- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Arkadaslar sonuclarımı aldım cok sukur hamılelıgım kan testındede cıktı beta hcg 131.1 degerım nasıl sızce adetımı bır gun gecınce yaptırdım bı daha bu ay ovulasyonum gec olmustu
Arkadaslar sonuclarımı aldım cok sukur hamılelıgım kan testındede cıktı beta hcg 131.1 degerım nasıl sızce adetımı bır gun gecınce yaptırdım bı daha bu ay ovulasyonum gec olmustu
Allah bağışlasın. En güzeli iki yıl arayla arka arkaya beklemeden niyet etmek bence deHayırlısı olsun.
ahsen senin bata az kalmış belirti felan varmı birde ilk çocuk mu
ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı canım 2.5 aylıktı kürtaj oldum sonra 3 ay ara verdım şimdi de 3 aydır istiyoruz ilk bebeğim olcak inşallaah. bata çok az kaldı ama benım morelım sıfır. aslında belırtı vardı bu ay cok umutluydum ama dun dayanamayıp beta yaptırdım nasıl olsa 4 gun var olsa cıkar dıye sonuc 1.20 yanı negatıfokadar morlelım bozulku ki anlatamm doktoruma sordum oda olsa cıkardı dedı bende artık kırmızıları görmeden umudumu kestım bu aydan
Allahtan ümit kesilmez canım hiç canını sıkma belki geç döllenme felan olmuştur neler neler duyuyoruz yani adet geçtikten sonra bile negatif çıkıp sonra gebe olduğunu ogrenenler var ayrıca sunun için şükür etmelisin canım demekki hamile kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda tekrar olur hiç canını sıkma
kırmızılar göründü maalesef darısı haziran ayına(((
üzülme canım öteki ay olur inşallah Allahın izniyle. umutları tüketmek yok o bebekler buraya gelecek:)
canımm ebnımm yanlış anlamışım kusura bakma. İnşallaaah haziranda mutlu haberı alırsın canımm üzme kendını
gözünaydın canım hayırlı olsun. bence sonucun gayet iyi şuan. doktora gitmedinmi?
Bu arada bende bursalıyım osmangazıde oturuyorum
hemşerim benim gözün aydın allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim ailem bursada canım ben istanbula evlenip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?