Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

aminnnn............... sen gülcekk gibisin bencee baksana adet olmamıssınn bu demekkiii teyzee oluyoruzz...topigimizinn ilk gebesiiiiiiiiiiii

anammm inşallahh inşallah canımmm yarında olabilir ama geçen ay bir gün gecikmişti.nekadar test negatif çıksada umudum kaybetmedim çünkü göğüslerim hala şiş kasığımda batmalar var birde vajinamda sızı var o neden acaba anlamadım yaaa

biliyomusun hamile kalmadan öncekii 2 ay gecikmee falan olmasi iyimşş.bebek yer yapar diyolar......belkii bu seferkii gecikmee iyiyye işaretmiş...buarada benimde sag kasıgım agrıyo..idrarımda kenkinn bi kokuu ve koyu..acep üşütttümmükii

canım iyiyim çok şükür. keyşfsşzşm bugün biraz bugün 15. gün kasık ağrım falan azaldı yumurtlamam bitiyor sanırım hüzünlendim işte sen nasılsın

Üzülme tatlım belli olmaz hiç çalısmalara devam bebisler gelicek bende pek iyi değilim arkadaşımın babası vefat etti ani ölüm mahvolduk günlerdir

üşütme sakın kuzumm o kasık ağrıların bebişten olsun inşallahhhh :)

Üzülme tatlım belli olmaz hiç çalısmalara devam bebisler gelicek bende pek iyi değilim arkadaşımın babası vefat etti ani ölüm mahvolduk günlerdir

inşallah canım yaaa yumurtlama bitiyor ya umudumu yitiriyorum sanki

hadi yaaa allah rahmet eylesin canım yaaa allah geride kalanlara uzun ömürler versin kaza falanmı

merhaba kızlar . bat.ıma daha 13 gün var eğer hamile kaldıysam kasıklarımda ki batmalar halsizliğim uykumun fazla gelmesi hatta bi türlü uykuya doyamıyorum birkaç gündür bu yüzden mi acaba.. yani hamile kalır kalmaz 4-5 gün içinde bu belirtileri verir mi yoksa yumurtlama zamanında mıyım halen ??. yumurtlama zamanı mayıs 2-9 arası gösteriyor ama. kuruntu yapıyorum sanırım

Kızlar bi kötü haber benden adetıme 4 gun var bugun hastaneye arkadasımın yanına gitmiştim, gitmişken beta yaptırıyım dedim çok umutluydum ama sonuç 1.20 yanı negatıf cıktı doktoruma sordum oda gebelık olsa kesın cıkardı demekkı yokmuş dedı çok ama çook üzüldüm. adet olunca 3 gunu bı gel yumurtalıklarına bakıyım dedı Morelım çok bozuk

sıkma üzme kendini nasip değilmiş hayırlısı canım belki de geç yumurtlama falan olmuştur. önümüzdeki maçlara bakalım :)

canım senin adetine daha dört gün yokmu? çok erken belki geç döllenme olmuştur.gerçe doktorun daha iyi bilir ama moralini bozma tatlım inş vardır bu ay olmasa öteki ay olacak inş.

canım geç döllenme durumunu düşün ama en güzeli moralini bozmaman. hem önce senin sağlığın git bakalım 3 günü

dur beaaaa sen hiç okumuyomusn sanirim adetten önce kan yaptırıpp hamile oldugu halde negatiff çıkan.....sabirrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…