Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

36 yaşındayım ben. kaçıncı denemem olduğunu hatırlamıyorum bile ama 4 ten yukarı olduğunu biliyorum. son adet tarihim 9 nisan...
çok ama çok teşekkür ederim. çok güzel bi duygu. ona zarar gelecek die ödüm kopuyo şimdi

ayyy aynen bellimi olur inşallah canım... sende gurbet gelini bende gurbet gelini bak ortak noktamızda oldu

evt canımm aynen yaa gurbet cokk zormuş dunyanın en guzel yerınede gıtsen aılen, arkadasların, çevrenden ayrılmak cok zor gelıyo ınsana yenı bı hayat kımseyı tanımıyosun. ben ılk evlendım 5 kılo verdım aslında eşimle severek evlendım cok mutluydum ama gurbet işteee zayıflattıı

günaydııın uykucuuuuuu ne bu ümitsizlik hayatımmm olcak Allah ın izniylee

günaydııın uykucuuuuuu ne bu ümitsizlik hayatımmm olcak Allah ın izniylee

valla canım bunlar son uykularım pazartesi işe başlıyorum. eşim gittikten sonra hiç kalkasım gelmiyor tek başıma sıkılıyorum, Allahtan bu topik var:) bilmiyorum bugün içime öyle bir his geldi hep negatif olduğu için yine öyle olacak gibi geldi

biz ona 4. deneme diyelim canım hemen eklyorum

bende ikiz isterdim ama bende bitane var zaten 2 tane daha huni sahibi olmama neden olabilir....:))

arkadasımın bir kızı vardı 3 yaşında
sonra bitane daha kardeş yapalım paylaşmayı öğrensin hemde yalnız büyümemiş olur diye tekrar hamile kaldı
kızı paylaşmayı çok iyi öğrenecek
çünkü arkadasım doğal yolla hiçbir müdahale edilmeden üçüzlere hamile kaldı
şok oldu
şuan 6 aylıklar
sanırım o çift huni takacak

Arkadaslar sonuclarımı aldım cok sukur hamılelıgım kan testındede cıktı beta hcg 131.1 degerım nasıl sızce adetımı bır gun gecınce yaptırdım bı daha bu ay ovulasyonum gec olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…