- Konu Sahibi cimcimesultan
-
tşk ederim canım benim eşime keçiboynuzu pekmezini değıl keçiboynuzunun kendisini yedirdim aktarlarda satılıyor kilosu 7-8 tl arasında severek yiyeceginden eminim sperm sayısını ve kalitesini artırmakda üzerine yok
tşk ederim canım benim eşime keçiboynuzu pekmezini değıl keçiboynuzunun kendisini yedirdim aktarlarda satılıyor kilosu 7-8 tl arasında severek yiyeceginden eminim sperm sayısını ve kalitesini artırmakda üzerine yok
canım keçiboynuzu gerçekten işe yarıyor mu? ben dün aldım yumurtlamamın 17 günü malesef, dün akşam başladı eşim yemeye bu saatten sonra işe pek yaramaz heralde:)
valla canım onu yiyene kadar cok ugraşdık biz onu yedi hamile kaldım yumurtlamamın son günü hamile kalmışım ben bu ay fayda etmezse önümüzdeki ay inşallah müjdeli haberi alırsın cnm
canım benim geç döllenme adetimi geçtikten 5 gün sonra test yaptırdım sonuç 195.3 çıktı sen düşün adet tarihimden 4 gün önce yaptırmış olsaydım ne çıkardı kim bilir...
yoksa sendemı urfadansın canım :))) özel nimet tıp merkezi-akçakale. doktor Ayşe baz
ehehee batdaş tuttum bunuvala anlayamıormki bikaç gün öncesine kadar karnm kasıklarm çok ağrıdı ama son 2 gündr bişi yok gibi göğüsler şişiomuş damar çıkıomus falan..benm adet dönemindede pek göğüs şişliğim olmaz acı falan hissetmem göğüsümde yeşil yeşil damarlar var belli oluo ama onlar normalde de var bende bide ben bu zamana kadar kendimi hiç incelememişim değişiklikleri hiç takip etmemişim yani bunlar her adet dönemnde oluomuydu bende yoksa bu ay kendmi çok dinledm yeni mi fark ettm bilmiorm..bakalm bekleyip görcez sende her hangi bi deişiklik oluo mu canm ??
evet canım merkezdeyım ama ben
kizlar gunaydin.biraz once test yaptim ve cok cok silik 2.cizgi belirdi testte.fotogtaf ceksem gorunmez belki.ve dunden beri migde bulantim devam ediyor.adete 3 gun var.yarin tekrar yapicam ve paylasicam allaha emanet olun
30 da gelirr merak etmee :) benimkii 14 mayısss 5 günüm kaldııı.....inşaşalhh topluca gebe çıkarizztatlım benm zamanım daha var dönemim bile gelmedi ama çalışmalara devam tabiibenm bat 30unda..hafta içi doktora gidicem bakalım..sen ne alemdesin?
basın saolsun benimde babamm öldüü 1.5 sene olduu.....öldükten 1 sene sonra kaldım hamilee.ama o da düstüü...aminn allah razı olsun güzell dualrin içinCanım ben korundum ama dokuz ay boyunca babamın vefatından sonra panık atak gecırdıgım ıcın ılac kullanıyordum gecen ay ılacı bıraktım bu ay oldu cok sukur rabbıme aratmadan verdı ınsallah sana da verır rabbım
ayy fatmaa gerçekmii kızz...çok mutluu ettin beni..inşaalh benimkide öyle olurcanım benim ilk gebeliğimdede şuankindede göğüslerin pelte gibi yumuşak ne ağrı var ne sertlik içi bomboş sanki resmen sarktı...
kız sen hamilesin hamile söylemedi deme ...eğer dediğim çıkarsa baklava istiyorum canım çekti....:)[/QUOTE
sana zeytinyagı gönderirimm..en safindan bizz zeytinyagcıyızda :)
günaydın kızlar bende mayısta hamile kalmak isteyenlerdenim 5 mayıs benimde batımdı ama geçti bakalım ya inşallah olur beklemedeyim
3 gün geçmişş neden testt yapmıyosunkiiii ...hadii yapp güzelll haberii ver banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?