- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.001
Arkadaslar sonuclarımı aldım cok sukur hamılelıgım kan testındede cıktı beta hcg 131.1 degerım nasıl sızce adetımı bır gun gecınce yaptırdım bı daha bu ay ovulasyonum gec olmustu
kırmızılar göründü maalesef darısı haziran ayına(((
Sagol canım benım amın ınsallah rabbım herkese nasıp etsın evlat acısı gostermesın alısabıldınmı ıstanbula
canım adetemi benziyor yerleşme kanaması diye bir şey var
tebrik ederim canım senin ikonları değiştirme zamanımız geldi
canım istersen haziran batını ver değiştireyim. moralini bozma haziranda bende varım
tebrik ederim canım senin ikonları değiştirme zamanımız geldi
canım istersen haziran batını ver değiştireyim. moralini bozma haziranda bende varım
hamileleriii tebrikk ediyorumm...........mervemm üzülmee kusumm önümüzxde çokkk aylar var hayırlı zamanda geldinn bebeklerimizzz
Cok sagolun canlarım doktora gıtmedım ınsallah yedı haftalık olunca gıdıcem oglumdada ogle gıtmıstım keseyı ve kalp atısını gormustum ıkı hafta sonra ınsallah keseyı ve bebısı gormel nasıp olur rabbım ozenen herkese tattırsın bu duyguyu ınsallah
cimcime geldimi senin kırmızılar
yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum kuzum zaten umudum yok tu
tatlım canını sıkmıyorsun tamammı gelecek bebişlerimiz gelecek...
kızlar gebe kalmamda bir sorun olup olmadığını öğrenmem için doktora gitmek istiyorum ama ne zaman gideyim adetliyken mi bitincemi gidiliyor bilgisi olan varmı
kızlar gebe kalmamda bir sorun olup olmadığını öğrenmem için doktora gitmek istiyorum ama ne zaman gideyim adetliyken mi bitincemi gidiliyor bilgisi olan varmı
ayyy altım ıslakk gibiii yenimii yumurtluyom nedirr
adetin nezamandı canım.yumurtlamadan sonra akıntı devam ediyorsa hamile olma ihtimalin yüksek diyorlar.
Canım bende aşırı uyku hali, bitkinlik ve uykusuzluk var. Aşırı uyku hali ve uykusuzluk bir arada naıl olur diyeceksin belki ama oluyo işte. Gündüz çok kötüyüm kafamı kaldırmak işkence gibi geliyo ama hava karardıktan sonra gündüz uyumamış da olsam uyku hali gidip, yerine uyuyamama geliyo. Arada bir de iğrenç bir bulantı hissi, sanki herşey püskürüp çıkacak gibi. Bi de bugün sabah test yaptım hayali bir ikinci çizgi çıktı. Ama ben o hayali çizgilere inanmıyorum. 4 gün sonra tekrar yapıcam varsa çıkar zaten. Ben kızımı 1 hafta kala öğrenmiştim idrar testiyle. Sende bi test yap eğer kendini kaptırmamayı başarabileceksen. Hayırlısı olsun canım. Bekliyoruz işte
kızlar ben adet oldumilk ayda hemen hamile kalırım sanmıştım ama demekki öyle olmuyomuş 4 gün erken geldi bu ay. napalım kısmet değilmiş.hazirana kaldı umutlar off çok moralim bozuldu. o kadar da yoğun çalışmıştık halbuki yumurtlama zamanını kaçırmadığıma da eminim. hayırlısı bakalım ne zaman olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?