- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.061
çok sağol canım benim. zor olsada buldum
rıca ederım canım ne demek bende bulana kadar bayagı ugraşmıştım
70bin lemyelid okuyoruz ahsencim. sadece lemyelid kelimesini tekrar ediyorsun.
Arkadaşlar, 30 Nisan'da adet olmam gerekiyordu. 28 günde bir olan adet düzenim, ilk defa 9 gün gecikti. Gecikmenin dördüncü günü kanda test yaptırmıstım, değer söylemediler, negatif olduğunu öğrendim. Sonrasında karnımda bir şişlik oluştu, sık idrar çıkma, ağızda metalik tat, mide bulantısı gibi belirtileri yaşadım. Gecikmenin 9.günü yani bugün doktora gittim. Vajinal ultrasonla bakti, tam o sırada çok ilginç kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum adetimin başladığını söyledi, gebelik kesesini göremediği için gebe olmadığımı söyledi, ultrasonu gösterdi. Eve geldim ve adet kanamasına dönüşeceğini düşündüğüm kahverengi lekelenme kesildi.
Burada, gebelik kesesinin sonradan da görülebileceğini, kahverengi lekenlenmenin olabileceğini okudum. Lütfen yardım edin, düşünmekten çok yoruldum. Adetim kesildi, bugünkü kanama implantasyon kanaması olabilir mi? Vajinal ultrasonda görülmese de kese daha sonra görülebilir mi?
cevaplarınız için teşekkür ederim...
Arkadaşlar, 30 Nisan'da adet olmam gerekiyordu. 28 günde bir olan adet düzenim, ilk defa 9 gün gecikti. Gecikmenin dördüncü günü kanda test yaptırmıstım, değer söylemediler, negatif olduğunu öğrendim. Sonrasında karnımda bir şişlik oluştu, sık idrar çıkma, ağızda metalik tat, mide bulantısı gibi belirtileri yaşadım. Gecikmenin 9.günü yani bugün doktora gittim. Vajinal ultrasonla bakti, tam o sırada çok ilginç kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum adetimin başladığını söyledi, gebelik kesesini göremediği için gebe olmadığımı söyledi, ultrasonu gösterdi. Eve geldim ve adet kanamasına dönüşeceğini düşündüğüm kahverengi lekelenme kesildi.
Burada, gebelik kesesinin sonradan da görülebileceğini, kahverengi lekenlenmenin olabileceğini okudum. Lütfen yardım edin, düşünmekten çok yoruldum. Adetim kesildi, bugünkü kanama implantasyon kanaması olabilir mi? Vajinal ultrasonda görülmese de kese daha sonra görülebilir mi?
canım kork korkma mecbur bakacaksın yada kan testini yaptıracaksın biz sabırsızın asıl sende ne sabır varmış hayret
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnn 23..günümm az kaldıııııııııııııı 4 günn
Günaydın Hadi hayırlısı inşallah:)
günaydın hanımlar,
hamilelerde artmış giremeyeli çok tebrik ediyorum tüm hamişleri,
darısı bizlerinde başına
aminn:) sende durumlar nasıllll..varyaa cesaretim olsaaa hafta sonu kan vercem
siz ne zamandan beri çocuk istiyorsunuz?
ben oluruna bırakıyorum ya ahd ettim 2 haziran gelecek batım o zamana kadar bekliyecem :))
evet evett benimde 14 mayıss bendee 16 mayısa kadar bekliycemm testt mest yapmıycam
aslına bakarsan benim ciddi anlamda ilk denememde diyebilirim
geçtiğimiz ay yumurtlamadan sonralarda karar verdik bi umut tabi, olurmu olur diye deneyelim dedik :)
aslında bu ay hesaplı kitaplı olarak ilk oldu aslında benim için, bundan gerisi kısmet artık
allahtan dilerim ilk denemende tutturursunda gelecek ay gelecek ay diye hamileliğini hesaplarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?