- Konu Sahibi cimcimesultan
-
günaydın meleklerimmmm nasılsınız bakalım varmı gelişmeler
oooo hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah canım benimama sakın bebetıme ile yapma testlerini olurmu
doktor en doğrusunu bilir ama vücut gebeliğe hazırlanıyorsa en kısa zamanda hamile kalacaksın demektir canım hadi hayırlısı
maşallah Allah kabul etsin öğreticiliğini canım
oh oh maşallah kesinleşti ne güzel
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
hadi bakalım ikinci halay sana
oyyyy tablonun hamişleri artıyor maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
satını ve kaçıncı deneme olduğunu söyle ekleyeyim senide
ayyy aynen bellimi olur inşallah canım... sende gurbet gelini bende gurbet gelini bak ortak noktamızda oldu
günaydın kızlar, herkese hayırlı günler
ben uykudan kafamı anca kaldırdım doymuyorum uykuya akşamda erken yatmıştım oysa. bugün yine ayaklarım çok yanıyor, ama nedense içimde hiç umut yok yine olmıcak bu ay öyle hissediyorum(
günaydııın uykucuuuuuune bu ümitsizlik hayatımmm olcak Allah ın izniylee
Hepiniz çifter çifter doğurursunuz inşallah...:))
36 yaşındayım ben. kaçıncı denemem olduğunu hatırlamıyorum bile ama 4 ten yukarı olduğunu biliyorum. son adet tarihim 9 nisan...
çok ama çok teşekkür ederim. çok güzel bi duygu. ona zarar gelecek die ödüm kopuyo şimdi
canım benim testler bunların aynısıydı daha net değildi....:)) ama sonuç pozitifti hadi inşallah...
bende ikiz isterdim ama bende bitane var zaten 2 tane daha huni sahibi olmama neden olabilir....:))
hımm anladım canım bızım gibi yabancısınız yanı :) sefa tıp merkezınde sanırım karaöprü tarafında ben adresını kesın öğrenır sana söylerim
osmangazi de oturuyorduk canım :)
gerçekten öyle.. kalabalığından şikayetçiyim ama mecbur olmadıkça başka bir yerde yaşamak istemem..
osmangazi de oturuyorduk canım :)
anladım canım. Senın lıstede gununu felan göremedım canım bat ne zaman?
27 mayıs canım benim bata daha çok var başka bir topik de listede vardı ismim öyle bir dolanıyordum urfa yazisini görünce hemen atladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?