- Konu Sahibi cimcimesultan
-
aminnnn............... sen gülcekk gibisin bencee baksana adet olmamıssınn bu demekkiii teyzee oluyoruzz...topigimizinn ilk gebesiiiiiiiiiiii
anammm inşallahh inşallah canımmm yarında olabilir ama geçen ay bir gün gecikmişti.nekadar test negatif çıksada umudum kaybetmedim çünkü göğüslerim hala şiş kasığımda batmalar var birde vajinamda sızı var o neden acaba anlamadım yaaa
İasi tatliim naber nasl gidiyor
canım iyiyim çok şükür. keyşfsşzşm bugün biraz bugün 15. gün kasık ağrım falan azaldı yumurtlamam bitiyor sanırım hüzünlendim iştesen nasılsın
biliyomusun hamile kalmadan öncekii 2 ay gecikmee falan olmasi iyimşş.bebek yer yapar diyolar......belkii bu seferkii gecikmee iyiyye işaretmiş...buarada benimde sag kasıgım agrıyo..idrarımda kenkinn bi kokuu ve koyu..acep üşütttümmükii
üşütme sakın kuzumm o kasık ağrıların bebişten olsun inşallahhhh :)
bende de oluyor o ara ara canım.hatta hapşururken bile batıyor
ignee batıyoo yaa resmenn tam tabirii buu.ama simdii iyiyimm
Üzülme tatlım belli olmaz hiç çalısmalara devam bebisler gelicekbende pek iyi değilim arkadaşımın babası vefat etti ani ölüm mahvolduk günlerdir
evett az önce müdürün leptop cantasinii aldım benim odaya getirdimm oturdum masamaa başladii tikk tikkk igne batmasiii...du bakalım neolcekk sende akıntıı fazlalstimii
bende de oluyor o ara ara canım.hatta hapşururken bile batıyor
ayyy sende kesin var canım :):):)
sıkma üzme kendini nasip değilmiş hayırlısı canım belki de geç yumurtlama falan olmuştur. önümüzdeki maçlara bakalım :)Kızlar bi kötü haber benden adetıme 4 gun var bugun hastaneye arkadasımın yanına gitmiştim, gitmişken beta yaptırıyım dedim çok umutluydum ama sonuç 1.20 yanı negatıf cıktıdoktoruma sordum oda gebelık olsa kesın cıkardı demekkı yokmuş dedı çok ama çook üzüldüm. adet olunca 3 gunu bı gel yumurtalıklarına bakıyım dedı Morelım çok bozuk
Kızlar bi kötü haber benden adetıme 4 gun var bugun hastaneye arkadasımın yanına gitmiştim, gitmişken beta yaptırıyım dedim çok umutluydum ama sonuç 1.20 yanı negatıf cıktıdoktoruma sordum oda gebelık olsa kesın cıkardı demekkı yokmuş dedı çok ama çook üzüldüm. adet olunca 3 gunu bı gel yumurtalıklarına bakıyım dedı Morelım çok bozuk
Kızlar bi kötü haber benden adetıme 4 gun var bugun hastaneye arkadasımın yanına gitmiştim, gitmişken beta yaptırıyım dedim çok umutluydum ama sonuç 1.20 yanı negatıf cıktıdoktoruma sordum oda gebelık olsa kesın cıkardı demekkı yokmuş dedı çok ama çook üzüldüm. adet olunca 3 gunu bı gel yumurtalıklarına bakıyım dedı Morelım çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?