Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Arkadaslar sonuclarımı aldım cok sukur hamılelıgım kan testındede cıktı beta hcg 131.1 degerım nasıl sızce adetımı bır gun gecınce yaptırdım bı daha bu ay ovulasyonum gec olmustu

gözün aydınnnn canımmmm hayırlı uğurlu olsuuuun Allah nazardan korusn
değerin güzel canım önemlı olan değerinin 2 gunder bir artması umarım değerin yükselır keseyıne en yakın zamanda görürsün

ahsen senin bata az kalmış belirti felan varmı birde ilk çocuk mu

ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı canım 2.5 aylıktı kürtaj oldum sonra 3 ay ara verdım şimdi de 3 aydır istiyoruz ilk bebeğim olcak inşallaah. bata çok az kaldı ama benım morelım sıfır. aslında belırtı vardı bu ay cok umutluydum ama dun dayanamayıp beta yaptırdım nasıl olsa 4 gun var olsa cıkar dıye sonuc 1.20 yanı negatıf okadar morlelım bozulku ki anlatamm doktoruma sordum oda olsa cıkardı dedı bende artık kırmızıları görmeden umudumu kestım bu aydan

Allahtan ümit kesilmez canım hiç canını sıkma belki geç döllenme felan olmuştur neler neler duyuyoruz yani adet geçtikten sonra bile negatif çıkıp sonra gebe olduğunu ogrenenler var ayrıca sunun için şükür etmelisin canım demekki hamile kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda tekrar olur hiç canını sıkma

inşallaah canımmm evt dediğin gibi çok şükürrrr

canımm ebnımm yanlış anlamışım kusura bakma. İnşallaaah haziranda mutlu haberı alırsın canımm üzme kendını

inşallah ahsenim rabbim büyük tüm isteyenlere vercektir elbet kurban olduğum ALLAH hiç birimizi bu zorlu sınavla sınamasın.üzülmeyeyim hayırlısı diyorum ama yoookk olmuyo

gözünaydın canım hayırlı olsun. bence sonucun gayet iyi şuan. doktora gitmedinmi?

Cok sagolun canlarım doktora gıtmedım ınsallah yedı haftalık olunca gıdıcem oglumdada ogle gıtmıstım keseyı ve kalp atısını gormustum ıkı hafta sonra ınsallah keseyı ve bebısı gormel nasıp olur rabbım ozenen herkese tattırsın bu duyguyu ınsallah

hamileleriii tebrikk ediyorumm...........mervemm üzülmee kusumm önümüzxde çokkk aylar var hayırlı zamanda geldinn bebeklerimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…