sefer daha belırgındı ıkıncı cızgım hemen saglık ocagına gıdıp kan verdım ınsallah sonuclarım ıyı cıkar bes yasında oglum ve ıkı dusugum var dua edın bebegım benımle olsun bı sorun cıkmasın buda bu sabahkı testım nasıl sızce beta hcg kac cıkar tahmınen

isabetmii degilmiiii 14 mayısta görcezzz :) zatii sacım kurumazz oldu

canim hayırlıı ugurluu olsunn........güle güle büyütt inşş....benimde 2 düsügüm var umarim 3 hamileigimi saglıklı geçiririmm........bana göre betannn 40 ila 60 arasiiii

canim hayırlıı ugurluu olsunn........güle güle büyütt inşş....benimde 2 düsügüm var umarim 3 hamileigimi saglıklı geçiririmm........bana göre betannn 40 ila 60 arasiiii

Amın Cok sagol canım darısı sızlerın basına olsun ınsallah ıkı dusukten sonra korkuyorum buda dusecek dıye oglumda sorunsuz bır hamılelık gecırmıstım bı ıkı dusuk cok yıprattı bırı bes haftalıktı dıgerıde on ay once kımyasal gebelık yasamıstım

Yarın ogleden sonra sonuclarımı alıcam buraya yazarım ınsallah hayırlı haberlerımı rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın

android işletimli cep telefonumda My cycles diye bir uygulama var ondan yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu uygulamayı.11-13-15-17 derken tam nluyor mayıs olarak mı?

hayır canım adetinin başladığı günden itibaren saydığında 11. gn başlıyor 17 de bitiyor. herkesin yumurtlama dönemleri farklı tabi ama ihtimal en yüksek günler bunlar

aminn.......benimkii birinn 2.5 aylıktı kalbii durdu....2. isee 6 ay öncee dıs gebelikk 7.ayım buu demek senin 10 ay sonraa yeniden olduu ayyy inşaşalh benimde olurrr

gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlerin başına

İnşallah canım ya o zaman bebisin belirtileridir belki farklılığı hissediyorsundur benmde bata 2 gün var ama bende sıfır hiç belirti yok ben eminim olmadı kesin ama umut fakirin ekmelidir

kendini şartlandırma canım herkesde erkenden belirti göstermiyor ki ben heray çok ciddi belirti yaşıyorum ama olmuyor belki yine öyledir . senin çok az kalmış ne güzel benim daha çok var günler geçermi

bu kadar erken idrar testinde çıktığı için çok şanslısın canım gözünaydın, bebeğini sağsalim eline almayı nasip etsin Rabbim.

canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.hadi sonuclarını söylede halaya başlayalım

inşallah olumlu sonuç görürüz canım.saçlar hep ıslak ya sorma.sen beni güldürdün allahda seni güldürsün emii :))

aminnnn............... sen gülcekk gibisin bencee baksana adet olmamıssınn bu demekkiii teyzee oluyoruzz...topigimizinn ilk gebesiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…