- Konu Sahibi cimcimesultan
-
benim yazdıklarım gözüküyor dimi daha yeni üyeyim kaç yere msj attım hiç dönüş olmadıda bana yardımcı olun lütfen
walla korkuyorum ya yine tek cizgi görürsem
o korkuu hepp içimizdee var...amaa bide söyle düsün yaA hamileysenn...bebegin kendinii farketmenii bekliyosaa.......3 gündür :)
ya değilsem ve yine hüsran allak bullak olan pskoloji
degilsen degilsindirr....ne var yaniiii...digar aylar cuvalamıııı girdii............heppmiii geçerki
canım ben 3 aylık evliyken hamile kaldım ve yavrum sadece 10 hafta benle kaldı o gün bu gündür ne gelen var nede giden zaten doktorum da hiç bir sorun yok hep pskolojik diyo ne edeyim aklımdan çıkmıyoo...
canım geç döllenme durumunu düşün ama en güzeli moralini bozmaman. hem önce senin sağlığın git bakalım 3 günü
bakalım canım bende 3 aydır ıstıyoruz olmuyo dıyınce oda aslında bı kere gebe kaldın sorun yok ama sen yınede gel bakalım bı sıkıntı varmı dıye bakarız için rahatlar dedı
en doğrusunu söylemiş canım doktor olduğunu biliyoruz öyle değilmi umutu yitirmek yok
Kızlar hamile kalmak isteyenlere bir tavsiyem var tabi bu dua tavsiyesi. Bir tane hoca bir yakınımıza söylemiş. hamile kalmak isteyipte hamile kalamayan bayanlar şunu okusunlar demiş. 70.000 tane "LEM YELİD" okuyun. Allahın izni ile hamile kalırlar demiş. Allahtan ümit kesilmez. Dua etmeyi de elden bırakmamak lazım.
Merhabalar arkadaşlar,
29 aylık bir kızım var ve sonunda 2. çocuk için eşimi ikna edebildim. beni de listeye eklerseniz sevinirim
sat: 27.04.2013 bat:24.05.2013
buaralar adet düzensizliğim var bir 30 günde oluyorum bi 20 günde oluyorum... 10 gün falan sürüyor.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
haydi kızlar Mayısta göbüşler dolsun...
anladım canım buralımısın? yoksa sende bizim gibi dışardan mı geldın :) benım dedıgım o doktor saat 3 den sonra urfa merkezde muayene edıyor.
günaydın kızlar bende mayısta hamile kalmak isteyenlerdenim 5 mayıs benimde batımdı ama geçti bakalım ya inşallah olur beklemedeyim
canım batım dündü test yaptım tertemiz tek çizgiydi ama hala kırmızıları göremedim :)
buarada günaydin demyii unuttum....canlarr günaydinn antakyada piss bogucuu bi hava var.............................hiçç işe gelmek istemedim ama neyapacansın mecburrrrrrrrrrrrrrrr:)
Günaydın kızlar,
güzel haberlerle dolsun topikimiz inşallah....
günaydın canlarrrr herkez için hayırlı uğurlu bir gün olmasını diliyorum..kucak dolusu sevgiler
merve006 nasılsın tatlım senin bat 8 mayıs görünüyor ne oldu ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?