- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.021
alallaaa ben adet gectikten sonra akıntıı varsa hamilelik saniyodum benim 5 günüm kaldıı canim 14 mayısss
inşallah ahsenim rabbim büyük tüm isteyenlere vercektir elbet kurban olduğum ALLAH hiç birimizi bu zorlu sınavla sınamasın.üzülmeyeyim hayırlısı diyorum ama yoookk olmuyo
kızlar gebe kalmamda bir sorun olup olmadığını öğrenmem için doktora gitmek istiyorum ama ne zaman gideyim adetliyken mi bitincemi gidiliyor bilgisi olan varmı
kızlar ben adet oldumilk ayda hemen hamile kalırım sanmıştım ama demekki öyle olmuyomuş 4 gün erken geldi bu ay. napalım kısmet değilmiş.hazirana kaldı umutlar off çok moralim bozuldu. o kadar da yoğun çalışmıştık halbuki yumurtlama zamanını kaçırmadığıma da eminim. hayırlısı bakalım ne zaman olacak.
üzülmekk yokk yola devamm canim.....bende herayy yumurtalamada birlikte oluyorum ama olmuyoo...bigün olcakk inaşalhh tadevii şeklin ne
canım bizim geçen ay ilk denememizdi de ben hemen olacak sanmıştım. artık haziranı beklicez. tedavilik bi durum varmı yokmu bilmiyorum henüz.
kızlar ben adet oldumilk ayda hemen hamile kalırım sanmıştım ama demekki öyle olmuyomuş 4 gün erken geldi bu ay. napalım kısmet değilmiş.hazirana kaldı umutlar off çok moralim bozuldu. o kadar da yoğun çalışmıştık halbuki yumurtlama zamanını kaçırmadığıma da eminim. hayırlısı bakalım ne zaman olacak.
canımm benımmm Rabbımm inşallah haziranda yüzünü güldürsün...
amin canım çok teşekkür ederim. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah. ne yapalım vaktini bekliyo demekki.
üzülme canım daha ilk denemenmiş öyle hemen olmuyor çok nadir hemen kalan var öteki aya sakla umutlarını elbet birgün olacak. ben kürtajdan sonra 5 aydır uğraşıyorum olmuyor. önceki hamileliğimdede 5 ay sonra kalmıştım. biliyorum elinde değil üzülmemek ama en azından ilk denemen öyle düşün:)hayırlısı olsun
evet canım aynen öyle vakti deilmiş, kaderımızde ne zaman yazıldıysa ozamn olcak inşallah
sağol canım benim. ne bileyim ablam ilk denemesinde kalmış hemen ben de heveslenmiştim olur diye. sana da çok geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize.
adet geçtikten sonrada devam ediyor ama yumurtlamadan sonra döllenme olmazsa akıntı kesilirmiş, döllenme olursa yumurtlama akıntısı gibi devam edermiş. gerçe benim geçen ayda vardı bu ayda var ama bakalım hayırlısı. az kalmış senin başka belirti varmı canım
hımm güzellmişş...insalahh herşey yolundadirr...belirtim malesef yokk..ara ara kasıkk agrısıı bii tekk
inşallah yolundadır ve bebişin geliyodur. kasık ağrısı da büyük belirti canım.
heray agıroyyoooooo amaaa umutt etmekten başkaa bişii yok.......böyle avutuyorum kendimi :)
senindemi her ay ağrıyor aynen benimde öyle. neye inancağımızı şaşdık desene:) evet umut edicez başka elimizden bişi gelmiyor:)
neyapayım yoksa kafayi yiiycek gibii oluyorum bazenn.....insan umutsuzz yasayamaz...ama neye özeniyorum biliyomusun böyle düsük yapıyolar ya 3 ay 6 ay sonra gebe kalanlaraa..bende onlar gibi olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?