Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

canım keçiboynuzu gerçekten işe yarıyor mu? ben dün aldım yumurtlamamın 17 günü malesef, dün akşam başladı eşim yemeye bu saatten sonra işe pek yaramaz heralde:)

ay yok bebeğim yaa benimki kıl kuyruktur biraz
herşeyi yemez tek yediği tatlı nutella tek yediği kuruyemiş cevizdir ama bi şekilde ikna etcem artık yapacak bişey yok

canım keçiboynuzu gerçekten işe yarıyor mu? ben dün aldım yumurtlamamın 17 günü malesef, dün akşam başladı eşim yemeye bu saatten sonra işe pek yaramaz heralde:)

valla canım onu yiyene kadar cok ugraşdık biz onu yedi hamile kaldım yumurtlamamın son günü hamile kalmışım ben bu ay fayda etmezse önümüzdeki ay inşallah müjdeli haberi alırsın cnm

Canım bende aşırı uyku hali, bitkinlik ve uykusuzluk var. Aşırı uyku hali ve uykusuzluk bir arada naıl olur diyeceksin belki ama oluyo işte. Gündüz çok kötüyüm kafamı kaldırmak işkence gibi geliyo ama hava karardıktan sonra gündüz uyumamış da olsam uyku hali gidip, yerine uyuyamama geliyo. Arada bir de iğrenç bir bulantı hissi, sanki herşey püskürüp çıkacak gibi. Bi de bugün sabah test yaptım hayali bir ikinci çizgi çıktı. Ama ben o hayali çizgilere inanmıyorum. 4 gün sonra tekrar yapıcam varsa çıkar zaten. Ben kızımı 1 hafta kala öğrenmiştim idrar testiyle. Sende bi test yap eğer kendini kaptırmamayı başarabileceksen. Hayırlısı olsun canım. Bekliyoruz işte

kizlar gunaydin.biraz once test yaptim ve cok cok silik 2.cizgi belirdi testte.fotogtaf ceksem gorunmez belki.ve dunden beri migde bulantim devam ediyor.adete 3 gun var.yarin tekrar yapicam ve paylasicam allaha emanet olun

kizlar gunaydin.biraz once test yaptim ve cok cok silik 2.cizgi belirdi testte.fotogtaf ceksem gorunmez belki.ve dunden beri migde bulantim devam ediyor.adete 3 gun var.yarin tekrar yapicam ve paylasicam allaha emanet olun

günaydın canım, ne guzel gözun aydın eger görebileceğin şekilde varsa çizgi silikte olsa inşallah hamılesındır. Tekrar idrar testı yapacagına dırek kan yap canım en net sonucu ondan alırsın

tatlım benm zamanım daha var dönemim bile gelmedi ama çalışmalara devam tabii benm bat 30unda..hafta içi doktora gidicem bakalım..sen ne alemdesin?
30 da gelirr merak etmee :) benimkii 14 mayısss 5 günüm kaldııı.....inşaşalhh topluca gebe çıkarizz

basın saolsun benimde babamm öldüü 1.5 sene olduu.....öldükten 1 sene sonra kaldım hamilee.ama o da düstüü...aminn allah razı olsun güzell dualrin için

canım benim ilk gebeliğimdede şuankindede göğüslerin pelte gibi yumuşak ne ağrı var ne sertlik içi bomboş sanki resmen sarktı...
ayy fatmaa gerçekmii kızz...çok mutluu ettin beni..inşaalh benimkide öyle olur

kız sen hamilesin hamile söylemedi deme ...eğer dediğim çıkarsa baklava istiyorum canım çekti....:)[/QUOTE

sana zeytinyagı gönderirimm..en safindan bizz zeytinyagcıyızda :)

buarada günaydin demyii unuttum....canlarr günaydinn antakyada piss bogucuu bi hava var.............................hiçç işe gelmek istemedim ama neyapacansın mecburrrrrrrrrrrrrrrr:)

günaydın kızlar bende mayısta hamile kalmak isteyenlerdenim 5 mayıs benimde batımdı ama geçti bakalım ya inşallah olur beklemedeyim

günaydın geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay da etkisi devam etti yumurtladım çatladı adet tarihim 13/04 idi ama 30/04 de doktora gittiğimde rahim duvarın 11,5 mm kalınlaşmış vücut gebeliğe hazırlanıyor dedi sizce ne demek bu

yaa bişşiiii sorcammm bende sizler gibiiii o sariii kafalardan istiyorumm..renklii yazmakk istiyorum ama yapamıyrum ndenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…