Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

benim yazdıklarım gözüküyor dimi daha yeni üyeyim kaç yere msj attım hiç dönüş olmadıda bana yardımcı olun lütfen

bu güğzell bişii..bendee klomenn ve catlama ignesii oldugum ayy adet oldumm doktora gittimm...bana dediki rahimm kalınlaşmıss..diger ay gebelik olabilir.diger ay gebelikk oldu.....inşaalhh sende hamilwesindir

degilsen degilsindirr....ne var yaniiii...digar aylar cuvalamıııı girdii............heppmiii geçerki

canım ben 3 aylık evliyken hamile kaldım ve yavrum sadece 10 hafta benle kaldı o gün bu gündür ne gelen var nede giden zaten doktorum da hiç bir sorun yok hep pskolojik diyo ne edeyim aklımdan çıkmıyoo...

canım ben 3 aylık evliyken hamile kaldım ve yavrum sadece 10 hafta benle kaldı o gün bu gündür ne gelen var nede giden zaten doktorum da hiç bir sorun yok hep pskolojik diyo ne edeyim aklımdan çıkmıyoo...

geçmişş olsun benim 2 evladimda gittii..alalhh büyük yenidennn verir inşaaşlhh...benimkide pisiklojikk nezamann aklımdan atsamm o ay hamile kalıyorum

sinyoranihal ben de duydum onu, okudum, şimdi yeniden başlayacağım. hayırlısı olsun.

Allah bağışlasın. En güzeli iki yıl arayla arka arkaya beklemeden niyet etmek bence de Hayırlısı olsun.

buarada günaydin demyii unuttum....canlarr günaydinn antakyada piss bogucuu bi hava var.............................hiçç işe gelmek istemedim ama neyapacansın mecburrrrrrrrrrrrrrrr:)

ben işime gidip geldım, ama benım işim dünyanın en güzel işi bizim burda da yağmur yağıyor çok güzeel bayılırım yagmurlu havaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…