Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

Arkadaslar sonuclarımı aldım cok sukur hamılelıgım kan testındede cıktı beta hcg 131.1 degerım nasıl sızce adetımı bır gun gecınce yaptırdım bı daha bu ay ovulasyonum gec olmustu

tebrik ederim canım senin ikonları değiştirme zamanımız geldi

kırmızılar göründü maalesef darısı haziran ayına (((

canım istersen haziran batını ver değiştireyim. moralini bozma haziranda bende varım

sabredebilirsen iyi valla ben hemen giderdim :)amin canım Rabbim hepimize tez zamanda nasip eder inşalllahhhhhhhhhh

kızlar gebe kalmamda bir sorun olup olmadığını öğrenmem için doktora gitmek istiyorum ama ne zaman gideyim adetliyken mi bitincemi gidiliyor bilgisi olan varmı

kızlar gebe kalmamda bir sorun olup olmadığını öğrenmem için doktora gitmek istiyorum ama ne zaman gideyim adetliyken mi bitincemi gidiliyor bilgisi olan varmı

genelde adet bitince ilişkiye girmeden yada 2 gün ara verdikten sonra çağırıyo doktorlar yani en azından beni 4 aydır o şekilde çağırıyo.
ama istersen gitmek istediğin doktoru ara kendisine sor hamile kalmadan önce muayene olmak istiyorum ne zaman gelmem uygun olur de

genelde adetin 3. günü çağırıyorlar canım, nezaman yumurtluyosun falan ona bakmak için. ama adet bitimindede gidende var. bence en iyisi adetin 3. günü gitmek hormonlarına bakarlar.ama yinede gideceğin hastaneyi ara sor.

kızlar ben adet oldum ilk ayda hemen hamile kalırım sanmıştım ama demekki öyle olmuyomuş 4 gün erken geldi bu ay. napalım kısmet değilmiş.hazirana kaldı umutlar off çok moralim bozuldu. o kadar da yoğun çalışmıştık halbuki yumurtlama zamanını kaçırmadığıma da eminim. hayırlısı bakalım ne zaman olacak.

ayy hadi inşallah o çizginin geriside gelir :d daha 6 günümz var ama maşallah ii çıkmış bende yapsam mı acaba bende de dün ve bugün kafamı kaldıracak hal yok yatsam uyuyorm normalde gündz uyuyamam..inş herseyn hayrlısı

üzülmekk yokk yola devamm canim.....bende herayy yumurtalamada birlikte oluyorum ama olmuyoo...bigün olcakk inaşalhh tadevii şeklin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…