- Konu Sahibi cimcimesultan
-
bencede umutlan canım benim bak böyle şeyler olabiliyor:))) inş seninde öyle olmuşdur.
ben benı bulmaz diyorum ama Allah büyüktür, hiç birşey olmaz diye bişey yok. İNşallaaah öyledir.
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum eşim ancak geçen ay ürolojiye gidip ilaç kullanmaya başladı 13 mayısta regl olmam lazım ama umarım olmam zaten dün bugün toplam 5 kere gebelik testi yaptım bana deli diyeceksiniz kızlar ama tutamıyorum kendimi rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.......
lem yelid kelimesini söyleyeceğiz 70.000 binkere yoksa duayımı okuyacağız
Sadece 70.000 defa "LEM YELİD" kelimesini oku. tabi niyetini de getir.
Allah razı olsun canım çok saol paylaştıgın için.
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum eşim ancak geçen ay ürolojiye gidip ilaç kullanmaya başladı 13 mayısta regl olmam lazım ama umarım olmam zaten dün bugün toplam 5 kere gebelik testi yaptım bana deli diyeceksiniz kızlar ama tutamıyorum kendimi rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.......
allah razı olsun teşekkürler
maşşalhh topgimiz bayagii kalabalıkkk...amma banaa az kaldııııııııııııııııııı 15 dkk sonra çıkıyorum evime gidiyorum yaşasinnnnnnn...buarada arakdaslar calışan varmii aranizdaa
ben ben benn bende çalışıyorum :) sen ne güzel erken çıkıyosun canım ben 7.30 8e doğru
bu ay inşallah hepimize uğurlu gelir kızlar..göbişlerimizi doldurur Rabbim inşallah..hakkımızda hayırlısı
vuuuuuuuuuuu kaderdaşımm benimm...evttt geççç çıkıyomussun sen.ne iş yapıyosun hangi şehirrrr....cumartesiiii demii çalışıyon pekii
kaderdaşım aynı zamanda meslekdaşımsın :) ankaradayım izin günüm cuma yani hafta sonu da çalışıyorum :)
canlarr ben kaçarr hayırlııı geceler olsun...yarin görüşürüz see youu
aminnnnnnnn burcuucannn.....senin bat nezamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?