- Konu Sahibi cimcimesultan
-
beni de alın aranıza beni de ekleyinn=)
selam kızlar. beni de ekleyin aranıza. hadi bakalım birlikten kuvvet doğsun :) bugün itibariyle bende saf dışı kaldım oyundan. mayıs zaten hamile kalmak için en güzel ay bence :) (züğürt tesellisi)
kizlarr selamm nasilsinizz..yumurtlama belirtileri yasayanlar varmi aramizda benim kasiklarima agri giriyor arada
hoşgeldiniz canlarım inşallah mayısta haber verenlerden olursunuz
hadi bakalım değerlendir o zaman bu günleri
degerlendirmeye calisiyorum canim kizlar neden bazi sitelerde yumurtlama tarihini baska bir tarih veriyor anlamadim ??sizdede oluyormu
arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum gecen günü de msj yazdım ben bu ay ilk defa denedim 7 aylık evliyim eşim askeri personel benim ayrı yrlerde kalıyoruz iş durumumdan dolayı ben 26 günde adet oluyorum adetlerim cok düzenli gecen ay 9 nisanda adet oldum 16-21 nisan yumurtlama dönemim 16 sinda eşim yanımdaydı o gün gitti sizce hamile olma olasılığım varmı sua hiçbir belirti yok hemen belirti olurmu onu da bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim
BAT:5 MAYIS
anam bak gene yakaladım senibaşla canım hakkımızda hayırlısı olsun. bir arkadasımın kuzenine doktor senin çocuğun olmaz ama bu ilacı kullan 3 hafta sonra hamile kalırsın demiş. kadında inanmamış ben hamile kalayım kızım olursa senin adını vercem demiş. arkadası aradım kuzenine ilacın ismini sorcak öğrenince sanada söylerim inşallah bizede faydası olur
anam bak gene yakaladım senibenden kaçabileceğini mi sandın? hayırlı olsun topikin şu ilacın adını ben de is
Gerçi yazalı çok olmuş belki cevap da gelmiştir ama ben de cevap vereyim dedim...
Spermler insan vücudunda yedi hatta on güne kadar yaşıyorlarmış. Zaten yumurtlama olmadan ilişkiye girmek gerekiyormuş
Yumurta hanım geldiğinde sperm beyler hazır olmalı. Yani erkek bekler, kadın bekletir. Her zamanki gibi....
tam yumurtlama sırasında ilişki işe yaramaz çünkü spermler kendi boyutları için oldukça uzun o yolu katetmeleri bir kaç günü bulur ve yumurta hanımı hiç bulamayıp hüsrana uğrarlar. Ovulasyon testleri de yumurtlamadan önceki dönemi haber verir zaten...pozitif sonuç çıktıktan 24 saat sonra ilişki tamda hamilelik için elverişli zaman oluyor.... Gerçi hiç yapmadım ama uzman tv bilgileri bunlar....
kısss sorma seni yakalayayım derken ben yakalanıyordum kozalağa.baksana mesajıma is ... demişim kalmış.adam içeri girince şakadanak kapattım vallaa:18:bende hala o ilacı merak ediyorum ama hala adını öğrenemedim
bu aradaaaaaaaa . yakalanmak güzel şey güzel şey yakalanmak
kısss sorma seni yakalayayım derken ben yakalanıyordum kozalağa.baksana mesajıma is ... demişim kalmış.adam içeri girince şakadanak kapattım vallaa:18:
kizlarr günaydinn kimyasal gebelik kanamasi biter bitmez calismalara baslamistik tekrardan.tam 1 hafta oldu simdilerde tuhaf seyler hissediyorum.tam yumurtlama zamanim.kasiklarim agriyor afedersiniz ama seyim agriyor.sabahta öle gazim vardiki karnimi agritti ona uyandim.sabirsizlikla bekliyorum.sizlerde ne var ne yok
canım,benim kozalak fazla zeki.hani sen ne yazdın,nasıl giriyorsun,rumuzun ne derse ne pokkk yiycem?sen yakalancan bu adama yakında. en iyisi aç gösterde görsün ama olmadık sayfaları gösterme git yemekti modaydı o sayfaları göster
hadi bakalım inşallah olmuştur ama bu kadar kısa sürede belirti göstermez diye düşünüyorum canım. yinede dualarım seninle umarım bu ay olur. benim yine ertelendi hazirana. ilaç kullanmaya devam etmemi istedi doktor. bok yiyesice
canım,benim kozalak fazla zeki.hani sen ne yazdın,nasıl giriyorsun,rumuzun ne derse ne pokkk yiycem?
Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu. ama ben ovulasyon testi kullanmıyorum. yumurtlama dönemindeki akıntıyı takip ediyorum. buna göre nasıl olmalı? yani bu akıntı gelmeden mi ilişkiye girmiş olmalıyım? ama yumurtanın geç çatlaması durumu olabiliyor bazen, bunun hesabını nasıl yapacağım? yardımcı olabilir misiniz?
Gerçi yazalı çok olmuş belki cevap da gelmiştir ama ben de cevap vereyim dedim...
Spermler insan vücudunda yedi hatta on güne kadar yaşıyorlarmış. Zaten yumurtlama olmadan ilişkiye girmek gerekiyormuş
Yumurta hanım geldiğinde sperm beyler hazır olmalı. Yani erkek bekler, kadın bekletir. Her zamanki gibi....
tam yumurtlama sırasında ilişki işe yaramaz çünkü spermler kendi boyutları için oldukça uzun o yolu katetmeleri bir kaç günü bulur ve yumurta hanımı hiç bulamayıp hüsrana uğrarlar. Ovulasyon testleri de yumurtlamadan önceki dönemi haber verir zaten...pozitif sonuç çıktıktan 24 saat sonra ilişki tamda hamilelik için elverişli zaman oluyor.... Gerçi hiç yapmadım ama uzman tv bilgileri bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?