- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.041
canım sıkma canını haziranda tekrar denersin inşallah bu sefer gelir bebeğin
haziran batını söyle değiştireyim canım üzülmek yok konu başlığı nisan mayıs dese biz hamile kalana kadar burdayız inşallah
kızlar bu değişik hareketli simgeleri nasıl yapıyorsunuz ben bulamadım.....
arkadasımın bir kızı vardı 3 yaşında
sonra bitane daha kardeş yapalım paylaşmayı öğrensin hemde yalnız büyümemiş olur diye tekrar hamile kaldı
kızı paylaşmayı çok iyi öğrenecek
çünkü arkadasım doğal yolla hiçbir müdahale edilmeden üçüzlere hamile kaldı
şok oldu
şuan 6 aylıklar
sanırım o çift huni takacak
sen nerdesin canım
canım msj yazarken altta çıkıyo hepsi msj panosunun altında. dikkat et görürsün[/
sağol canım ama bende çıkmıyor. sadece mesaj başlık simgeleri var
sinyoranihal ben de duydum onu, okudum, şimdi yeniden başlayacağım. hayırlısı olsun.
canım msj yazarken altta çıkıyo hepsi msj panosunun altında. dikkat et görürsün[/
sağol canım ama bende çıkmıyor. sadece mesaj başlık simgeleri var
canımm aynı sıkıntı bende de vardı çok şükür düzelttim. Kullanıcı kontrol panelıne gir bu özel mesajlar olan kısıma orda ayarlardan seçenekleri düzenleyi tıkla,sayfayı aşağıya doğru indir mesaj editörü var orda basit editör işaretli sen onu deılde altında standart editörü seç ozaman oluyor
İnşallah hayırlısı olur canım. Tekrar oku sayısını geçirme, yada eksik okumamaya bak.
selamlar herkese,, yarın adet tarihim bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım,,hamile değilsem bile o kadar ço düşündüm ki kesin geç gelecek bu ay var ya çok kafaya taktım çünkü,,
tebrik ederim canım senin ikonları değiştirme zamanımız geldi
canım istersen haziran batını ver değiştireyim. moralini bozma haziranda bende varım
selamlar herkese,, yarın adet tarihim bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım,,hamile değilsem bile o kadar ço düşündüm ki kesin geç gelecek bu ay var ya çok kafaya taktım çünkü,,
Canım aynen benimde yarın ve hem adetim gelicek hemde stresten gelmicek diye ödüm kopuyor napcaaaz biiizsürekli bakıyorum sanki adetim gelmiş gibi geliyor
canımm aynı sıkıntı bende de vardı çok şükür düzelttim. Kullanıcı kontrol panelıne gir bu özel mesajlar olan kısıma orda ayarlardan seçenekleri düzenleyi tıkla,sayfayı aşağıya doğru indir mesaj editörü var orda basit editör işaretli sen onu deılde altında standart editörü seç ozaman oluyor
çok sağol canım benim. zor olsada buldum
canım sen test yapmışmıydın?
Yok tatlım tırsıyorumyapmaya esim yapsana diyor yok daha erken gibi geliyor çıkmazsa diye yapmıyorum yarın adetim gelmezse diğer gün yaparım
kızlaaar ne okuyosunuz 70 bin ihlasmı yoksa başka bişey mi
yapsan çıkabilir aslında genelde çıkıyor. sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?