- Konu Sahibi cimcimesultan
-
yok tatlım bursalıyım ben görev nedeni ile geldik merkezde hangi hastaneye geliyor doktor
yok tatlım bursalıyım ben görev nedeni ile geldik merkezde hangi hastaneye geliyor doktor
günaydın canımm aramıza hoşgeldın. ya 4 gun geçmiş ne duruyosuuun hemen testtt yapp ben bıle merak ettım
ayyyy bende bursadan evlendiğim için istanbula geldim. çok mutlu oldum bursalı arkadaşım. nersindeydin bursanın
bu ne cesaret benim dört gün geçti korkuyorum bakmaya
ben işime gidip geldım, ama benım işim dünyanın en güzel işibizim burda da yağmur yağıyor çok güzeel bayılırım yagmurlu havaya
sana zeytinyagı gönderirimm..en safindan bizz zeytinyagcıyızda :)
günaydınn mervecimmm :)) ne alemdesinn gördüğm kadarıyla hala kırmızılar gelmemiş çok sevındım :)) bence kan testı yaptır canımm kafandan varmı, yokmu düşüncelerini atarsın
günaydın geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay da etkisi devam etti yumurtladım çatladı adet tarihim 13/04 idi ama 30/04 de doktora gittiğimde rahim duvarın 11,5 mm kalınlaşmış vücut gebeliğe hazırlanıyor dedi sizce ne demek bu
canım kork korkma mecbur bakacaksın yada kan testini yaptıracaksın biz sabırsızın asıl sende ne sabır varmış hayret
kesinlikle dünyanın en güzel işi... hele birde yarım gün oluşu bayan için biçilmiş kaftan :)
canım dün sabah test yaptım negatifti.bugün hala gelen giden yok :)
kuzum çalışıyorum ben fırsat yokki yaptırmaya :) bakalım sabredelim bir kaç gün daha bugünde gelebilir çünkü geçen ayda 1 gün geç gelmişti
ahhh istanbullll benimmmm memleketiiiiiiiiiiiim çook özledim çooook
evt canım ben kuran kursu hocalığı yapıyorum onun sevabı yeter bana okadar huzurlu oluyokı ınsan anlatamam
valla 1 yılı geçti işte geleli istanbula alıştımmı eh işte ama gittiğimde özlüyormuyum evet... çok ilginç bir şehir istanbul başka bir tutku, istanbulda yaşamayan cidden anlamaz bunu ki kendimden biliyorum evlenmeden önce istanbuldan nefret eden ve birileri met ettikçe kınayan ben :)
kız sen istanbulun neresindensin peki :)
aynen mervecım katılıyorum sana insan bıan önce varlığını öğrenmek istiyor, ben 4 gun kaldığı halde kan testı yaptım bılıyorum olsa cıkardı ama negatıf en azından kendımı alıştırdım
aynen mervecım katılıyorum sana insan bıan önce varlığını öğrenmek istiyor, ben 4 gun kaldığı halde kan testı yaptım bılıyorum olsa cıkardı ama negatıf en azından kendımı alıştırdım
evt canım ben kuran kursu hocalığı yapıyorum onun sevabı yeter bana okadar huzurlu oluyokı ınsan anlatamam
evt canım yaşamayan bılmez, ben orda doğdum büyüdüm okadar güzelki bide imkanım vardı çok şükür heryerini gezdim gördum, tek sıkıntı kalabalık bı şehir birazda yaşam zor ama herşeyın en guzelı ordaben güngörendeydim canım sen enresınde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?