Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

alallaaa ben adet gectikten sonra akıntıı varsa hamilelik saniyodum benim 5 günüm kaldıı canim 14 mayısss

adet geçtikten sonrada devam ediyor ama yumurtlamadan sonra döllenme olmazsa akıntı kesilirmiş, döllenme olursa yumurtlama akıntısı gibi devam edermiş. gerçe benim geçen ayda vardı bu ayda var ama bakalım hayırlısı. az kalmış senin başka belirti varmı canım

inşallah ahsenim rabbim büyük tüm isteyenlere vercektir elbet kurban olduğum ALLAH hiç birimizi bu zorlu sınavla sınamasın.üzülmeyeyim hayırlısı diyorum ama yoookk olmuyo

biliyorum canımmm anlıyorum senı ne yapsan da ne etsende bız ne desekte senın üzüntün, morel bozuklugun gıtmez dun aynı seyı ben yaşadım adet olmasamda test sonucu negatıftı. RAbbiiim bizi fazla bekletmeden göndersın bebişlerimizi, bizi evlat özlemı ıle ımtahan etmesın ınsallah

canımm benımmm Rabbımm inşallah haziranda yüzünü güldürsün...

üzülme canım daha ilk denemenmiş öyle hemen olmuyor çok nadir hemen kalan var öteki aya sakla umutlarını elbet birgün olacak. ben kürtajdan sonra 5 aydır uğraşıyorum olmuyor. önceki hamileliğimdede 5 ay sonra kalmıştım. biliyorum elinde değil üzülmemek ama en azından ilk denemen öyle düşün:)hayırlısı olsun

sağol canım benim. ne bileyim ablam ilk denemesinde kalmış hemen ben de heveslenmiştim olur diye. sana da çok geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize.

hımm güzellmişş...insalahh herşey yolundadirr...belirtim malesef yokk..ara ara kasıkk agrısıı bii tekk

senindemi her ay ağrıyor aynen benimde öyle. neye inancağımızı şaşdık desene:) evet umut edicez başka elimizden bişi gelmiyor:)

neyapayım yoksa kafayi yiiycek gibii oluyorum bazenn.....insan umutsuzz yasayamaz...ama neye özeniyorum biliyomusun böyle düsük yapıyolar ya 3 ay 6 ay sonra gebe kalanlaraa..bende onlar gibi olmak isterdim

canım sıkma canını haziranda tekrar denersin inşallah bu sefer gelir bebeğin
haziran batını söyle değiştireyim canım üzülmek yok konu başlığı nisan mayıs dese biz hamile kalana kadar burdayız inşallah

neyapayım yoksa kafayi yiiycek gibii oluyorum bazenn.....insan umutsuzz yasayamaz...ama neye özeniyorum biliyomusun böyle düsük yapıyolar ya 3 ay 6 ay sonra gebe kalanlaraa..bende onlar gibi olmak isterdim

aynen ya bende çok özeniyorum millet korunmayı bırakır bırakmaz kalıyor. ben kürtaj olalı 8 ay korunmayı bırakalı 5 ay oldu ama hala tık yok. heray baska bir sorun çıkıyor. Allahım sen büyüksün diyorum sabrediyorum napcaz baska canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…