Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

70bin lemyelid okuyoruz ahsencim. sadece lemyelid kelimesini tekrar ediyorsun.

hımm anladım canım ihlas duymuştum da sadece lem yelid kelımesını duymamıştım. Sadece "Lem yelid" doğmamıştır anlamına gelıyor. buda ihlas suresınde geçiyor lem yelid-doğmamıştır velemyüled-doğrulmamıştır.

Arkadaşlar, 30 Nisan'da adet olmam gerekiyordu. 28 günde bir olan adet düzenim, ilk defa 9 gün gecikti. Gecikmenin dördüncü günü kanda test yaptırmıstım, değer söylemediler, negatif olduğunu öğrendim. Sonrasında karnımda bir şişlik oluştu, sık idrar çıkma, ağızda metalik tat, mide bulantısı gibi belirtileri yaşadım. Gecikmenin 9.günü yani bugün doktora gittim. Vajinal ultrasonla bakti, tam o sırada çok ilginç kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum adetimin başladığını söyledi, gebelik kesesini göremediği için gebe olmadığımı söyledi, ultrasonu gösterdi. Eve geldim ve adet kanamasına dönüşeceğini düşündüğüm kahverengi lekelenme kesildi.

Burada, gebelik kesesinin sonradan da görülebileceğini, kahverengi lekenlenmenin olabileceğini okudum. Lütfen yardım edin, düşünmekten çok yoruldum. Adetim kesildi, bugünkü kanama implantasyon kanaması olabilir mi? Vajinal ultrasonda görülmese de kese daha sonra görülebilir mi?

cevaplarınız için teşekkür ederim...

canım betahcg takibi yapması gerekiyor doktorun sen yine de yarın bir kan testi yap değerine de bak bakalım kaç

kimyasal gebelik de olabilir

Betan da çıkması gerekirdi canım mutlaka kese görünmedi (geç döllenmeden kaynaklı ) betayı baz alıyorlar psikolojik birşey de olabilir

aslına bakarsan benim ciddi anlamda ilk denememde diyebilirim
geçtiğimiz ay yumurtlamadan sonralarda karar verdik bi umut tabi, olurmu olur diye deneyelim dedik :)
aslında bu ay hesaplı kitaplı olarak ilk oldu aslında benim için, bundan gerisi kısmet artık

allahtan dilerim ilk denemende tutturursunda gelecek ay gelecek ay diye hamileliğini hesaplarsın canım

allahtan dilerim ilk denemende tutturursunda gelecek ay gelecek ay diye hamileliğini hesaplarsın canım

sağol canım inşallah sende sağlıklı bebeğinin en kısa zamanda haberini alırsın,
herşeyin bi zamanı vardır,önemli olan hertürlü zorluğa rağmen şükretmek.
sabrının karşılığını alırsın inşallah en kısa zamanda.
ben daha yolun başındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…