Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

sağol canım inşallah. haziran bat 6. beklicem artık 1 ay daha. napalım geç olsun güç olmasın.

maşallah, ikizi duyuyorum da üçüzü ilk defa duydum.

selamlar herkese,, yarın adet tarihim bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım,,hamile değilsem bile o kadar ço düşündüm ki kesin geç gelecek bu ay var ya çok kafaya taktım çünkü,,

Kızlaar bugün ne güzel hamiş haberleri gelmiş hepinizi tebrik ediyorum canlarım inşallah sagliklica kucağınıza alırsınız ve regl olan arkadaslar üzmeyelim kendimizi herseye şükretmek gerekiyor regl olmaktasaglikli olmak demektir bekliyicez ve bebislerimiz olucak

tebrik ederim canım senin ikonları değiştirme zamanımız geldi

canım istersen haziran batını ver değiştireyim. moralini bozma haziranda bende varım

Tesekkur ederım canım darısı ısteyenlere olsun ınsallah evet hamısler lıstesıne alabılırsın artık ınsallah saglıklı bır sekılde kucagıma almakta nasıp olur

selamlar herkese,, yarın adet tarihim bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım,,hamile değilsem bile o kadar ço düşündüm ki kesin geç gelecek bu ay var ya çok kafaya taktım çünkü,,

Canım aynen benimde yarın ve hem adetim gelicek hemde stresten gelmicek diye ödüm kopuyor napcaaaz biiiz sürekli bakıyorum sanki adetim gelmiş gibi geliyor

yapsan çıkabilir aslında genelde çıkıyor. sen bilirsin yinede

AYyh dur heycanlandırma beni ama cok zor ilk korumasız ayım ve fsh değerimde yüksek yani yumurtalarım yavaş çalışıyormuş o yüzden adet olamicam diye cok korkuyorum yani o korkuda var aslında hep düzenliydi ama doktor söyleyince öyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…