Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum eşim ancak geçen ay ürolojiye gidip ilaç kullanmaya başladı 13 mayısta regl olmam lazım ama umarım olmam zaten dün bugün toplam 5 kere gebelik testi yaptım bana deli diyeceksiniz kızlar ama tutamıyorum kendimi rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.......

aramıza hoşgeldın canım. umarım herşey gönlunce olur. Sana hiç deli dermiyiz burda hepimiz aynıyız :))

aramıza hoşgeldin canım. ilk başlarda bende senin gibiydim 10 gün kala başlardım test kan testi yaptırmaya:) ama sürekli negatif negatif moral alt üst oluyor.artık günümü bekliyorum. o yüzden kimse sana deli demez merak etme.:)

bu ay inşallah hepimize uğurlu gelir kızlar..göbişlerimizi doldurur Rabbim inşallah..hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:

ben ben benn bende çalışıyorum :) sen ne güzel erken çıkıyosun canım ben 7.30 8e doğru

geçen ay ben de 5 kez yaptım hatta aynı teste günlerce baktım neredeyse mikroskopla inceleyecktim acaba bi çizgi görürmüyüm diye :) bat.ıma 13 gün var zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama karar verdim sadece haftaya 1 test yapacam

kaderdaşım aynı zamanda meslekdaşımsın :) ankaradayım izin günüm cuma yani hafta sonu da çalışıyorum :)

aaa sendemii asistansinn süpermişşşşş:) olsun cumada güzell...ben cumartesii pazar yokumm...simdi gidiyorum görüsüz canim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…