Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Kızlar dün kızımı isalden dolayı acile götürmüştüm o aradadakan testi yaptırıyim dedim 2700.0 çıktı sonuç...:))mutlu haber verim dedim...:))Hamileyim...

hayatım izin al yakında sağlık ocagı yada hastane yokmu yarım saatını alır :)) ay cok mu ısrar edıyorum ne canım bekle ozaman bugunde geçsin sonra yaptırrsın

aynen kuzum.beklemek en iyisi kan veririm sonucu alamadan adet olurum daha kötü olur.çünkü geçen ayda birgün gecikmeliydi

bu tabloya benide ekleyin artık :)) bende nisan ayının şanslılarından oldum. 8 ay sonra kısmetse bende kuzucuğumu kucağıma alacağım inşallah :)

Kızlar dün kızımı isalden dolayı acile götürmüştüm o aradadakan testi yaptırıyim dedim 2700.0 çıktı sonuç...:))mutlu haber verim dedim...:))Hamileyim...

demek tam olarak kesinleşti canımm hadı gözünn aydınnn. Allah sağ salim kucagına almayı nasıp etsın, artık bu değerden sonra kese gözükür haberin olsun bu arada senın kızın kaç yaşında merak ettım

bu tabloya benide ekleyin artık :)) bende nisan ayının şanslılarından oldum. 8 ay sonra kısmetse bende kuzucuğumu kucağıma alacağım inşallah :)

canımmm en son adet tarıhını kaçıncı denemen oldugunu bılgılerını yaz arkadaşımız cimcimesultan senide eklesın lısteye. Buarada gözün aydınn hayırlı ugurlu olsunnn.

Yıldız doğuran uzay, baharı getiren kış, tohum filizlendiren toprak örtü altındadır, gizlenmiştir. Bebek doğuran rahim de öyle. Bir hocam yargılamaya çalışmayın, yorum yapmayın niye böyle oldu diye demişti. Sistemin işleyişi böyle. Mutlak aydınlık veya mutlak karanlık yok. Çünkü cennette veya cehennemde yaşamıyoruz. Bazen öyle bazen böyle. Bazen gece bazen gündüz. Bazen yağmur bazen güneş. Kabul edersen mutlu, huzurlu olursun demişti. Umduğuna ermek istiyorsan ümidinde sabit ol demişler. Cumartesi günü üç aylara giriyoruz. Sıkıntı ve dertlerden boğulmuş ama ümidini kaybetmemiş, istekleri için geceleri el açan herkese mübarek ayların yüzü suyu hürmetine aydınlıklarla gelsin bu sene..

Son düzenleme:
günaydın meleklerimmmm nasılsınız bakalım varmı gelişmeler

kizlar gunaydin.biraz once test yaptim ve cok cok silik 2.cizgi belirdi testte.fotogtaf ceksem gorunmez belki.ve dunden beri migde bulantim devam ediyor.adete 3 gun var.yarin tekrar yapicam ve paylasicam allaha emanet olun

oooo hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah canım benim ama sakın bebetıme ile yapma testlerini olurmu

doktor en doğrusunu bilir ama vücut gebeliğe hazırlanıyorsa en kısa zamanda hamile kalacaksın demektir canım hadi hayırlısı

evt canım ben kuran kursu hocalığı yapıyorum onun sevabı yeter bana okadar huzurlu oluyokı ınsan anlatamam

maşallah Allah kabul etsin öğreticiliğini canım

oh oh maşallah kesinleşti ne güzel
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
hadi bakalım ikinci halay sana

oyyyy tablonun hamişleri artıyor maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
satını ve kaçıncı deneme olduğunu söyle ekleyeyim senide

çok sevindim canım herşey yoluna girmiş demekki bak. hemen moral bozmamak lazımmış. Rabbim sağsalim eline almayı nasip etsin gözünaydın canım.

canımmm en son adet tarıhını kaçıncı denemen oldugunu bılgılerını yaz arkadaşımız cimcimesultan senide eklesın lısteye. Buarada gözün aydınn hayırlı ugurlu olsunnn.

36 yaşındayım ben. kaçıncı denemem olduğunu hatırlamıyorum bile ama 4 ten yukarı olduğunu biliyorum. son adet tarihim 9 nisan...
çok ama çok teşekkür ederim. çok güzel bi duygu. ona zarar gelecek die ödüm kopuyo şimdi

gerçekten öyle.. kalabalığından şikayetçiyim ama mecbur olmadıkça başka bir yerde yaşamak istemem..

günaydın kızlar, herkese hayırlı günler

ben uykudan kafamı anca kaldırdım doymuyorum uykuya akşamda erken yatmıştım oysa. bugün yine ayaklarım çok yanıyor, ama nedense içimde hiç umut yok yine olmıcak bu ay öyle hissediyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…