Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

günaydınn mervecimmm :)) ne alemdesinn gördüğm kadarıyla hala kırmızılar gelmemiş çok sevındım :)) bence kan testı yaptır canımm kafandan varmı, yokmu düşüncelerini atarsın

kuzum çalışıyorum ben fırsat yokki yaptırmaya :) bakalım sabredelim bir kaç gün daha bugünde gelebilir çünkü geçen ayda 1 gün geç gelmişti

vücudun hamileliğe kendini hazırlıyor demek canım hadi hayırlısı....:))

canım kork korkma mecbur bakacaksın yada kan testini yaptıracaksın biz sabırsızın asıl sende ne sabır varmış hayret

aynen mervecım katılıyorum sana insan bıan önce varlığını öğrenmek istiyor, ben 4 gun kaldığı halde kan testı yaptım bılıyorum olsa cıkardı ama negatıf en azından kendımı alıştırdım

kuzum çalışıyorum ben fırsat yokki yaptırmaya :) bakalım sabredelim bir kaç gün daha bugünde gelebilir çünkü geçen ayda 1 gün geç gelmişti

hayatım izin al yakında sağlık ocagı yada hastane yokmu yarım saatını alır :)) ay cok mu ısrar edıyorum ne canım bekle ozaman bugunde geçsin sonra yaptırrsın

ahhh istanbullll benimmmm memleketiiiiiiiiiiiim çook özledim çooook

valla 1 yılı geçti işte geleli istanbula alıştımmı eh işte ama gittiğimde özlüyormuyum evet... çok ilginç bir şehir istanbul başka bir tutku, istanbulda yaşamayan cidden anlamaz bunu ki kendimden biliyorum evlenmeden önce istanbuldan nefret eden ve birileri met ettikçe kınayan ben :)
kız sen istanbulun neresindensin peki :)

evt canım yaşamayan bılmez, ben orda doğdum büyüdüm okadar güzelki bide imkanım vardı çok şükür heryerini gezdim gördum, tek sıkıntı kalabalık bı şehir birazda yaşam zor ama herşeyın en guzelı orda ben güngörendeydim canım sen enresınde oturuyosun

ya varmı yok mu ikileminden kurtulur insan enazından.çünkü olası için okadar gün takip ediyosun.resmen emek veriyosun umutla bekliyosun olmuştur tutmuştur inşallah diye.gerçekten hayret verici bence okadar meraksızlık.bana ne bu cesaret diyor ama asıl onun bekleyişi cesaret kutlamak lazım arkadaşı

aynen kesinlikle çok kalabalık sessizliğin sesini dinlemek zaten imkansız ben ataşehirdeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…