Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

selam kızlar. beni de ekleyin aranıza. hadi bakalım birlikten kuvvet doğsun :) bugün itibariyle bende saf dışı kaldım oyundan. mayıs zaten hamile kalmak için en güzel ay bence :) (züğürt tesellisi )

Son düzenleme:
kizlarr selamm nasilsinizz..yumurtlama belirtileri yasayanlar varmi aramizda benim kasiklarima agri giriyor arada

beni de alın aranıza beni de ekleyinn=)

selam kızlar. beni de ekleyin aranıza. hadi bakalım birlikten kuvvet doğsun :) bugün itibariyle bende saf dışı kaldım oyundan. mayıs zaten hamile kalmak için en güzel ay bence :) (züğürt tesellisi )

hoşgeldiniz canlarım inşallah mayısta haber verenlerden olursunuz

kizlarr selamm nasilsinizz..yumurtlama belirtileri yasayanlar varmi aramizda benim kasiklarima agri giriyor arada

hadi bakalım değerlendir o zaman bu günleri

degerlendirmeye calisiyorum canim kizlar neden bazi sitelerde yumurtlama tarihini baska bir tarih veriyor anlamadim ??sizdede oluyormu

valla canım ben o sitelere göre değil testlerime göre takip ediyorum ovulasyon testi kullanıyorum

Gerçi yazalı çok olmuş belki cevap da gelmiştir ama ben de cevap vereyim dedim...

Spermler insan vücudunda yedi hatta on güne kadar yaşıyorlarmış. Zaten yumurtlama olmadan ilişkiye girmek gerekiyormuş

Yumurta hanım geldiğinde sperm beyler hazır olmalı. Yani erkek bekler, kadın bekletir. Her zamanki gibi....

tam yumurtlama sırasında ilişki işe yaramaz çünkü spermler kendi boyutları için oldukça uzun o yolu katetmeleri bir kaç günü bulur ve yumurta hanımı hiç bulamayıp hüsrana uğrarlar. Ovulasyon testleri de yumurtlamadan önceki dönemi haber verir zaten...pozitif sonuç çıktıktan 24 saat sonra ilişki tamda hamilelik için elverişli zaman oluyor.... Gerçi hiç yapmadım ama uzman tv bilgileri bunlar....

anam bak gene yakaladım seni benden kaçabileceğini mi sandın? hayırlı olsun topikinşu ilacın adını ben de is

anam bak gene yakaladım seni benden kaçabileceğini mi sandın? hayırlı olsun topikinşu ilacın adını ben de is

bende hala o ilacı merak ediyorum ama hala adını öğrenemedim

bu aradaaaaaaaa . yakalanmak güzel şey güzel şey yakalanmak

Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu. ama ben ovulasyon testi kullanmıyorum. yumurtlama dönemindeki akıntıyı takip ediyorum. buna göre nasıl olmalı? yani bu akıntı gelmeden mi ilişkiye girmiş olmalıyım? ama yumurtanın geç çatlaması durumu olabiliyor bazen, bunun hesabını nasıl yapacağım? yardımcı olabilir misiniz?

bende hala o ilacı merak ediyorum ama hala adını öğrenemedim

bu aradaaaaaaaa . yakalanmak güzel şey güzel şey yakalanmak
kısss sorma seni yakalayayım derken ben yakalanıyordum kozalağa.baksana mesajıma is ... demişim kalmış.adam içeri girince şakadanak kapattım vallaa:18:

kizlarr günaydinn kimyasal gebelik kanamasi biter bitmez calismalara baslamistik tekrardan.tam 1 hafta oldu simdilerde tuhaf seyler hissediyorum.tam yumurtlama zamanim.kasiklarim agriyor afedersiniz ama seyim agriyor.sabahta öle gazim vardiki karnimi agritti ona uyandim.sabirsizlikla bekliyorum.sizlerde ne var ne yok

kısss sorma seni yakalayayım derken ben yakalanıyordum kozalağa.baksana mesajıma is ... demişim kalmış.adam içeri girince şakadanak kapattım vallaa:18:

sen yakalancan bu adama yakında. en iyisi aç gösterde görsün ama olmadık sayfaları gösterme git yemekti modaydı o sayfaları göster

hadi bakalım inşallah olmuştur ama bu kadar kısa sürede belirti göstermez diye düşünüyorum canım. yinede dualarım seninle umarım bu ay olur. benim yine ertelendi hazirana. ilaç kullanmaya devam etmemi istedi doktor. bok yiyesice

canım,benim kozalak fazla zeki.hani sen ne yazdın,nasıl giriyorsun,rumuzun ne derse ne pokkk yiycem?

kızlar bi sorum olcak..biz bu ay itibariyle çalışmalara başladık nisan 15i adetim başladı ve dün ilişki yaşadık bugün akşama doğru leke geldi ve bu zamana kadar böyle bişi olmamıştı neden olmuş olabilir sizce fikrinz var mı ?? yardmcı olabilirseniz sevinirim

Aslında akıntı yumurtlama öncesi geliyor diye biliyorum... Yani haberci gibi.

Adetiniz düzenliyse bat 14 gün çıkarırsanız yumurtlama gününüzortaya çıkar bundan önceki iki üç gün hamilelik ihtimalinin fazla olduğu günlerdir. Aslında en önemlisi düzenli ilişki...

arkadaşlar benide aranıza alın :)
7 aydır çocuk istiyoruz ama malesef olmadı henüz,korunmak için aylık iğne kulanmıştım 5 ay,bırakınca adet düzensizliği yaşadım,tarlusalla adet gördüm,en son gittiğim doktor ilaç kullanma bekle kendi kendine düzene girsin dedi ve nisan da geç de olsa kendi kendine oldu,hem kırmızılar gelmesin hem de gelsin diye beklemek gibi bir çıkmaz durum vardı neyse şükür bundan sonra düzene girer inşallah diye düşünüyorum
artık kırmızılar gelmesin minik meleklerimiz gelsin inşallah
bal tarçın çörek otu karışımını,çörek otu yağı kullanarak yaptım sabah akşam bir tatlı kaşığı yemeyi planlıyorum bu sabah başladım,20 gündür folik asit kullanıyorum günde bir tane ve incir kürü yapmaya çalışıyorum yapamadığım günlerde incir kurusu yiyorum
ben doktora gittim bir sorun yoktu çok şükür,eşimde gitti spermiogram testi istedik,doktor henüz erken desede,şuan perhiz dönemindeyiz çarşamba yaptırcaz inşallah,sonuçlarını etkilemesin diye şuan yapmıyorum ama,keçiboynuzu tozu aldık kahve gibi pişirip içcek eşim
yanii bende bu ay hamile kalmak istiyorum :)
aylık iğne kullanmadan önce adetllerim düzenliydi,kullanırkende öyle,bırakınca bozuldu,normalde 30-32 günde oluyordum,bu hesaba göre beklenmeyen bat en geç 23 mayıs ve umarım gelmez

Son düzenleme:

yani hamile olma olasılığım yüksekmi sence anlamadım daha cok yeniyim ama iki gündür sol kasığımda batma ve ağzımda demir yemişim gibi tat var bilmiyorum bat:5 mayıs test yapsam belli olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…