- Konu Sahibi cimcimesultan
-
aminn.......benimkii birinn 2.5 aylıktı kalbii durdu....2. isee 6 ay öncee dıs gebelikk 7.ayım buu demek senin 10 ay sonraa yeniden olduu ayyy inşaşalh benimde olurrr
canım urfada hangi hastaneye ve hangi doktora gittiğini öğrenebilirmıyım
günaydın kızlar,
2 gündür bende giremedim, baya ilerlemişsiniz. kızlar benim bata 11 gün var ama 2 gündür karnım semsert ve geriliyor, akıntım çok, kasıklarımda semsert, hatta hapşırınca sanki kasıklarımda birşey varmış gibi batıyor:) ateş basması zaten 1 haftadır var. inş vardır bu sefer meleğim ya....... inş umutla bekleyen herkesin vardır meleği:)
fatmammm o güzell agzın neler söylüyoo seninn..inşaalh kuşumm benimm ama belirtim yok diye üzülüyom ben....çünküü hakketen yok..herkes gögüslerden bahsediyoo benimkii ne sert ne acıyoo............
Arkadaslar benımde bat ım dundu dort gun once test yapmıstım sılık cıkmıstı bugun adetım bır gun gecıktı sabah test yaptım bu sefer daha belırgındı ıkıncı cızgım hemen saglık ocagına gıdıp kan verdım ınsallah sonuclarım ıyı cıkar bes yasında oglum ve ıkı dusugum var dua edın bebegım benımle olsun bı sorun cıkmasınEki Görüntüle 705801 Eki Görüntüle 705801 buda bu sabahkı testım nasıl sızce beta hcg kac cıkar tahmınen
biliyomusun hamile kalmadan öncekii 2 ay gecikmee falan olmasi iyimşş.bebek yer yapar diyolar......belkii bu seferkii gecikmee iyiyye işaretmiş...buarada benimde sag kasıgım agrıyo..idrarımda kenkinn bi kokuu ve koyu..acep üşütttümmükii
melekleriiiiiiiimmmmm nasılsınız
Ben yokken baya kaynatmışsınız kitap okumaya daldım vakit nasıl geçti anlamadım üstelik yemekde yapmadım daha
Bata 5 gün kaldı düşünmekten kafayı sıyırmamak için kitaba sardım yoksa deliriciiiiimmmmmm
merhaba bende uzun süredir hamile kalabilmek için çok uğraştım klomenide denedim soğan kürünüde ama sonuç alamadım herkes sosyal medyada chat yaparken bense gece gündüz nette gebe kalabilmenin yolunu aradım doktora gittim hormonların düzgün sonucu aldım ama yine heray hüsrana uğradım ama sonunda bi yerde okudum eşime keçiboynuzu yemesini istedim ve yumurtlama günümdede birlikte olmaya özen gösterdim ve sonuç şu anda hamileyim rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin canım
canım hoşgeldin
allah hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
keçiboynuzunu nasıl içirdin bu ay bende deneyeceğim onu
soğan kürü bu akşam son ilk kür bitiyo benim
keçiboynuzunu nasıl içiririm bilmiyorum benimki pek sevmez öyle şeyleri ama isteyenin bir yüzü demişler
ben önünden geçeyimde belki iyi saatine gelir içmeyi kabul eder
Kızlar bi kötü haber benden adetıme 4 gun var bugun hastaneye arkadasımın yanına gitmiştim, gitmişken beta yaptırıyım dedim çok umutluydum ama sonuç 1.20 yanı negatıf cıktıdoktoruma sordum oda gebelık olsa kesın cıkardı demekkı yokmuş dedı çok ama çook üzüldüm. adet olunca 3 gunu bı gel yumurtalıklarına bakıyım dedı Morelım çok bozuk
e tabi cimcimem başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış.
göğüs uçlarım çıktı etrafı şişti ama ben bunu canımın çok istediği ama allerjim olduğu için yiyemediğim çileğe bağlıyorum yiyemedim biyerim şişti
karnıma hafif ve tatlı tatlı sancılar giriyor kasıklarım şişti ama bunu üşütmeye bağlıyorum
midem bulanıyo 5 gün kalan batımın kırmızı sinyallerine bağlıyorum
başımın deli gibi dönmesini tansiyon düşüklüğüne bağlıyorum
10 dk arayla klozetle buluşmamızı soğan suyuna bağlıyorum
komidinin içinde 30 tane gebelik + 1 erken gebelik testi olmasına rağmen çokta tın diyerekten dönüp bakmıyorum bile
bunun dışında kirpiklerim kıvrılmadı göğüslerimdeki damarlar morarmadı içimdeki hiç hamilesin demedi
bu kadar şeye rağmen hala içimdeki yaşama sevinci kendini dinleme kitap oku diyosa suç bendemi
kuzumm alemsin vallahi :) inşallahhh hamilesindir ki ben öyle düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi çıkar.ama mantıklı olanı yapıyorsun bence eğer olmazsa (ki inşallah olur) çok üzülmezsin böyle düşünerek.kendini kandırmıyorsan tabi :)
kız hadi hayırlısı bu belirtiler bendede oluyordu inşallah içinde küçük bir canavar vardır....:))
canım hoşgeldin
Allah hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
keçiboynuzunu nasıl içirdin bu ay bende deneyeceğim onu
soğan kürü bu akşam son ilk kür bitiyo benim
keçiboynuzunu nasıl içiririm bilmiyorum benimki pek sevmez öyle şeyleri ama isteyenin bir yüzü demişler
ben önünden geçeyimde belki iyi saatine gelir içmeyi kabul eder
merhaba bende uzun süredir hamile kalabilmek için çok uğraştım klomenide denedim soğan kürünüde ama sonuç alamadım herkes sosyal medyada chat yaparken bense gece gündüz nette gebe kalabilmenin yolunu aradım doktora gittim hormonların düzgün sonucu aldım ama yine heray hüsrana uğradım ama sonunda bi yerde okudum eşime keçiboynuzu yemesini istedim ve yumurtlama günümdede birlikte olmaya özen gösterdim ve sonuç şu anda hamileyim rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin canım
kuzum keçiboynuzu yiyecek
merhaba canım gözünaydın. Rabbim sağsalim eline almayı nasip etsin inş. bizede dua et Rabbim hepimize nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?