- Konu Sahibi cimcimesultan
-
sıkma üzme kendini nasip değilmiş hayırlısı canım belki de geç yumurtlama falan olmuştur. önümüzdeki maçlara bakalım :)
canım senin adetine daha dört gün yokmu? çok erken belki geç döllenme olmuştur.gerçe doktorun daha iyi bilir ama moralini bozma tatlım inş vardır bu ay olmasa öteki ay olacak inş.
canım geç döllenme durumunu düşün ama en güzeli moralini bozmaman. hem önce senin sağlığın git bakalım 3 günü
bakalım canım bende 3 aydır ıstıyoruz olmuyo dıyınce oda aslında bı kere gebe kaldın sorun yok ama sen yınede gel bakalım bı sıkıntı varmı dıye bakarız için rahatlar dedı
Kızlar bi kötü haber benden adetıme 4 gun var bugun hastaneye arkadasımın yanına gitmiştim, gitmişken beta yaptırıyım dedim çok umutluydum ama sonuç 1.20 yanı negatıf cıktıdoktoruma sordum oda gebelık olsa kesın cıkardı demekkı yokmuş dedı çok ama çook üzüldüm. adet olunca 3 gunu bı gel yumurtalıklarına bakıyım dedı Morelım çok bozuk
ben cok umutluydum ama doktorum olsaydı, idrarda cıkmazda kanda kesın cıkardı dedıhayırlısı artık
dur beaaaa sen hiç okumuyomusn sanirim adetten önce kan yaptırıpp hamile oldugu halde negatiff çıkan.....sabirrrrrrrrrrr
haklısın genelde çıkıyor ama bazen istisna olabiliyor bazen adetinden 10- 15 gün sonra bile çıkan var. moraliniz bozma olmasa bile gelecek aya bağla umutlarını elbet birgün olacak hepimizin meleği.
moralini bozma ahsenim unutma ki hamileliği önleyen etkenlerden biri sıkıntı ve sitres daha genciz allaha şükür ayaktayız eşlerimizde de bizlerde de bir sıkıntı yok bu ay olmazsa birdaha ki ay.ama önemli olan üzülmemek o tatlı canını sıkmamak.biliyorum kolay değil ama şuan içinde bulunduğun durumdan daha kötüsünü yaşayanları düşün hiç gebe kalamayacak olanları düşün.bugünkü halimize şükür dediğim gibi bu ay olmazsa diğer aya hiç üzülme hamile olmayan kalmayacakkkkk bunu untma :)
öyle durumlar beni bulmazkeşke öyle bişey olsa ama hıc sanmıyorum
inşallah canım yaaa yumurtlama bitiyor ya umudumu yitiriyorum sanki
hadi yaaa allah rahmet eylesin canım yaaa allah geride kalanlara uzun ömürler versin kaza falanmı
haklısın canımm benım cok saol yazdıkların ıcın tesellın ıcın ama suan sadece o sonucu görünce büyük bi hayal kırıklıgı yaşadımevet her halımıze bınlerce kez şükürler olsun...
Sağol canım yok uyurken vefat etmiş
Öyle oldu canım cok üzücü cok Sağol tatlım Allah ailesine yardımcı olsunhakikaten beklenmedik acı bir ölüm rabbim rahmet eylesin başınız sağolsun canım
beni bulduguna göre senide bulabilirr :) 4 gün kalaa 1.20 çıktıı 3 gün geçtii 32 çıktıı
işte bu yaa şükredelim yola devam edelim bende sabah test yaptım hiçbişey yok tertemiz bir tek çizgi.bir düşükten sonra 3 aydır bekliyorum yollarını gözlüyorum ama yok ne yapalım.rabbim vereceği zamanı bilirrr.sabırr ve şükürr kaderdaşım[
aynen canımmm beniiim sabır ve şükür başka elimizden hiç birşey gelmez...
Kızlar hamile kalmak isteyenlere bir tavsiyem var tabi bu dua tavsiyesi. Bir tane hoca bir yakınımıza söylemiş. hamile kalmak isteyipte hamile kalamayan bayanlar şunu okusunlar demiş. 70.000 tane "LEM YELİD" okuyun. Allahın izni ile hamile kalırlar demiş. Allahtan ümit kesilmez. Dua etmeyi de elden bırakmamak lazım.
hadii yaa bak yenıden umutlandırdın :)
Kızlar hamile kalmak isteyenlere bir tavsiyem var tabi bu dua tavsiyesi. Bir tane hoca bir yakınımıza söylemiş. hamile kalmak isteyipte hamile kalamayan bayanlar şunu okusunlar demiş. 70.000 tane "LEM YELİD" okuyun. Allahın izni ile hamile kalırlar demiş. Allahtan ümit kesilmez. Dua etmeyi de elden bırakmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?